خبر " نیمه پنهان بحران انرژی در آمریکا / علت افزایش قطع برق در آمریکا چیست؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " نیمه پنهان بحران انرژی در آمریکا / علت افزایش قطع برق در آمریکا چیست؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 31 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

ترمیم و بهسازی آزادراه زنجان به تبریز ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد هشدار دادگستری به کارفرمایان در مورد به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه فوری / سقوط آزاد قیمت تتر با اعلام نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا تصمیمات ناکارآمد اقتصاد ایران را ضعیف کرد/ برای توسعه اقتصادی در انتظار لغو تحریم‌ها هستیم بورس در فراز رکورد جدید | خبرهای مهم بازار سرمایه اعلام شد قیمت دلار در بازار آزاد سر به فلک زد (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت سکه امامی ۲۶ میلیون سقوط کرد + جدول ۳۰ فروردین ایران و ترکیه برای پول پارو کردن قرار گذاشتند میلیاردها تومان پول سرگردان در بازار طلا و دلار | اردیبهشت طوفانی شروع می شود؟ اطلاعیه فوری درباره بازار طلا اعلام شد (۳۰ فروردین) ۵ شرط اصلی برای دریافت بیمه بیکاری مشخص شد پرسپولیس در برزخ/ افشاگری بازیکن سابق سرخ‌ها از باندبازی بازیکنان! مدیرعامل پرسپولیس استعفا داد خیز قهرمان ایرانی برای جایزه ۷۰۰ هزار دلاری مسترالمپیا جایگزین رضا درویش مشخص شد حباب سکه کاهش یافت / استقبال بازار سهام از گروه بانکی صندوق‌های طلا سرخ شدند؛ ۷۰۰ میلیارد در یک روز خارج شد رکوردشکنی کوسه‌ها و نهنگ‌ها در بازار بیت‌کوین امضای توافقنامه تجارت ترجیحی میان ایران و این کشور تعرفه واردات گوشی موبایل ابلاغ شد + جدول شایعه‌ها از iOS ۱۹ چه می‌گویند؟ آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (۵G) در رایتل بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد


3
نیمه پنهان بحران انرژی در آمریکا / علت افزایش قطع برق در آمریکا چیست؟
  • کد خبر : 514010
  • 09 بهمن 1403
نیمه پنهان بحران انرژی در آمریکا / علت افزایش قطع برق در آمریکا چیست؟

وضعیت بحران انرژی در آمریکا به حدی است که ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود با “چالشی گسترده” و البته “فرصتی قابل توجه” مواجه خواهد شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، شبکه خبری دست راستی “فاکس نیوز” در گزارشی تحلیلی ضمن وخیم خواندن وضعیت بحران انرژی در ایالات متحده اشاره می‌کند که بحران به حدی است که ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود با “چالشی گسترده” و البته “فرصتی قابل توجه” مواجه خواهد شد. 

این شبکه خبری اشاره می‌کند علی‌رغم آن که تیتر اخبار از وجود بحران در بخش نفت و گاز حکایت دارند، وضعیت اضطراری واقعی در ایالات متحده در جای دیگری نهفته است: در شبکه برق قدیمی، غیرقابل اعتماد و آسیب‌پذیر. 

این شبکه خبری می‌نویسد:”از قضا، از آنجایی که تولید نفت و گاز به بالاترین حد خود می‌رسد، صنعت انرژی و به طور کلی کشور، با چالشی گسترده‌تر و یک فرصت قابل توجه به منظور نوسازی زیرساخت‌هایی که برق را به میلیون‌ها خانه، کسب و کار و مهم‌تر از همه برای هوش مصنوعی توزیع می‌کند، رو‌به‌رو هستند.

بخش نفت و گاز در حال رونق است

“فاکس نیوز” با اشاره به این که صنعت نفت و گاز در ایالات متحده در حال رونق است می‌نویسد:” پیشرفت‌ها در فناوری و کارایی عملیاتی این رشد را در حالی که به کارگران کمتری نیاز است، با بسیاری از عملیات‌ها از راه دور یا حتی خارج از کشور امکان‌پذیر ساخته است. علیرغم این تحول در نیروی کار، صنعت نفت کماکان سنگ بنای اقتصاد ایالات متحده است و سهمی اساسی در امنیت انرژی دارد. با این وجود، تمرکز انحصاری بر روی تولید نفت و گاز به چالش‌های گسترده‌تر مربوط به قابلیت کسب اطمینان از توان و نیرو، افزایش تقاضا و آماده‌سازی برای آینده انرژی که به سرعت در حال تحول است پاسخ نمی‌دهد. اینجاست که رئیس جمهور و سیاستگذاران آمریکایی فرصت بی سابقه‌ای برای تأثیرگذاری بر وضعیت برای نسل‌های آینده آمریکا دارند”.

