خبر " مذاکرات استقلال برای تمدید قرارداد اندونگ به بن‌بست رسید " | اقتصاد آفرین

خبر " مذاکرات استقلال برای تمدید قرارداد اندونگ به بن‌بست رسید " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 1 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 29

سرخط اخبار اقتصادی

جزئیات نخستین سهمیه بنزین سال ۱۴۰۴/ سهمیه بنزین از چه زمانی قابل برداشت است؟ گذر از چالش‌های معدنی رکورد مصرف بنزین شکست؛ ایران در رتبه هشتم جهان قرار گرفت پیام وزیر صمت به مناسبت تحویل سال نو ناوگان در سایه توقیف شد؛ تصاحب محموله نفتی ۱۰۰ هزار تنی روسیه توسط آلمان واردات ۱۰۰ هزار تن جو برای توزیع با قیمت مصوب یادنامه حسینعلی عظیمی – ۷ |از چمران تا «کان عرشُه علی الماء» پلیس ترمز رانندگان سرعتی را کشید؛ توقیف ۵ روزه در انتظار متخلفان ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی/ هشدار به مسافران: جاده‌ها برفی و بارانی است زلزله نسبتا شدید در اصفهان/ زمین‌لرزه ۵ ریشتری نطنز و بادرود را لرزاند جاده چالوس یکطرفه شد؛ جزئیات ممنوعیت تردد از مسیر شمال به جنوب محور کندوان/ وضعیت ترافیکی دیگر محورهای کشور چگونه است؟ اسباب‌کشی نوروزی فقط با مجوز کلانتری/ تدابیر ویژه پلیس پایتخت برای تعطیلات فیلترینگ در ایران؛ آیا وعده‌ها عملی خواهد شد؟ ۷۰ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳ ساخته شد کاهش ۵ درصدی سفرهای نوروزی نسبت به اول فروردین ۱۴۰۳ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱؛هشدار نارنجی برای ۲۴ استان اقدامات سازمان زندان‌ها در جهت کاهش نرخ بازگشت جرم هواشناسی امروز؛ ۱ فروردین| هشدار یخبندان گسترده در کشور عیدی ۱۰ تومانی عراق به ایران | قیمت دینار کاهشی شد؟ دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد سردار آزمون به رکورد علی دایی رسید پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال وزیر نفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت هر قطره تولیدی پالایشگاه‌ها را رصد می‌کنیم  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس


1
مذاکرات استقلال برای تمدید قرارداد اندونگ به بن‌بست رسید
  • کد خبر : 508852
  • 16 دی 1403
مذاکرات استقلال برای تمدید قرارداد اندونگ به بن‌بست رسید

همزمان با فعالیت در نقل و انتقالات زمستانی، استقلالی ها قصد دارند با نفرات کارآمد ترکیب فعلی هم ادامه فعالیت بدهند و پس از تمدید دو ساله با جلال الدین ماشاریپوف، دیگر هافبک خارجی تیم یعنی دیدیه اندونگ هم در فهرست تمدیدی های آبی قرار داشت اما انگار این اتفاق به همین راحتی رخ نمی دهد چرا که شنیده ها حاکی از آن است که این خواسته استقلالی ها فعلا با مانع مواجه شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرورزشی، قرارداد هافبک گابنی تا انتهای فصل اعتبار دارد و با توجه به نمایش های خوبی که ارائه داده، مدیران استقلال در تماس با مدیربرنامه او خواهان مذاکره برای طولانی تر شدن دوران حضورش در تهران شدند. با این حال ایجنت اندونگ در پاسخ به درخواست استقلالی ها گفته فعلا قصدی برای انجام اینکار وجود ندارد و اصرار باشگاه هم بی فایده بوده است.

مدیربرنامه اندونگ به مدیریت استقلال گفته از آن جایی که هنوز ۶ ماه از قرارداد موکلش با باشگاه باقی مانده، بهتر است این مدت زمان هم سپری شود و سپس در خصوص ادامه همکاری بحث و مذاکره صورت بگیرد. یعنی اندونگ فعلا قصد تمدید ندارد و از آن جایی که قراردادش هم تا پایان فصل اعتبار دارد، می تواند از همین حالا مذاکره با باشگاه های دیگر را هم شروع کند؛ مگر اینکه مدیران آبی توانایی راضی کردن او و ایجنتش را داشته باشند.

البته استقلالی ها برای گزینه جانشین هم یک بار دیگر روی علی کریمی حساب کرده اند؛ هافبک سابق خودشان که سالهاست لژیونر شده و در اکثر پنجره های نقل و انتقالاتی به بازگشت لینک می شود! البته کریمی خودش هم تمایل دارد با ترک سوپر لیگ ترکیه، به استقلال برگردد و احتمالا در انتهای فصل و اگر باشگاه موفق به حفظ اندونگ نشود، این بار خیلی جدی تر پروژه بازگرداندن علی کریمی پیگیری می شود. ضمن اینکه آن ها همزمان شرایط مهدی مهدی پور را هم رصد می کنند تا در صورت موافقت کادرفنی، هافبک سابقا مصدوم آبی بار دیگر به ترکیب اضافه شود یا اینکه در انتهای فصل دوباره استقلالی شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=508852

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.