خبر " ترامپ تا چند روز آینده تعرفه‌های جدید تراشه‌ها را معرفی می‌کند " | اقتصاد آفرین

خبر " ترامپ تا چند روز آینده تعرفه‌های جدید تراشه‌ها را معرفی می‌کند " | اقتصاد آفرین
  • امروز : سه شنبه - 9 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

تحول در پرداخت‌های روزمره با ریال دیجیتال/ رمزارز ملی چه کاربردهایی خواهد داشت؟ جهش بزرگ اتریوم در راه است ۸۴ میلیون دلار وارد کشور شد علت سقوط آزاد تراکنش ها در فروردین ۱۴۰۴ حکم جلب محمد دانشگر صادر شد آنچلوتی سرمربی برزیل می شود قطع گسترده برق در اسپانیا، پرتغال و فرانسه چرخه معیوب تامین مالی ارزی در ایران ایستگاه نوسانی دلار کجاست؟ / صندوق‌های درآمد ثابت انتخاب اول حقیقی‌های بورس زیان فلز زرد از کاهش تنش‌های تجاری؛ طلا ارزان شد سیگنال بزرگ از جهش قیمت اتریوم استمرار مذکرات برای نهایی شدن توافق‌نامه تجارت ترجیحی ایران و آذربایجان هدف‌گذاری ایران و آذربایجان تحقق مبادلات چند میلیارد دلاری است گردشگران آمریکایی و عربستانی در راه ایران/ امکان ایجاد اتاق مشترک ایران و آمریکا با موفقیت مذاکرات برنامه آغاز عملیات اجرایی ۴ میلیارد دلار پروژه معدن و صنایع معدنی در سال جاری استقبال از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ نشان از ظرفیت بالای صادراتی ایران دارد فناوری‌های دیجیتالی برای پیشگیری از حوادث و مدیریت بحران شبکه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک وسیع‌تر شد! بهره‌برداری از ۴۹ مجتمع خدماتی ــ رفاهی بین‌راهی در سال ۱۴۰۳ رفع عمده مشکلات آمبولانس‌ها و کشنده‌های رسوب شده در منطقه آزاد ماکو مشرق زمین، زادگاه مفاهیم اصیل حقوق بشر است صدور ۱۴۶۱ قطعه سند برای شهرک‌های صنعتی چابهار، ایرانشهر و زاهدان ۶ دستور مهم قضایی در مورد حادثه انفجار بندر شهید رجایی سی‌ودومین جلسه دادگاه گروهک تروریستی منافقین فردا صبح برگزار می‌شود


0
ترامپ تا چند روز آینده تعرفه‌های جدید تراشه‌ها را معرفی می‌کند
  • کد خبر : 533401
  • 25 فروردین 1404
ترامپ تا چند روز آینده تعرفه‌های جدید تراشه‌ها را معرفی می‌کند

معافیت‌هایی که درحال‌حاضر برای تراشه‌ها در نظر گرفته شده‌اند، موقتی‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، به‌تازگی اعلام کرد روزهای آینده تعرفه‌های جدیدی بر واردات تراشه‌های نیمه‌هادی اعلام خواهد کرد. او همچنین گفت ممکن است برای برخی شرکت‌ها و محصولات الکترونیکی انعطاف‌ نشان داده شود.

به گزارش رویترز، دونالد ترامپ در شرایطی این اظهارات را مطرح کرد که کاخ سفید جمعه اعلام کرده بود تلفن‌های هوشمند و رایانه‌ها از تعرفه ۱۲۵ درصدی واردات از چین، کشوری که بخش قابل‌توجهی از محصولات اپل ازجمله آیفون‌ها در آن مونتاژ می‌شوند، معاف خواهند بود.

اعمال تعرفه‌های جدید بر نیمه‌رساناها

اعمال تعرفه‌های جدید بر نیمه‌هادی‌ها

ترامپ در مسیر بازگشت از اقامتگاهش در مارالاگو به واشنگتن، در هواپیمای ریاست‌جمهوری به خبرنگاران گفت: «ما مشغول گفتگو با شرکت‌ها هستیم تا درباره محصولاتی مانند آیفون و تبلت‌ها تصمیم بگیریم؛ چون باید انعطاف نشان داد؛ هیچ‌کس نباید بیش از حد خشک و سخت‌گیر باشد.» وقتی از او پرسیده شد آیا برای برخی محصولات خاص امکان معافیت وجود دارد؟ پاسخ داد: «برای بعضی محصولات.» اما مشخص نکرد این معافیت‌ها شامل چه کالاهایی می‌شود.

«هاوارد لوتنیک»، وزیر بازرگانی آمریکا، نیز یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه ABC گفت معافیت‌های اعلام‌شده درمورد گوشی‌های هوشمند و سایر لوازم الکترونیکی موقتی‌اند و احتمال بازنگری در آنها وجود دارد.

ترامپ همچنین در پستی در شبکه Truth Social هرگونه اعلام رسمی درباره معافیت‌ها را رد کرد و نوشت مقامات دولت تراشه‌ها و کل زنجیره تأمین الکترونیک در چارچوب تحقیقات امنیت ملی درباره تعرفه‌ها را دقیق بررسی می‌کنند.

او تأکید کرد هدف دولت کاهش پیچیدگی‌های تجاری برای شرکت‌ها و تقویت تولید داخلی در حوزه تراشه‌ها، نیمه‌هادی‌ها و سایر فناوری‌های کلیدی است.

به‌ نقل از «کورتنی براون»، خبرنگار Axios، شرکت‌هایی مانند اپل و انویدیا که به‌شدت به واردات از چین وابسته‌اند، ابتدا از معافیت‌های اعلام‌شده استقبال کردند اما اکنون با احتمال لغو زودهنگام آنها مواجه‌اند که نشانه‌ دیگری از نوسانات پی‌درپی سیاست تجاری دولت ترامپ است و می‌تواند تبعات گسترده‌ای برای اقتصاد داشته باشد.

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=533401

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.