خبر " طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود! " | اقتصاد آفرین

خبر " طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود! " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 1 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 17

سرخط اخبار اقتصادی

فیلترینگ در ایران؛ آیا وعده‌ها عملی خواهد شد؟ ۷۰ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳ ساخته شد کاهش ۵ درصدی سفرهای نوروزی نسبت به اول فروردین ۱۴۰۳ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱؛هشدار نارنجی برای ۲۴ استان اقدامات سازمان زندان‌ها در جهت کاهش نرخ بازگشت جرم هواشناسی امروز؛ ۱ فروردین| هشدار یخبندان گسترده در کشور عیدی ۱۰ تومانی عراق به ایران | قیمت دینار کاهشی شد؟ دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد سردار آزمون به رکورد علی دایی رسید پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال وزیر نفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت هر قطره تولیدی پالایشگاه‌ها را رصد می‌کنیم  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس تصمیم مهم فدرال رزرو چه معنایی دارد؟/ دو سناریوی محتمل پیش روی فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره دو بحرانی که تهران را تهدید می‌کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان عموی محمد، نه چپ بود و نه حزب‌اللهی، او شیشکی مُرد! ریپل در برابر SEC پیروز شد/ دلایل عدم رشد قیمت XRP چیست؟ سامسونگ فهرست گوشی‌های سازگار با «One UI 7» را منتشر کرد استهلاک شدید خودروها به دلیل وضعیت وخیم جاده ها؛ تنها راه رفع مشکل مشارکت بخش خصوصی است سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری روی تون کوین/ آیا TON در مسیر رشد است؟ هشدار نارنجی برای کشاورزان؛ نفوذ زبانه‌های پرفشار سرد در روزهای آغازین سال نو حضور ستاره‌های استقلال در جدال حساس آسیایی ترکیب تیم ملی ایران مقابل امارات/ طارمی روی نیمکت استایل متفاوت هادی چوپان کنار هفت‌سین + عکس تکذیب برخی شایعات و اخبار در باشگاه پرسپولیس


0
طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود!
  • کد خبر : 509668
  • 19 دی 1403
طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود!

تیم تحقیقاتی دانشگاه کرنل روشی را برای استخراج طلا از زباله‌های الکترونیکی توسعه داده و پس از انجام این کار، با بهره‌گیری از طلای بازیابی شده در نقش کاتالیزور، برای تبدیل دی‌اکسید کربن (CO۲) که یک گاز گلخانه‌ای است، به مواد آلی وارد عمل شدند.

به گزارش خبرآنلاین، زباله‌های الکترونیکی به معنای واقعی کلمه، معادن عظیمی از طلا هستند: طبق برآوردهای انجام‌شده، میزان طلای موجود در یک تن زباله الکترونیکی حداقل ۱۰ برابر بیشتر از یک تن سنگ معدنی که از آن طلا استخراج می‌شود، است. در شرایطی که پیش‌بینی می‌شود که میزان زباله‌های الکترونیکی تا سال ۲۰۳۰ به ۸۰ میلیون تن برسد، یافتن راه‌هایی برای بازیابی این فلز گران‌بها بسیار مهم‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

دانشمندان ایرانی زباله‌ را تبدیل به طلا کردند

روش‌های سنتی بازیابی طلا از زباله‌های الکترونیکی، شامل استفاده از مواد شیمیایی خشنی از جمله سیانید است که خطرات زیست‌محیطی متعددی را به همراه دارد. روش زاده‌نظری بدون بهره‌گیری از مواد شیمیایی خطرناک و با استفاده از جذب شیمیایی (چسبندگی ذرات به سطح) انجام می‌پذیرد.

درباره این روش در «دانشمندان ایرانی زباله‌ را تبدیل به طلا کردند» بیشتر بخوانید.

امین زاده‌نظری، محقق فوق دکتری در آزمایشگاه علیرضا عباسپور راد، استاد شیمی مواد غذایی و تکنولوژی مواد تشکیل‌دهنده، به این نکته اشاره کرده که این روش می‌تواند استفاده پایداری برای حدود ۵۰ میلیون تن زباله الکترونیکی که سالانه دور ریخته می‌شود را فراهم کند. این درحالی است که در حال حاضر تنها ۲۰ درصد آن‌ها بازیافت می‌شوند.

۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=509668

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.