خبر " رکورد تولید نفت ایران از سال ۲۰۱۸ شکسته شد " | اقتصاد آفرین

خبر " رکورد تولید نفت ایران از سال ۲۰۱۸ شکسته شد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : سه شنبه - 27 شهریور - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 104

سرخط اخبار اقتصادی

پشت پرده انفجار پیجرها در لبنان/ آتش ناشی از انفجار باتری‌ لیتیومی حرارتی تا ۵۹۰ درجه سانتی‌گراد تولید می کند پیجر چیست؟ گره رمز ارزها در کشور باز می‌شود؟ گوشی اقتصادی جدید سامسونگ / همان همیشگی تشکیل سامانه شناسایی و پایش منابع آلاینده شهر تهران اخطار فرمانداری تهران به زیباسازی؛ پیش بینی افزایش ۳۲ درصدی ترافیک ۸۰ درصد زمین های کشاورزی رفع تداخل شد دستور پزشکیان برای صدور سند و حدنگاری یک ساله اراضی کشاورزی ۶۹ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند برخی کارکنان وزارت جهاد با مدرک دکترا ۱۲میلیون حقوق می‌گیرند! شاخص بورس ۱۶ هزار واحد رشد کرد کاهش ۳ ساعته زمان سفر با تکمیل محور قزوین- الموت- تنکابن مطالبه بورسی ها از دولت برای انتشار تقویم زمانی عرضه اوراق امکان تکمیل پروژه های عمرانی با تامین سرمایه از بورس بازار سرمایه برای رفع ناترازی های اقتصاد چه راهکاری دارد؟ عملیات موفقیت آمیز تست گرم خط تولید کلاف فولاد سرمد ابرکوه انجام و آماده بهره برداری شد هواشناسی ایران۱۴۰۳/۶/۲۷؛هشدار سازمان هواشناسی برای ۱۳ استان رئیس مرکز وکلا وارد مسکو شد منافقین عامل محاکمه ناعادلانه من در سوئد بودند سرپرست دانشکده پزشکی قانونی منصوب شد اگر دنیای اسلام متحد باشند رژیم صهیونیستی نمی‌تواند فعالیت کند دانشکده پزشکی قانونی زمینه جذب افراد توانمند را فراهم می‌کند ۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت تعلیق می‌شود بازگشت ایرباس ۳۲۰ به ناوگان هواپیمایی آسمان


4
رکورد تولید نفت ایران از سال ۲۰۱۸ شکسته شد
  • کد خبر : 477692
  • 13 مرداد 1403
رکورد تولید نفت ایران از سال ۲۰۱۸ شکسته شد

رویترز در تازه‌ترین گزارش خود از تولیدات اوپک اعلام کرده که تولید نفت ایران به ۳.۲۲ میلیون بشکه در روز رسیده که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۸ است.

به گزارش اکوایران، تولید نفت اوپک در ماه جولای افزایش یافت، بر اساس گزارش رویترز که روز جمعه منتشر شد. این افزایش به دلیل بازگشت عرضه عربستان سعودی و افزایش‌های کوچک در کشورهای دیگر بوده که اثر کاهش‌های داوطلبانه عرضه توسط سایر اعضا و ائتلاف وسیع‌تر اوپک‌‎پلاس را جبران کرد.

بر اساس داده‌های حمل‌‌ونقل و اطلاعات منابع صنعتی، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ماه گذشته ۲۶.۷۰ میلیون بشکه در روز (bpd) نفت تولید کرد، که نسبت به ماه ژوئن ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

این افزایش تولید در حالی رخ داده که اوپک پلاس که شامل اوپک و متحدانی مانند روسیه است، بیشتر کاهش‌های تولید خود را تا پایان سال ۲۰۲۵ حفظ کرده است تا بازار را در مواجهه با رشد کم‌رمق تقاضا، نرخ‌های بهره بالا و افزایش تولید ایالات متحده تقویت کند.

در روز پنجشنبه وزرای ارشد اوپک‌پلاس در جلسه‌ای سیاست تولید نفت را بدون تغییر نگه داشتند، و ضمن تکرار اینکه که افزایش تولید می‌تواند در صورت لزوم متوقف یا معکوس شود؛ اعلام کردند که یک کاهش تولید دیگر را در ادامه سال در دستور کار قرار خواهند داد.

طبق بررسی‌ها، عربستان سعودی بزرگترین افزایش عرضه ماه گذشته را با ۷۰ هزار بشکه در روز داشته است. تولید این کشور در ماه جولای به ۹ میلیون بشکه در روز رسید که نزدیک به هدف تعیین شده پادشاهی است.

بر اساس این بررسی، نیجریه بزرگترین کاهش را با ۳۰ هزار بشکه در روز داشت و افزایش‌ تولید کوچک از لیبی و ایران، دو عضو که موظف به کاهش تولید نیستند، و همچنین از عراق حاصل شد.

بر اساس این گزارش تولید ایران به ۳.۲۲ میلیون بشکه در روز رسید که طبق بررسی‌های رویترز، بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ است. ایران در چند سال گذشته با وجود تحریم‌های آمریکا صادرات خود را افزایش داده است. تولید عراق نیز با افزایش ماه به ماه صادرات افزایش یافت.

رویترز به دنبال ردیابی عرضه به بازار است و بر اساس داده‌های حمل و نقل ارائه شده توسط منابع خارجی، داده‌های جریان‌های LSEG، اطلاعات از شرکت‌هایی که جریان‌ها را ردیابی می‌کنند – مانند Petro-Logistics و Kpler – و اطلاعات ارائه شده توسط منابع در شرکت‌های نفتی، اوپک و مشاوران گزارش خود را منتشر می‌کند.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=477692

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.