خبر " بازگشت خریداران به بازار مسکن ؛حداقل نقدینگی برای خرید ملک " | اقتصاد آفرین

خبر " بازگشت خریداران به بازار مسکن ؛حداقل نقدینگی برای خرید ملک " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 19 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 21

سرخط اخبار اقتصادی

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۱۹؛ بارش برف و باران در اکثر نقاط کشور بیش از ۱۵ هزار نفر به دلیل جرایم غیر عمد در زندان‌اند؛ آخرین آمار زندانیان مهریه دلاوری‌های نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع مقدس نماد ایثار و فداکاری است هشدار جدید هواشناسی؛ ۱۹ استان کشور یخ می‌زند هواشناسی امروز ۱۹ بهمن؛ تداوم بارش برف و باران در اکثر نقاط کشور برف و باران فردا در تهران دریافت وام حمایتی ویژه یارانه بگیران + جزییات طرح سازمان تامین اجتماعی این‌بار برای بازنشستگان سنگ تمام گذاشت دستور ویژه فدراسیون فوتبال برای نصب دوربین چهره زن در ورزشگاه‌ها اطلاعیه جدید باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی ساعت دقیق بازی استقلال – مس رفسنجان + ترکیب استقلال برابر مس دردسر بزرگ پرسپولیس پس از بیرانوند تخمین رقم «دلار خانگی» توسط رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص دارندگان این تلفن‌همراه غرامت می‌گیرند افزایش ۵ برابری تولیدات کشاورزی در ایران پس از انقلاب ۷۲ درصد پسماندهای شهری دفن می‌شوند؛ چالش‌های زیست‌محیطی در کمین سیاست‌های ترامپ عامل افزایش قیمت طلا است/ پیش‌بینی قیمت طلا در روز‌های آینده نفس نوسان در بازار خودرو گرفت؟ تغییر دامنه نوسان بورس فعلا منتفی است بیش از ۱۵ هزار نفر به دلیل جرایم غیر عمد در زندان‌اند؛ آخرین آمار زندانیان بدهکار مهریه هشدار : اگر تب داشتید این رنگ‌ها را نپوشید ! این دهک‌ها آسوده خاطر باشند خداحافظی اجباری مدافع منچستر یونایتد واکنش وزیر ورزش به رد صلاحیت کفاشیان و عزیزی خادم!


1
بازگشت خریداران به بازار مسکن ؛حداقل نقدینگی برای خرید ملک
  • کد خبر : 441533
  • 20 فروردین 1403
بازگشت خریداران به بازار مسکن ؛حداقل نقدینگی برای خرید ملک

اکوایران: یک واسطه‌گر ملکی، در منطقه ۱۰ تهران گفت : متقاضی خرید افزایش یافته و برای خرید یک واحد در این منطقه دست‌کم به بودجه‌ای معادل ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نیاز است که البته با این مبلغ باید از برخی امکانات صرف نظر کرد.

به گزارش اکوایران، داده‌های بانک مرکزی از تحولات بازار معاملات مسکن منطقه ۱۰ پایتخت در اسفندماه نشان می‌دهد که ۵۷۳ فقره معامله در ماه پایانی سال گذشته(۱۴۰۲) به ثبت رسیده و پس از مناطق ۲ و ۵ تهران، بیشترین معامله را در مناطق ۲۲ گانه به خود اختصاص داده است.

بنا به این گزارش، در این مدت زمان، متوسط قیمت هر متر مسکن در این منطقه، ۵۹ میلیون تومان بوده است.

به گفته یک واسطه‌گر ملکی، در منطقه ۱۰ تهران، هم‌اکنون نیز متقاضی خرید افزایش یافته و برای خرید یک واحد در این منطقه دست‌کم به بودجه‌ای معادل ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نیاز است که البته با این مبلغ باید از برخی امکانات صرف نظر کرد.

به گفته وی، برای خرید آپارتمانی با تمام امکانات در این منطقه، به حداقل ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان نیاز است.

برای مثال در جیحون، آپارتمانی با ۴۰ مترمربع زیربنا و ۱۹ سال ساخت و بدون امکانات، ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

در محله نواب، برای آپارتمانی ۱۱۵ متری و ۱۹ سال ساخت و دارای ۲ خواب، ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در محله زنجان، برای واحدی ۱۰۰ متری و نوساز و دارای امکانات، ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=441533

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.