خبر " تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲ " | اقتصاد آفرین

خبر " تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 27 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 15

سرخط اخبار اقتصادی

قابلیت جدید اینستاگرام / گزینه «دیسلایک» فعال شد آینده کارآفرینی در شهرهای هوشمند ایران: از چالش‌ها تا فرصت‌ها توزیع سیار سیب زمینی خارجی به قیمت مصوب آغاز شد تفویض اختیار چهار هزار میلیاردی به شهردار؛ حذف نظارت شورای شهر بر تسویه دیون قراردادهای حمل و نقل انویدیا و آینده ربات‌های انسان‌نما: ورود به عصر جدید یادگیری هوشمند خبر داغ برای کاربران گلکسی A15 سامسونگ سهم بازار آپشن از مبادلات هفتگی بازار سرمایه کاهش ۱۳ درصدی مصرف گاز صنایع بورسی سهم ۶۶.۷ درصدی معاملات آنلاین سهام معاملات ماهانه آپشن به ۳۷۰ میلیون قرارداد رسید تصویب تهاتر سهام فولاد و فملی با مطالبات آستان قدس رضوی هجدهمین عرضه اولیه سال امروز انجام می‌شود تاثیر تغییر قیمت‌گذاری خوراک و فرآورده‌های نفتی بر بورس مسافران وان عجله کنند / پیش‌فروش بلیت شروع شد هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۲۷؛برف و باران در ۲۹ استان جزئیات و حقایق تازه درباره حقوق ۱۴۰۴ کارگران آرین سلیمی: پرسپولیسی بودم! زمان دیدار تراکتور-الخالدیه تغییر کرد زیان طلای جهانی از برداشت سود؛ فلز زرد در مسیر ثبت رشد هفتگی رولزرویس ۲۷ میلیاردی دزدیده شد / شیوه متفاوت سرقت چگونه ایران خودرو راه هفت تپه را نرود؟ پنهانکاری اپل فاش شد/ قیمت ربات های انسان نما چقدر می شود؟ مبلغ سود سهام عدالت مشخص شد | سود ۴ میلیونی سهام عدالتی‌ها ماه رمضان واریز می‌شود ؟ سقف تراکنش بانکی این افراد تغییر کرد


1
تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲
  • کد خبر : 513025
  • 05 بهمن 1403
تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: تصمیم‌گیری در خصوص سود سهام عدالت و نحوه پرداخت آن در اختیار شورای عالی بورس است و گمانه‌زنی‌ها در مورد زمان توزیع سود سهام عدالت ۱۴۰۲ نادرست است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به تازگی شایعات مختلفی در خصوص واریز سود سهام عدالت منتشر شده است. همچنین اعلام شده، واریز بخشی از این سود به سال بعدی منتقل می‌شود.

مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در این خصوص توضیح داد: پس از برگزاری مجامع سالانه شرکت‌ها، بنا به عملکرد و نیز سود و زیانی که شرکت‌ها شناسایی می‌کنند، تصمیمات مختلفی در خصوص پرداخت و توزیع سود سالانه میان سهامداران گرفته می‌شود، که شرکت‌های سرمایه‌پذیر نیز که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت میان مردم توزیع شده است، از این قاعده مستثنی نیستند.

او افزود: طبق قانون پس از برگزاری مجامع سالانه و تصمیم بر تقسیم سود، شرکت‌ها از مهلت قانونی برای توزیع این سود بهره‌مند و برخوردارند و از سوی دیگر ملزم هستند حداکثر تا پایان این مهلت قانونی، به توزیع سود تقسیمی مجامع اقدام کند. بر این اساس باتوجه به این که زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر متفاوت است، این سود در زمان‌های مختلف قابل دریافت و توزیع است، به همین دلیل در سال‌های گذشته این سود به تدریج دریافت و عمدتا طی دو مرحله میان سهامداران عدالت توزیع شده است.

حاجی‌وند ادامه داد: امسال نیز برای سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر همانند سال‌های گذشته، این روال در جریان بوده و به تدریج سود سهام عدالت در حال دریافت است.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت تاکید کرد: تصمیم‌گیری در خصوص سود سهام عدالت و نحوه پرداخت آن در اختیار شورای عالی بورس است، و با نظر اعضای این شورا موضوعات مختلف درباره سود سهام عدالت و نیز زمان پرداخت آن مشخص و اعلام می‌شود. با توجه به این که در حال حاضر فعلا زمانی برای توزیع سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در شورای عالی بورس مشخص نشده است، از این رو گمانه‌زنی‌ها و زمان‌های اعلام شده در رسانه‌ها مبنی بر توزیع سود سهام عدالت نادرست است.

حاجی‌وند تاکید کرد: در صورتی که شورای عالی بورس در این خصوص تصمیم‌گیری کند، از طریق رسانه‌های رسمی زمان دقیق توزیع سود سهام عدالت و نیز تصمیمات این شورا در قبال این سود، اطلاع‌رسانی خواهد شد و سهامداران مراقب کلاهبرداری‌ به بهانه توزیع سود سهام عدالت، باشند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=513025

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.