خبر " فناوری که ۳۳ برابر نیاز تهران، برق تولید می‌کند " | اقتصاد آفرین

خبر " فناوری که ۳۳ برابر نیاز تهران، برق تولید می‌کند " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 41

سرخط اخبار اقتصادی

شرط ورود پول خارجی به خودروسازی ایران تعرفه‌های ۱۴۰۴ خدمات دندان پزشکی اعلام شد | کامپوزیت هر فک چند ؟ زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد ؟ اظهارات مهم وزیر کار درباره معیشت کارگران یارانه دولتی ویژه دانشجویان سراسر کشور جایگزین جذاب بورس معرفی شد ساخت نیروگاه جدید هسته ای در ایران با خط اعتباری روسیه خسرو حیدری پیشنهاد حضور در استقلال را رد کرد سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد دلاری روسیه در ۷ میدان ایرانی بمب‌های پرسپولیس در آستانه انفجار/ توافق نهایی درویش با ۳ ستاره ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال پیش‌بینی قیمت بیت کوین در سال ۲۰۳۰/ بیت کوین میلیون دلاری می‌شود؟ فدرال رزرو محدودیت بانک‌ها در دنیای ارز دیجیتال را لغو کرد نهایی شدن مسیر انتقال گاز روسیه به ایران از آذربایجان حرکت خلاف جهت دلار و بورس ادامه‌دار شد ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال کدام آیفون تراشه‌های ۱.۴ نانومتری اپل را دریافت می‌کند؟ قیمت گلکسی S۲۵ اج در وب‌سایت رسمی سامسونگ لو رفت متروی حومه بلاتکلیف؛ هشدار شورا، امیدواری برای تعیین تکلیف پرند و هشتگرد راه نجات معماری از دام بساز و بفروشی ️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۵؛رگبار پراکنده دربرخی مناطق غرب کشور


3
فناوری که ۳۳ برابر نیاز تهران، برق تولید می‌کند
  • کد خبر : 512216
  • 01 بهمن 1403
فناوری که ۳۳ برابر نیاز تهران، برق تولید می‌کند

​پنل‌های خورشیدی شناور می‌توانند انرژی ۱۰۰ میلیون خانه را تامین کنند؛ گفتنی است که در تهران نزدیک به ۳ میلیون خانه وجود دارد و بر این اساس، پنل‌های خورشیدی شناور می‌توانند ۳۳ برابر نیاز شهری به بزرگی تهران، برق تولید کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش تجارت نیوز، با افزایش نگرانی‌ها در مورد تغییرات اقلیمی و لزوم انتقال به منابع انرژی تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها مطرح شده است. در این راستا، فناوری پنل‌های خورشیدی شناور به دلیل مزایای بی‌نظیر خود در سال‌های اخیر مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.

اخیراً یک مطالعه جدید از محققان آزمایشگاه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر وزارت انرژی آمریکا (NREL) نشان داده است که مخازن تحت مدیریت فدرال می‌توانند ظرفیت تولید انرژی خورشیدی به میزان کافی برای تأمین برق حدود ۱۰۰ میلیون خانه را داشته باشند. این یافته‌ها چشم‌انداز جدیدی از پتانسیل پنل‌های خورشیدی شناور در آمریکا ارائه می‌دهد.

پیشرفت‌های اخیر در فناوری خورشیدی شناور

مطالعه جدید که در نشریه Solar Energy منتشر شده، نشان می‌دهد که مخازن تحت کنترل فدرال آمریکا می‌توانند ظرفیت تولید انرژی خورشیدی به میزان ۱۴۷۶ تراوات ساعت در سال داشته باشند. این مقدار انرژی برای تأمین برق تقریباً ۱۰۰ میلیون خانه کافی است.

این مطالعه توسط ایوان روزنلیب و ماری ریورز از NREL به همراه آرون لوین، تحلیلگر ارشد حقوقی و نظارتی این آزمایشگاه انجام شده است. آنها اولین ارزیابی دقیق را در مورد پتانسیل تولید انرژی از پنل‌های خورشیدی شناور در مخازن فدرال ارائه دادند.

