خبر " ساخت بزرگترین تونل «لگویی» زیرآبی جهان / پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری " | اقتصاد آفرین

خبر " ساخت بزرگترین تونل «لگویی» زیرآبی جهان / پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 10 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

معاون قوه قضاییه جهت مقابله با تروریسم وارد بغداد شد توسعه بیت کوین در خاورمیانه کلید خورد خرید و فروش انجین کوین در ایران: راهنمای جامع برای سرمایه‌گذاری در دنیای گیمینگ بلاکچینی نگاهی به لوکس‌ترین ابرقایق جهان آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت جنگ تعرفه‌ای، نفت را زمین زد/ سیاست ترامپ طلای سیاه را بی‌ارزش می‌کند؟ انتقاد تند پیشکسوت پرسپولیس به کارتال مدرسه پیرمردها؛ بازیکنان پرسپولیس اکثرا بالای ۳۰ سال هستند! سرمربی استقلال در آستانه پیوستن به یک باشگاه مصری طارمی مقابل بارسلونا هم نیمکت‌نشین شد؟+ عکس برنامه استقلال برای فصل بعد/ فراتر از خانه‌تکانی! نشانه‌ای از تغییر مهم در بازار بیت‌کوین کاهش قیمت طلای جهانی با سیگنال واشنگتن و پکن انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره ورود ایدرو به طرح نوسازی و بازسازی صنعت نیشکر کوبا تنظیم‌گری بد بانک مرکزی، آسیب آفرین است/ باید به سرمایه‌گذار ایرانی احترام گذاشت مشارکت مؤثر منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس در امدادرسانی به حادثه بندر شهید رجایی لزوم توسعه مناسبات ایران و آذربایجان در حوزه‌های تجارت، صنعت و بانک سایه خاموشی بر اروپا: طوفان جوی اسپانیا و پرتغال را تاریک کرد میخ آخر بر تابوت گوشی‌های «ال جی» کوبیده شد آمازون کاخ سفید را عصبانی کرد / واکنش ترامپ به حرکت جنجالی غول دنیای فناوری چه خواهد بود؟ قیمت پیشنهادی شیر خام تعیین شد کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود کرایه های تاکسی را امسال عمدا رُند نکردیم تا شهروندان به پرداخت الکترونیک روی بیاورند


1
ساخت بزرگترین تونل «لگویی» زیرآبی جهان / پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری
  • کد خبر : 519214
  • 18 بهمن 1403
ساخت بزرگترین تونل «لگویی» زیرآبی جهان / پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری

بزرگ‌ترین «تونل لگویی» زیرآبی جهان به‌زودی در اعماق اقیانوس قرار می‌گیرد تا پیونددهنده دانمارک و آلمان باشد.

به گزارش خبرآنلاین، این پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری، مسیری زیرآبی برای تردد خودروها و قطارها ایجاد خواهد کرد که جزیره فمارن در آلمان را به جزیره لولاند در دانمارک متصل می‌کند. این تونل شامل یک بزرگراه چهار بانده و یک خط آهن دوخطه خواهد بود و زیرساخت حمل‌ونقل بین دو کشور را متحول می‌کند.

به نقل از روزیاتو، وجه تمایز تونل فمارنبِلت، روش نوآورانه‌ای بوده که برای ساخت آن به کار گرفته شده است. به‌جای حفاری در بستر دریا، این تونل از ۸۹ قطعه پیش‌ساخته تشکیل شده که روی زمین ساخته و سپس در دریا مستقر می‌شوند. این قطعات پس از انتقال به عمق ۴۰ متری دریای بالتیک، به دقت در کنار هم قرار می‌گیرند تا تونلی به طول ۱۸ کیلومتر شکل بگیرد.

فرآیند نصب این قطعات نیازمند دقتی فوق‌العاده است تا همه بخش‌ها کاملاً هم‌راستا باشند و تونل بدون نقص تکمیل شود. هر بخش از این سازه وزنی معادل ۷۳,۵۰۰ تن دارد و طول آن ۲۱۷ متر است، یعنی بیشتر از دو زمین فوتبال استاندارد. ابعاد بزرگ این قطعات باعث شده که کارخانه‌ای ویژه برای تولید آن‌ها ساخته شود.

برای جلوگیری از ورود آب، این قطعات به درزگیرهای ضدآب مخصوصی به نام «دریچه‌های مسدودکننده» مجهز شده‌اند که پس از جای‌گذاری در بستر دریا، کاملاً آب‌بندی می‌شوند.

ساخت بزرگترین تونل «لگویی» زیرآبی جهان / پروژه عظیم ۷ میلیارد دلاری

برخلاف روش‌های سنتی که تونل‌های زیرآبی با دستگاه‌های حفاری غول‌پیکر در دل زمین ایجاد می‌شوند، در این پروژه از قطعات پیش‌ساخته استفاده شده تا آسیب به محیط زیست دریایی به حداقل برسد. همچنین، برای کاهش آلودگی صوتی و جلوگیری از آسیب به زیستگاه‌های حساس، تدابیر ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

این تونل نقش مهمی در افزایش ارتباطات شمال اروپا خواهد داشت و امکان تردد آسان‌تر بین دو کشور را فراهم می‌کند. در حال حاضر، عبور از تنگه فمارنبِلت با کشتی بیش از ۴۵ دقیقه زمان می‌برد. اما با راه‌اندازی تونل، این مسیر تنها در هفت دقیقه با قطار و ده دقیقه با خودرو طی خواهد شد.

علاوه بر این، زمان سفر ریلی بین کپنهاگ و هامبورگ از ۴.۵ ساعت به ۲.۵ ساعت کاهش پیدا خواهد کرد. اتصال این دو کشور فرصت‌های تجاری بیشتری را هم ایجاد خواهد کرد. این پروژه بزرگ قرار است در سال ۲۰۲۹ تکمیل و افتتاح شود. با بهره‌برداری از تونل فمارنبِلت، این سازه به طولانی‌ترین تونل زیرآبی جهان تبدیل خواهد شد و رکورد تونل اورسوند در سوئد را که ۷.۸ کیلومتر طول دارد، خواهد شکست. این تونل به‌عنوان نمادی از اتحاد اروپا و همکاری‌های بین‌المللی شناخته می‌شود.

۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=519214

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.