خبر " مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است " | اقتصاد آفرین

خبر " مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 7 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 26

سرخط اخبار اقتصادی

سرمایه‌گذاری چین در ۱۲۹ بندر جهان/ چرا جاده ابریشم دریایی چین باعث نگرانی آمریکا و غرب شده است؟ تجارت ایران و آلمان رشد کرد اقتصاد فرانسه حیران ماند طلا جا خوش کرد؛ مرز مقاومتی قیمت سکه شکسته می‌شود؟ رمزارزها زیر تیغ بانک مرکزی: مسدودسازی حساب‌ها؛ کنترل بازار یا شکست نوآوری دیزل ژنراتور های ولوو به جمع ۸۰۰ کاوا پیوستند ویدئو کنفرانس: پلی به سوی ارتباطات جهانی با همراهی کدالی قیمت دزدگیر اماکن و منزل ۱۴۰۴ اعلام شد! از کجا بخریم؟ رونمایی از قابلیت جدید واتساپ مصائب تولید آمار به جای محصول/چگونه بازار برنج بهم ریخت؟ سرانجام ساخت‌وساز در پادگان ۰۶؛ مخالف مجلس با تمدید شوراهای ششم چمران: با تراموای تهران موافق نیستم چشم‌انداز بازار بیت‌کوین/ خرید‌های ترامپ باعث صعودی انفجاری می‌شود؟ پیشنهاد بودجه ۲۳۷ هزار میلیاردی برای سال ۱۴۰۴شهرداری تهران /حمل و نقل در اولویت عرضه اولین ETN کاردانو در اروپا/ سودآوری جنجالی با این رمزارز آغاز زمزمه‌های واردات لوازم خانگی/ ممنوعیت واردات لوازم خانگی چه بلایی بر سر بازار و رفاه خانوار ایرانی آورد؟ هشدار مهم به مستاجران؛ برای تمدید پشت نویسی نکنید برخورد با مار ۱۰ متری زیر آوار /عکس بمب‌های هسته‌ای روی کامیون! حمل و نقل زمینی، راهی مطمئن برای انتقال کالاها تأمین مالی پروژه آزادراه حرم تا حرم از طریق مولدسازی جاماندگی ۵۰درصدی بورس ایران از میانگین جهانی طبق «شاخص بافت» معامله ۲ میلیون تن محصول در بورس کالا اعلام زمان شانزدهمین عرضه اولیه امسال


1
مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است
  • کد خبر : 510194
  • 22 دی 1403
مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است

مارک الیوت زاکربرگ، بنیانگذار شرکت فیسبوک است و در حال حاضر به‌عنوان رئیس و مدیر اجرایی آن فعالیت می‌کند؛ این کارآفرین خلاق آمریکایی متولد ۱۴ می ۱۹۸۷ است.

نگار علی- مارک زاکربرگ زمانی که دانش‌آموزی دبیرستانی بود، در شرکتی به‌نام اینتلیجنت مدیا گروپ (Intelligent Media Group) برای توسعه یک برنامه‌ پخش موسیقی به‌نام سیناپس مدیا پلیر (Synapse Media Player) مشغول به کار شده بود. بنابراین، زمانی که در سال ۲۰۰۲ وارد دانشگاه هاروارد شد، به‌عنوان یک اعجوبه برنامه‌نویسی شهرت فراوانی پیدا کرده بود.در سال دوم تحصیلی خود در هاروارد، او فیس‌مش (Facemash) را توسعه داد؛ برنامه‌ای که از طریق آن یک نظرسنجی بین عکس‌های دانشجویان برگزار می‌شد و افراد از بین عکس‌های دانشجویان مختلف، عکس‌های برتر را انتخاب می‌کردند. طولی نکشید که مسئولین دانشگاه هاروارد این برنامه را بستند. 

فیس‌مش نه تنها باعث محدودیت در دسترسی دانشجویان به اینترنت می‌شد، بلکه بسیاری از دانشجویان نیز شکایت کرده بودند که عکس‌هایشان بدون رضایت آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. زاکربرگ در نهایت از آنان بابت این مسئله عذرخواهی کرد.

در ژانویه ۲۰۰۴، او وب‌سایت جدیدی به‌نام TheFacebook را در خوابگاه دانشکده خود کدنویسی و سپس در ۴ فوریه آن را راه‌اندازی کرد. فیس‌بوک در ابتدای امر تنها برای دانشجویان دانشگاه هاروارد در دسترس بود اما زاکربرگ بعدا تصمیم گرفت دسترسی دانشجویان سایر دانشگاه به این وب‌سایت را هم فراهم کند. این تصمیم، پیش‌زمینه انقلابی بزرگ در زمینه شبکه های اجتماعی و اینترنت بود.

مارک زاکربرگ در سال ۲۰۰۴ دانشگاه را رها کرد و به همراه دوستان خود که در کنار یکدیگر فیسبوک را راه‌اندازی کرده بودند، خانه‌ای در پالو آلتو اجاره کردند که تبدیل به دفتر آن‌ها شد. اما در اواسط سال ۲۰۰۴، با جذب چند سرمایه‌گذار، توانستند دفتری رسمی در سیلیکون ولی برای خودشان دست و پا کنند.

در اکتبر ۲۰۱۲، زاکربرگ اعلام کرد که تعداد کاربران فعال فیس‌بوک به یک میلیارد نفر رسیده است؛ اتفاقی که به‌نوعی، نقطه عطف این کمپانی محسوب می‌شود. فیس‌بوک در حال حاضر نزدیک به ۳ میلیارد نفر کاربر فعال دارد.

شرکت فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ اینستاگرام را که یک شبکه اجتماعی محبوب برای اشتراک‌گذاری عکس و فیلم است، خریداری کرد. دو سال بعد پیام‌رسان واتس‌اپ نیز خریداری شد و به فیس‌بوک پیوست. بعدها که زاکربرگ علاقه وافری به متاورس (metaverse) پیدا کرد، نام شرکت از فیس‌بوک به متا تغییر پیدا کرد و در حال حاضر این شبکه‌های اجتماعی، تحت عنوان شرکت متا فعالیت می‌کنند.

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=510194

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.