خبر " فشار آمریکا برای پذیرش استارلینک شدت گرفت " | اقتصاد آفرین

خبر " فشار آمریکا برای پذیرش استارلینک شدت گرفت " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 2 تیر - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 56

سرخط اخبار اقتصادی

بازدید میدانی معاون منابع انسانی قوه قضائیه از دادسرای ناحیه ۵ تهران اولین تصاویر از داخل برخی بندهای اوین بعد از حمله رژیم صهیونیستی جاسوس رژیم صهیونیستی در پوشش گردشگر در همدان به دام افتاد دنیا باید به خودش بیاید؛ آمریکا یک تهدید جهانی محسوب می‌شود انتشار اولین تصاویر از داخل بندهای اوین پس از حمله رژیم اسراییل سایت انتخاب مسدود شد بازدید رئیس مرکز حل اختلاف کشور از مجتمع شهید باکری تهران بازدید رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور از سازمان قضایی تهران پروازها تا بعدازظهر فردا لغو می‌مانند شرکت های هواپیمایی پروازها به خاورمیانه را به تعلیق در آوردند سازمان تأمین اجتماعی مطالبات را پرداخت کرد واکنش بانک ملی به ادعای هک و انتشار اطلاعات ۷۳ میلیون حساب بانکی قیمت جدید طلا و سکه رسماً اعلام شد + جدول (۲ تیر) تصمیم فوری بانک مرکزی درباره سپه و پاسارگاد سقف کارت به کارت افزایش یافت (۲ تیر) ساعت کاری بانک ها برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه اعلام شد کاهش قیمت کالاهای اساسی صراحتا تایید شد گوشی اندرویدی شما می‌تواند هشدار زمین‌لرزه صادر کند شش راهکار ساده برای سالم نگه داشتن گوشی‌های سامسونگ تلگرام، کانال هکرهای صرافی نوبیتکس را مسدود کرد «GPS» چیست و چگونه کار می‌کند؟ گوشی اندرویدی شما می‌تواند هشدار زمین‌لرزه را صادر کند فعالیت ۱۶ هزار واحد صنایع غذایی بی‌وقفه ادامه دارد دستور وزیر جهاد کشاورزی برای رفع موانع تأمین مرغ و گوشت


3
فشار آمریکا برای پذیرش استارلینک شدت گرفت
  • کد خبر : 541381
  • 27 اردیبهشت 1404
فشار آمریکا برای پذیرش استارلینک شدت گرفت

مقامات سابق آمریکایی می‌گویند این کار نشان‌دهنده فساد در وزارت امور خارجه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، طبق مکاتبات وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های ایالات متحده در ۴ کشور درحال‌توسعه آفریقایی (گامبیا، جیبوتی، کامرون و لسوتو) مقامات آمریکایی به نهادهای نظارتی این کشورها فشار آورده‌اند تا روند صدور توافق‌نامه برای راه‌اندازی استارلینک تسریع شود.

براساس گزارش جامع ProPublica، دیپلمات‌های آمریکایی به کشورهای آفریقایی فقیر هشدار داده‌اند که اگر از اقدام سریع‌تر برای پذیرش استارلینک خودداری کنند، شاید دفتر بهره‌وری دولت یا DOGE (به مدیریت «ایلان ماسک» که مسئول کاهش هزینه‌های دولت است) ناگهان برنامه‌ها و بودجه‌های مختص کشورهایشان را قطع کند.

پیشتر واشنگتن‌پست نیز در گزارشی گفته بود دولت آمریکا در مذاکرات تجاری و تعرفه‌ای با کشورهای دیگر امکان پذیرش خدمات استارلینک را در این کشورها بررسی می‌کند.

فشار آمریکا بر کشورهای آفریقایی برای پذیرش استارلینک

استارلینک در کشورهای آفریقایی

کمی پس از مراسم تحلیف «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، سفیر ایالات متحده در گامبیا جلسه‌ای با وزیر ارتباطات گامبیا درباره تسریع تصویب مقررات برای استارلینک برگزار کرد. طبق گزارش پروپابلیکا، در این جلسه سفیر آمریکا به چندین طرح کلیدی مانند «پروژه ۲۵ میلیون دلاری برای بهبود سیستم برق» که در دست بررسی است، اشاره کرد؛ اشاره‌ای که مقامات گامبیا آن را تهدیدی پنهان می‌دانند. معاون ارشد وزارت ارتباطات گامبیا می‌گوید گویا پروژه بهبود سیستم برق به پذیرش استارلینک ربط دارد.

در ۳ کشور آفریقایی دیگر، جیبوتی، کامرون و لسوتو، دولت آمریکا رویکرد مشابهی پیش گرفته است، البته هر کشور سعی کرده موضوع استارلینک را به روش‌های مختلفی مدیریت کند؛ برای مثال، در لسوتو، درست زمانی که این کشور با تعرفه ۵۰ درصدی ترامپ مواجه شد، پای قرارداد استارلینک به میان آمد و سفارت آمریکا نیز به تسهیل امور برای راه‌اندازی آن تأکید می‌کرد. طبق مکاتبات داخلی، دیپلمات‌های ارشد گفته‌اند باید این مجوزها برای ایلان ماسک در ۱۸ ماه آینده صادر شود تا شرکت او، اسپیس‌ایکس، از رقبا جلوتر باشد.

چندین دیپلمات سابق آمریکایی به پروپابلیکا گفتند اقدامات وزارت امور خارجه به‌طرز نگران‌کننده‌ای بی‌سابقه بوده و نوعی «سرمایه‌داری رفاقتی» (Crony capitalism) است. «کریستوفر هریسون»، مقام عالی‌رتبه وزارت امور خارجه در دولت «جورج دبلیو بوش»، می‌گوید: «اگر این کار را کشور دیگری انجام می‌داد، ما قطعاً آن را فساد می‌نامیدیم.»

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=541381

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.