روزنلیب اشاره کرده است که این محاسبات نشان‌دهنده پتانسیل فنی بسیار بالای این سیستم‌ها است. با این حال، وی تأکید کرد که حتی اگر تنها ۱۰ درصد از این پتانسیل در واقعیت عملیاتی شود، باز هم این یک پیشرفت بسیار بزرگ خواهد بود. به این ترتیب، می‌توان گفت که حتی بخشی از این ظرفیت عظیم هم می‌تواند نقش مهمی در تامین انرژی کشور ایفا کند.

فناوری که ۳۳ برابر نیاز تهران، برق تولید می‌کند

چالش‌ها و ملاحظات در توسعه انرژی خورشیدی شناور

با این حال، چالش‌هایی نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. لوین و روزنلیب هنوز به اثرات احتمالی فعالیت‌های انسانی و تأثیرات آن بر حیات وحش در فرآیند توسعه پنل‌های خورشیدی شناور در مخازن مختلف توجه نکرده‌اند.

به‌علاوه، شرایط جغرافیایی برخی از مخازن ممکن است مناسب نصب پنل‌ها نباشد. برای مثال، برخی از مخازن ممکن است دارای عمق کم یا کف شیب‌دار باشند که نصب پنل‌ها را دشوار می‌سازد. همچنین ترافیک کشتیرانی می‌تواند باعث ایجاد امواجی شود که ممکن است به زیرساخت شناور آسیب بزند.

اما نکته مثبت این است که برخی از مخازن به‌ویژه مخازن نیروگاه‌های برق آبی، شرایط ایده‌آلی برای نصب نیروگاه‌های خورشیدی شناور دارند. این مخازن می‌توانند با بهره‌برداری از انرژی خورشیدی علاوه بر انرژی آبی، یک سیستم انرژی هیبریدی ایجاد کنند که انعطاف‌پذیری و قابلیت اطمینان بالاتری برای شبکه برق فراهم می‌کند. به عنوان مثال، در زمان خشکسالی که سطح آب مخازن نیروگاه‌های آبی کاهش می‌یابد، پنل‌های خورشیدی می‌توانند جایگزین شده و انرژی تولید کنند.

آینده پنل‌های خورشیدی شناور

محققان در نظر دارند در مراحل بعدی بررسی کنند که کدام مکان‌ها برای نصب پنل‌های خورشیدی شناور مناسب‌تر هستند. این بررسی‌ها شامل ارزیابی هزینه توسعه، شرایط جغرافیایی، نزدیکی به خطوط انتقال برق و تأثیرات زیست‌محیطی می‌شود. علاوه بر این، پژوهشگران قصد دارند که منابع آبی کوچک‌تر، مصب‌ها و حتی مکان‌های اقیانوسی را نیز برای این پروژه‌ها مورد بررسی قرار دهند.

در نهایت، با پیشرفت این فناوری، می‌توان امیدوار بود که در آینده شاهد گسترش نیروگاه‌های خورشیدی شناور در آمریکا باشیم و این نیروگاه‌ها نقش مهمی در تأمین انرژی تجدیدپذیر ایفا کنند.

پتانسیل انرژی خورشیدی شناور در آمریکا بسیار گسترده است و می‌تواند نقش مهمی در تأمین نیازهای انرژی کشور ایفا کند. مخازن فدرال که در حال حاضر در آمریکا وجود دارند، می‌توانند میزبان نیروگاه‌های خورشیدی شناور باشند که برق مورد نیاز میلیون‌ها خانه را تأمین کنند.

با این حال، برای بهره‌برداری کامل از این پتانسیل، نیاز به تحقیق و ارزیابی‌های دقیق‌تری در زمینه شرایط جغرافیایی، زیست‌محیطی و اقتصادی است. به نظر می‌رسد که با ادامه تحقیقات و توسعه فناوری، این ایده به زودی به یک راه‌حل واقعی برای تولید انرژی تجدیدپذیر در آمریکا تبدیل خواهد شد.

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=512216

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.