خبر " ارتقای لجستیک، پیش زمینه توسعه حمل و نقل در کشور است " | اقتصاد آفرین

خبر " ارتقای لجستیک، پیش زمینه توسعه حمل و نقل در کشور است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 26 تیر - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 57

سرخط اخبار اقتصادی

دستورات رئیس عدلیه پیرامون پرونده‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی حمله به فغانی در قم با سیب‌زمینی +عکس کنایه سنگین ستاره قرمز‌ها پس از جدایی‌اش به مدیران! کاهش کیفیت هوا در مناطق جنوبی و مرکز کشور در ۵ روز آینده مدیرکل مرکز ملی فضای مجازی: مخالف تصمیم‌گیری پنهانی و در پستو هستیم/ فقط روی کنترل فنی ایستاده‌ایم انفجار قیمت ریپل؛ این ۴ سیگنال صعودی را جدی بگیرید!+ نمودار ورود به آلت‌سیزن؛ بررسی ۳ شاخص کلیدی بازار کریپتو+ نمودار سقوط قیمت طلا ( پنجشنبه ۲۶ تیرماه ) زمان پرداخت کالا برگ دهکهای ۳ تا ۷ معلوم شد قیمت ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ قیمت متفاوت‌ترین آیفون تاریخ / گران‌تر از مک‌بوک پرو کدام گوشی هوشمند در چین پرفروش‌ترین است؟ گمانه‌زنی‌ها درباره جایگزنی یورو به‌جای دلار قوت گرفت جنگ خاموش چین و آمریکا در اعماق دریا آرامش در بازار طلا و دلار حاکم شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد آغاز ثبت سفارش واردات جو و ذرت از روزهای آینده سقف قیمت بلیت اتوبوس اربعین مشخص شد/ طرح شکایات در سامانه ۱۴۱ جزییات سهمیه شهدا و جانباران جنگ ۱۲ روزه در کنکور سراسری پیکر سردار غیب پرور صبح یکشنبه تشییع می‌شود فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز بازگشایی می‌شود وکیل‌ بلاگرها زیر ذره‌بین قوه‌ قضائیه قرار می‌گیرند سرنوشت یک خیابان با اسامی سیاسی در تهران فرودگاه‌های کشور به فعالیت برگشتند/ پرواز آموزشی تفریحی تا اطلاع ثانوی مجاز نیست


3
ارتقای لجستیک، پیش زمینه توسعه حمل و نقل در کشور است
  • کد خبر : 457139
  • 04 تیر 1403
ارتقای لجستیک، پیش زمینه توسعه حمل و نقل در کشور است

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ارتقای لجستیک و ایجاد پارک‌های لجستیکی را پیش زمینه توسعه حمل و نقل در کشور عنوان کرد.

به گزارش بازار، نشست تخصصی منطقه‌ای بخش حمل‌ونقل کالا با حضور معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالا، معاونین حمل‌ونقل استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، کردستان، زنجان، قزوین، همدان، کرمانشاه، ایلام و قم با میزبانی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.
بر اساس این گزارش حمیدرضا شهرکی، معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این نشست گفت: حمل‌ونقل ۹ درصد از اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده و ۹ درصد شاغلان در بخش حمل‌ونقل فعال‌اند.
شهرکی افزود: تقریباً ۱۰۰ درصد سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای اعم از داخلی و بین‌المللی توسط بخش خصوصی و با ارزش سرمایه‌گذاری ۵ هزار همت شکل گرفته است و حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای مصداق بارز جهش تولید با مشارکت مردم است.
وی افزود: ارتقای لجستیک پیش زمینه توسعه کشور است و ایجاد پارک‌های لجستیک و دیجیتالی شدن شبکه حمل‌ونقل کشور باید در اولویت برنامه‌ها باشد.
شهرکی حرکت از دیتامحوری به سمت خدمت‌محوری را در بخش حمل‌ونقل و خودباوری و بهره‌گیری از ابزارهای مناسب را مورد تاکید قرار داد.
مهرداد حمداللهی مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور نیز در این نشست گفت: با صادرکنندگان و استفاده کنندگان از بارنامه‌های صوری به شدت برخورد خواهد شد.
حمداللهی اظهار کرد: برخورد جدی با کسانی که با اسناد صوری در صدد تخلف از قوانین هستند، در دستور کار جدی سازمان بوده و از ادارات کل استان‌ها مطالبه داریم که پرونده‌ها را حتماً به کمیسیون‌ها بفرستند.
وی با بیان این‌که صدور بارنامه در برخی استان‌ها کاهشی بوده است، تصریح کرد: به رغم این که تولید محصولات کشاورزی امسال بیش از سال‌های قبل بوده، کاهش صدور بارنامه در برخی استان‌ها نیازمند واکاوی است.
حمداللهی در ادامه صدور بارنامه، تناژ حمل و کنترل نرخ حمل را مهم‌ترین اقدامات حوزه حمل‌ونقل کالا دانست و افزود: سرعت رسیدگی به تخلف و سرعت اجرای رای‌ها مورد تاکید است تا اثربخشی قابل توجهی در جامعه هدف داشته باشد.
گفتنی است تشریح سیاست‌های بخش حمل‌ونقل کالا، سامانه‌های کاربردی حمل‌ونقل کالا و تشریح مهم‌ترین و آخرین تغییرات در قوانین و مقررات و آیین‌نامه‌ها در بخش حمل‌ونقل کالا از مهم‌ترین مطالب ارائه شده در این نشست تخصصی بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۱ میانگین: ۵]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=457139

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.