اضطرار واقعی: شبکه برق آمریکا

“فاکس نیوز” با اشاره به این که شبکه برق آمریکا نیاز مبرمی به سرمایه گذاری و نوسازی دارد می‌نویسد:”این شبکه که عمدتا در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ میلادی ساخته شده برای تامین نیاز‌های امروزی به منظور آن که قابلیت کسب اطمینان و انعطاف‌پذیری را برآورده سازد، در حال تقلا می‌باشد چه رسد به مواجهه با رشد تصاعدی مورد انتظار در فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و انرژی بالقوه همجوشی. قطعی برق در آمریکا مکرر و شدیدتر می‌شود، زیرا زیرساخت‌های قدیمی تحت فشار ناشی از رخداد‌های آب و هوایی شدید و مصرف رو به افزایش قرار دارند. اکنون زمان مناسبی برای سرمایه گذاری در عرصه فناوری انرژی آمریکا فرارسیده است. این صرفا یک مشکل زیرساختی نیست بلکه یک فرصت اقتصادی است. رئیس جمهور با آزاد کردن منابع گسترده و نشان دادن عزم لازم برای حل مسئله می‌تواند چالشی چند دهه‌ای را حل کند و در عین حال هزاران شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد نماید. در این باره، تخصیص بودجه قابل توجه فدرال و کاهش تشریفات اداری برای تسریع نوسازی و ارتقاء سیستم شبکه برق پیش شرط‌هایی ضروری به نظر می‌رسند. به جای تمرکز محدود بر یک بخش، یک رویکرد جامع نسبت به زیرساخت‌های انرژی می‌تواند نوآوری اقتصادی را افزایش دهد، هزاران شغل ایجاد کند و نویدبخش آینده‌ای امن‌تر و مرفه‌تر باشد. یک سیستم برق انعطاف‌پذیر و قابل اعتماد احتمال قطعی طولانی مدت برق در مناطق خدماتی بزرگ را کاهش می‌دهد، دامنه و تأثیر قطعی‌ها را در صورت وقوع محدود می‌کند و به سرعت برق را پس از قطعی بازیابی می‌کند”.
این شبکه خبری در ادامه می‌نویسد:”دنبال کردن سریع چنین پروژه‌های در سطح فدراال، همزمان با هماهنگی در مورد دریافت تاییدیه‌ها و رویه بوروکراتیک با ایالت‌ها و شهرستان‌ها، فعالیت‌های اقتصادی را در سراسر ایالت‌ها آزاد می‌کند و باعث کسب اطمینان از این موضوع می‌شود که زیرساخت‌های حیاتی برای حمایت از تقاضای انرژی در آینده وجود دارند. با این وجود، ساخت زیرساخت‌های برق صرفا موضوع منافع فدرال نیست، همان طور که حجم اخیر پروژه‌های شکست خورده این مسئله را نشان می‌دهد. حل این مسئله به سطحی از خلاقیت، تامین مالی و اراده محض نیاز دارد که از بسیاری از بلندپروازی‌های رئیس جمهور آمریکا دور مانده و تاکنون در اولویت قرار نگرفته است”.

نظارت و مشوق‌های عملکرد مبتنی بر مالیات

“فاکس نیوز” در ادامه اشاره می‌کند که برای نوسازی شبکه برق قدیمی آمریکا لازم است که نظام نظارتی و مشوق‌های مالیاتی معرفی شوند تا مشارکت کنندگان در پروژه‌ها پاسخگو شوند. 

“فاکس نیوز” می‌نویسد:” شرکت‌هایی که حمایت فدرال دریافت می‌کنند باید معیار‌های قابل اندازه گیری برای قابلیت اطمینان بخشی، ظرفیت و نوآوری را رعایت کنند. این نه تنها تضمین می‌کند که دلار‌های بخش عمومی به خوبی خرج می‌شوند، بلکه کارایی و نبوغ بخش خصوصی را نیز تشویق می‌کند”. 

