خبر " پیگیری جدی دولت برای متنوع‌سازی سبد سوخت " | اقتصاد آفرین

خبر " پیگیری جدی دولت برای متنوع‌سازی سبد سوخت " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 107

سرخط اخبار اقتصادی

استارلینک در همسایگی ایران ایستگاه زمینی می‌سازد سقوط صنعت خودرو؛ مزد ترس از قطعه‌ساز بهترین هتل‌های پاتایا: اقامت نزدیک به ساحل ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت در اصفهان بازداشت شدند پرونده‌های قضایی به ارزش ۵۶ میلیارد تومان در گرمسار به سازش منتهی شد پویش «فاستبقوالخیرات» در دادگستری تهران راه‌اندازی شد قاتل شهدای عدالت از منافقین خط گرفته بود ماجرای مصاحبه یک مقام امنیتی سابق درباره ترور شهیدان رازینی و مقیسه انعکاس آسیب‌ها و ضعف‌ها به نظام قضایی کمک می‌کند هشدار | مراقب این محصولات غیر مجاز بازار باشید فرودگاه شهدای زنجان آماده پرواز تاکسی‌های هوایی است سال سیاه بوئینگ؛ ضررهای میلیاردی و بدهی‌های سرسام‌آور بارش باران و برف در ۷ محور استان های کشور روز بد خودرویی ها در بورس ۶ بهمن | شاخص کل بازار صعود کرد سرگردانی کارگران در راهروهای تامین اجتماعی | ماجرا چیست؟ نقش قیمت ارز بر نرخ کالاها | منکر گرانی نیستیم! پیش بینی قیمت دلار با سیگنال ادامه روند صعودی نقش جدید مجلس در تعیین حداقل حقوق کارگران | شاید سال آینده! دستور واریز پاداش‌ های معوقه بازنشستگان صادر شد خبر فوری درباره افزایش قیمت سکه در ۶ بهمن + جدول قیمت دینار عراق امروز ۶ بهمن اعلام شد ارزش سهام عدالت این سهامداران اعلام شد (۶ بهمن) اصلاح بخشنامه جنجالی برای کارگران بالاخره کلید خورد این افراد از خانه کارگر برنج می گیرند + فیلم


1
پیگیری جدی دولت برای متنوع‌سازی سبد سوخت
  • کد خبر : 500835
  • 11 آذر 1403
پیگیری جدی دولت برای متنوع‌سازی سبد سوخت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: متنوع‌سازی سبد سوخت کشور از جمله برنامه‌هایی است که در دولت چهاردهم به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، کرامت ویس‌کرمی اظهار کرد: به‌دنبال آن هستیم تا در تأمین بنزین کشور، نقل، انتقال و توزیع آن شرایطی ایجاد کنیم که این مهم بدون کمترین مشکل انجام شود.

وی با بیان اینکه با توجه به حجم مصرف زیاد بنزین در کشور باید متنوع‌سازی سبد سوخت را در دستور کار قرار دهیم، افزود: از این رو باید به سوخت سی‌ان‌جی بیشتر توجه کنیم و سهم آن را در سبد سوخت کشور افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه ظرفیت و زیرساخت مطلوبی برای افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور وجود دارد، گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده، هم‌اکنون مصرف سی‌ان‌جی در کشور پایین است به همین دلیل به دنبال این هستیم که افزایش مصرف را در ناوگان داشته باشیم.

ویس‌کرمی با بیان اینکه تلاش می‌شود مقدار سوخت تحویلی به پرمصرف‌ها، بر مبنای عملکرد و کارکرد واقعی آنها باشد، تصریح کرد: به‌روزرسانی «سدف» (سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی) در دست اقدام است تا مصرف‌کنندگان سوخت بتوانند از طریق این سامانه سوخت را تقاضا کنند و پس از بررسی به آنها داده شود.

وی گفت: تلاش‌مان این است تا حد ممکن کنترل دستی را در تخصیص و تأمین سوخت کاهش دهیم و فقط بر مبنای سامانه و عملکرد مصرف‌کننده (چه حمل و نقل باشد و چه غیر حمل و نقل) تأمین سوخت انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت مورد توجه ویژه است، یادآور شد: به‌منظور کاهش قاچاق فرآورده‌های نفتی تلاش می‌شود با استفاده از سامانه‌های نرم‌افزاری، سیستمی‌کردن فرآیندها و کاهش دخالت نیروی انسانی، بررسی و تخصیص سوخت مصرف‌کنندگان انجام شود.

ویس‌کرمی با بیان اینکه به‌دنبال کنترل رشد مصرف هستیم و باید سایر بخش‌ها نیز در کنترل مصرف سوخت توجه داشته باشند، گفت: تلاش می‌کنیم تا به افزایش حداکثری تولید (چه بنزین و چه نفت‌گاز) دست‌یابیم، همچنین بحث‌های کیفی‌سازی سوخت که شرکت ملی پالایش و پخش با برنامه‌ریزی دنبال می‌کند از دیگر اقدام‌ها است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=500835

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.