خبر " مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند! " | اقتصاد آفرین

خبر " مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند! " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 27 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 100

سرخط اخبار اقتصادی

دادستان: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند عفو و تخفیف محکومان سازمان تعزیرات حکومتی با موافقت رهبری رسیدگی به شکایات شورای انتظامی نظام مهندسی در صلاحیت دیوان عدالت نیست منتظری: آماده حضور اساتید، دانشجویان حقوق و وکلا در جلسات وحدت رویه هستیم یک خیر دو جوان محکوم به اعدام را آزاد کرد هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران شدید در کشور تا روز سه‌شنبه ایران از فرود دو هواپیمای لبنانی جلوگیری کرد افزایش ۳۰ درصدی دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را قطعی بدانیم؟ قیمت طلا ۱۸ عیار، دلار و سکه امروز اعلام شد + جدول جزئیات جدید از افزایش بودجه یارانه‌ ها + جدول قیمت دلار آزاد صعودی شد (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) کارفرمایان تکلیف پرداخت حق مسکن کارگران را یکسره کردند پیش بینی بورس با سیگنال صعود قیمت دلار | سهامداران بخوانند ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۷بهمن) چرا استقلال با الکس نوری به توافق نرسید؟ دلیل رد صلاحیت من را نگویند به فیفا شکایت می‌کنم ستاره ایرانی از اینتر جدا می شود؟ ۱۷۲ میلیون دلار قرارداد نفتی با شرکت‌های دانش بنیان پیش‌بینی افزایش ۴ درصدی تقاضای جهانی برق تا ۲۰۲۷ استقلال برای انتخاب سرمربی تغییر رویه داد دارندگان ارز دیجیتال هوشیار باشند/ هوش مصنوعی به کمک کلاهبرداران آمد معامله با خبر در فارکس: بهترین استراتژی معامله با اخبار فارکس چرا بازارها دربرابر اولین حرکت ارزهای دیجیتال ترامپ شانه خالی کردند؟ اگر ترامپ نمی‌آمد بازار ارز آرام بود؟


1
مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند!
  • کد خبر : 515983
  • 16 بهمن 1403
مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند!

یک مقام پلیس فتا نسبت به شگرد ارسال پیامک‌های مشکوک با مضمون سود سهام عدالت که هر از گاهی توسط کلاهبرداران ارسال می‌شود هشدار داد و اعلام کرد که سودجویان با ارسال بدافزار، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می‌برند.

به گزارش خبرآنلاین، موضوع کلاهبرداری در بستر سایبری در سالهای اخیر مرسوم شده و به تدریج پیچیدگی‌های خاصی به خود گرفته است. در این راستا ارسال پیامک‌های مشکوک از سوی کلاهبرداران با مضامین مختلف تحت عنوان سهام عدالت، احضاریه قوه قضاییه، اعطای وام و غیره طی سالهای اخیر مرسوم شده است؛ ترفند نخ‌نما شده‌ای که البته هنوز قربانی می‌گیرد.

معمولا با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال و زمان پرداخت سود سهام عدالت، جنب و جوش سودجویان برای خالی کردن حساب هموطنان نیز بیشتر می‌شود که در این راستا همواره پلیس فتا هشدارهای لازم را می‌دهد. کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت نام و سود سهام عدالت کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.

کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می برند.

مراقب باشید به این بهانه حسابتان را خالی نکنند!

به نقل از ایسنا، در این رابطه سرهنگ رسول جلیلیان ـ رییس پلیس فتا البرز – گفته که کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می کشانند. سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سوءاستفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.

جلیلیان تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.

رییس پلیس فتا البرز، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده‌ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=515983

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.