تقویت تاب آوری و توانمندسازی نوآوری

این شبکه خبری می‌افزاید:”در نهایت، شبکه برق باید در برابر رویداد‌های آب و هوایی شدید، که به دلیل تغییرات آب و هوایی در حال افزایش هستند، تقویت شود. از طوفان‌هایی که کارولینای شمالی را با خاک یکسان کرد گرفته تا آتش سوزی‌های غم انگیز اخیر در لس آنجلس ضرورت این کار را نشان می‌دهند. سرمایه گذاری‌ها فراتر از انعطاف پذیری باید راه را برای فناوری‌های نوظهور مانند نسل بعدی انرژی هسته‌ای، تولید با فناوری پیشرفته و محاسبات کوانتومی هموار کنند تا قابلیت رقابت پذیری در حوزه امنیت ملی آمریکا را برای دهه‌های بعدی تضمین نماید”. 

مشاغل و رشد اقتصادی

“فاکس نیوز” در ادامه گزارش تحلیلی خود اشاره می‌کند که مهم‌ترین موضوع در مورد در دستور کار قرار دادن نوسازی شبکه برق قدیمی آمریکا تاثیر آن بر روی جوامع محلی است. 

این شبکه خبری می‌نویسد:”ارتقاء شبکه برق از ظرفیت بالقوه ایجاد هزاران شغل جدید برخوردار است. از مهندسان و کارگران ساختمانی گرفته تا متخصصان عرصه فناوری اطلاعات و خدمه تعمیر و نگهداری برای تعمیرات اساسی شبکه، فرصت‌های شغلی متعددی در چندین بخش به دنبال نوسازی شبکه برق ایجاد می‌شود. همچنین، این نوسازی می‌تواند منافع اقتصادی غیرمستقیم را در صنایع تولیدی، لجستیکی و خدماتی تحریک کند. علاوه بر این، یک شبکه برق مدرن اطمینان بخشی در حوزه انرژی و کاهش هزینه‌ها برای مصرف کنندگان و مشاغل را فراهم می‌کند و رشد اقتصادی و نوآوری را تقویت خواهد کرد. این ثبات، باعث ایجاد یک بازار بزرگتر و قابل پیش بینی‌تر برای همه منابع انرژی، از جمله نفت و گاز می‌شود”. 

رویکرد انرژی “همه موارد فوق”

“فاکس نیوز” با اشاره به این که می‌توان رویکرد “همه موارد فوق” را در حوزه انرژی آمریکا در مقابله با چالش‌ها اتخاذ کرد می‌نویسد:” قابلیت اطمینان بخشی بیشتر شبکه، ادغام بی‌وقفه انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی هسته‌ای و منابع انرژی سنتی را ممکن می‌سازد و یک ترکیب انرژی متعادل ایجاد می‌کند که از فعالیت‌های اقتصادی حمایت کرده و در عین حال نگرانی‌های زیست‌محیطی را مورد توجه قرار می‌دهد. علاوه بر این، ادامه توانایی بخش نفت و گاز برای تولید در سطوح بالا و در عین حال پایین نگه داشتن هزینه‌ها برای امنیت انرژی و اعتماد سرمایه گذاران امری ضروری خواهد بود. این رویکرد دوگانه یعنی نوسازی شبکه برق و همزمان حفظ تولید قوی نفت و گاز یک بازی با نتیجه برد – برد برای خانوار‌هایی است که هنوز با افزایش هزینه‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند”.

فرصتی برای رئیس جمهور

این شبکه خبری با اشاره به این که چالش پیش روی مدرنیزه کردن شبکه برق آمریکا چشمگیر است، اما فرصت‌هایی نیز در آن وجود دارد می‌نویسد:”پرزیدنت ترامپ با پرداختن به این نیاز زیرساختی حیاتی می‌تواند رئیس جمهوری باشد که میراثی از رشد اقتصادی، نوآوری و انعطاف پذیری را از خود برجای می‌گذارد. این تلاش نه تنها بحران قابلیت اطمینان بخشی در حوزه نیرو را حل می‌کند بلکه ایالات متحده را به عنوان یک رهبر جهانی در عرصه فناوری‌های مرتبط با انرژی در آینده مطرح می‌سازد”.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=514010

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.