خبر " مذاکره در کار نیست، بمب اتم می‌زنیم! " | اقتصاد آفرین

خبر " مذاکره در کار نیست، بمب اتم می‌زنیم! " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 40

سرخط اخبار اقتصادی

تعرفه‌های ۱۴۰۴ خدمات دندان پزشکی اعلام شد | کامپوزیت هر فک چند ؟ زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد ؟ اظهارات مهم وزیر کار درباره معیشت کارگران یارانه دولتی ویژه دانشجویان سراسر کشور جایگزین جذاب بورس معرفی شد ساخت نیروگاه جدید هسته ای در ایران با خط اعتباری روسیه خسرو حیدری پیشنهاد حضور در استقلال را رد کرد سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد دلاری روسیه در ۷ میدان ایرانی بمب‌های پرسپولیس در آستانه انفجار/ توافق نهایی درویش با ۳ ستاره ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال پیش‌بینی قیمت بیت کوین در سال ۲۰۳۰/ بیت کوین میلیون دلاری می‌شود؟ فدرال رزرو محدودیت بانک‌ها در دنیای ارز دیجیتال را لغو کرد نهایی شدن مسیر انتقال گاز روسیه به ایران از آذربایجان حرکت خلاف جهت دلار و بورس ادامه‌دار شد ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال کدام آیفون تراشه‌های ۱.۴ نانومتری اپل را دریافت می‌کند؟ قیمت گلکسی S۲۵ اج در وب‌سایت رسمی سامسونگ لو رفت متروی حومه بلاتکلیف؛ هشدار شورا، امیدواری برای تعیین تکلیف پرند و هشتگرد راه نجات معماری از دام بساز و بفروشی ️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۵؛رگبار پراکنده دربرخی مناطق غرب کشور تاکید بر ظرفیت کشورهای سازمان شانگهای برای توسعه تعاملات قضایی


3
مذاکره در کار نیست، بمب اتم می‌زنیم!
  • کد خبر : 512218
  • 01 بهمن 1403
مذاکره در کار نیست، بمب اتم می‌زنیم!

گزارش‌ها حاکی از آن است که مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) که اغلب به عنوان عوامل دیپلماتیک در سناریوهای شبیه‌سازی شده حضور پیدا می‌کنند، خشونت و حملات هسته‌ای را به عنوان راه حل‌های مناسب انتخاب کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مطالعه‌ای که در سال گذشته انجام شد، نشان داد که وقتی پای هوش مصنوعی به جنگ‌های شبیه‌سازی شده و سناریوهای دیپلماتیک می‌رسد، این فناوری تمایل به انتخاب رویکرد تهاجمی از جمله استفاده از سلاح‌های هسته‌ای دارد.

طی این مطالعه که در دانشگاه کرنل در ایالات متحده صورت گرفت، از پنج LLM به عنوان عوامل مستقل در جنگ‌های شبیه‌سازی شده و سناریوهای دیپلماتیک استفاده شد:

  • GPT OpenAI
  • Claude Anthropic
  • Llama 2 Meta 

بر اساس این مطالعه، هر عامل توسط همان LLM در یک شبیه‌سازی نیرو می‌گرفت و وظیفه داشت بدون نظارت انسان تصمیمات سیاست خارجی را اتخاذ کند.

طی این مطالعه همه مدل‌ها نشانه‌هایی از رفتار ناگهانی و غیرقابل پیش‌بینی را بروز دادند.

مذاکره در کار نیست، بمب اتم می‌زنیم!

با توجه به اینکه OpenAI اخیراً شرایط خدمات خود را تغییر داده است تا دیگر موارد استفاده نظامی و جنگی از آن ممنوع شود، درک پیامدهای استفاده نظامی از LLM‌ها از همیشه مهم‌تر است.

یکی از روش‌هایی که برای تنظیم دقیق مدل‌ها استفاده می‌شود، یادگیری تقویتی از بازخورد انسانی (RLHF) است به این معنی که برخی دستورالعمل‌های انسانی برای دریافت خروجی‌های مضر کمتر و استفاده ایمن‌تر داده می‌شود.

طبق گزارش محققان، GPT-4-Base به طور متوسط ​​۳۳ درصد از مواقع حملات هسته‌ای را پیشنهاد می‌داد. سناریوهای کلی، Llama-2 و GPT-3.5 خشن‌ترین سناریوها بودند در حالی که Claude تغییرات ناگهانی کمتری را نشان داد. گفتنی است که Claude با ایده کاهش محتوای مضر طراحی شده است. 

به گفته سازنده آن Anthropic، قانون اساسی Claude شامل منابع مختلفی از جمله اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل می‌شود.

جیمز بلک، دستیار گروه تحقیقاتی در مباحث امنیتی و دفاعی در اروپا، که در این مطالعه شرکت نکرد، به یورونیوز نکست گفت که این یک “تمرین آکادمیک مفید” بود.

او گفت: «این بخشی از کار رو به رشدی است که توسط دانشگاهیان و مؤسسات برای درک پیامدهای استفاده از هوش مصنوعی (AI) انجام می‌شود.»

منبع: euronews

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=512218

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.