خبر " سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد " | اقتصاد آفرین

خبر " سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 25 اسفند - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 1

سرخط اخبار اقتصادی

تا عید ۳ کیلو لاغر کنید یارانه معیشتی کالابرگ رسما دائمی شد + شرایط و نحوه دریافت آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا صاحبان اتریوم غافلگیر شدند بلوتوث آیفون جدید دردسرساز شد حقوق بازنشستگان و معلمان ۳۰ میلیونی شد ؟ نظر دولت درباره میزان افزایش حقوق ۱۴۰۴ مبلغ دقیق و زمان واریز سود سهام عدالت واکنش شرکت ملی نفت به ادعاها درباره تولید نفت بی کیفیت در ایران سناریوی افت قیمت نفت به کانال ۵۰ دلار؛ عرضه طلای سیاه از تقاضا پیشی گرفت؟ بخت طارمی بسته شد / مشکل جدی ستاره ایرانی در اینتر ترکیب ملوان و پرسپولیس مشخص شد + عکس گل اول پرسپولیس به ملوان + فیلم گل دوم پرسپولیس به ملوان به ثمر نشست + فیلم کارتال پرسپولیس را به قله رساند / پایان خوش برای قرمزها در بازی با ملوان بحران آب خط قرمز را هم رد کرد! فولاد خوزستان، گل‌محمدی را رو سفید کرد درخشش بی‌سابقه فلز زرد؛ قیمت طلا قله ۳ هزار دلاری را فتح کرد افزایش سرمایه ۴۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا وزیر صمت به پویش «نه به تصادف» پیوست ابرپروژه بلندپروازانه بن سلمان / جاه‌طلبانه اما به چه قیمتی؟ شناسایی صورت انسان از ۱۰۰ کیلومتری / دقیق‌ترین سیستم جاسوسی جهان اینجاست!


1
سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد
  • کد خبر : 510460
  • 23 دی 1403
سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد

سومین ایمپلنت مغزی نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ایلان ماسک اعلام کرد شرکت نورالینک تراشه‌ای دیگر را در مغز سومین بیمار کاشته است و برنامه‌هایی برای حدود ۲۰ تا ۳۰ کاشت ایمپلنت دیگر در سال ۲۰۲۵ دارد.

ماسک در رویدادی که این هفته در لاس‌وگاس برگزار شد و از طریق شبکه‌ی اجتماعی ایکس، به‌صورت زنده پخش می‌شد، گفت: «ما اکنون سه انسان داریم که دستگاه نورالینک در بدنشان کاشته شده است و روند درمان آن‌ها به‌خوبی پیش می‌رود.»

نورالینک یکی از استارتاپ‌های پیشرو در حوزه‌ی توسعه‌ی ایمپلنت‌های مغزی است که می‌توانند برای درمان شرایطی مانند معلولیت جسمی و بیماری ALS مفید باشند. این روش‌ها آزمایشی هستند و معمولاً نیاز به باز کردن جمجمه برای قرار دادن الکترودها در بافت مغز دارند. یک سال پیش، نورالینک اعلام کرد که اولین ایمپلنت مغزی خود را با موفقیت در مغز یک بیمار، به نام نولاند آربا، کاشته است.

براساس گزارش بلومبرگ، نورالینک درحال‌حاضر دو مطالعه‌ی ثبت‌شده در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دارد. یکی از این مطالعات به نام Prime Study برای حدود پنج بیمار طراحی شده است و به افراد کم‌توان اجازه می‌دهد دستگاه‌های خارجی مانند کامپیوتر یا تلفن‌های هوشمند را با ذهن خود کنترل کنند. مطالعه‌ی دوم، با نام Convoy Study، به بیماران امکان کنترل دستگاه‌هایی مانند بازوهای رباتیک کمکی را می‌دهد.

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=510460

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.