خبر " تاکید عضو شورای بورس بر صیانت از سرمایه ملی با وفاق مالی " | اقتصاد آفرین

خبر " تاکید عضو شورای بورس بر صیانت از سرمایه ملی با وفاق مالی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 1 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 24

سرخط اخبار اقتصادی

واردات ۱۰۰ هزار تن جو برای توزیع با قیمت مصوب یادنامه حسینعلی عظیمی – ۷ |از چمران تا «کان عرشُه علی الماء» پلیس ترمز رانندگان سرعتی را کشید؛ توقیف ۵ روزه در انتظار متخلفان ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی/ هشدار به مسافران: جاده‌ها برفی و بارانی است زلزله نسبتا شدید در اصفهان/ زمین‌لرزه ۵ ریشتری نطنز و بادرود را لرزاند جاده چالوس یکطرفه شد؛ جزئیات ممنوعیت تردد از مسیر شمال به جنوب محور کندوان/ وضعیت ترافیکی دیگر محورهای کشور چگونه است؟ اسباب‌کشی نوروزی فقط با مجوز کلانتری/ تدابیر ویژه پلیس پایتخت برای تعطیلات فیلترینگ در ایران؛ آیا وعده‌ها عملی خواهد شد؟ ۷۰ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳ ساخته شد کاهش ۵ درصدی سفرهای نوروزی نسبت به اول فروردین ۱۴۰۳ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱؛هشدار نارنجی برای ۲۴ استان اقدامات سازمان زندان‌ها در جهت کاهش نرخ بازگشت جرم هواشناسی امروز؛ ۱ فروردین| هشدار یخبندان گسترده در کشور عیدی ۱۰ تومانی عراق به ایران | قیمت دینار کاهشی شد؟ دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد سردار آزمون به رکورد علی دایی رسید پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال وزیر نفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت هر قطره تولیدی پالایشگاه‌ها را رصد می‌کنیم  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس تصمیم مهم فدرال رزرو چه معنایی دارد؟/ دو سناریوی محتمل پیش روی فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره دو بحرانی که تهران را تهدید می‌کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان عموی محمد، نه چپ بود و نه حزب‌اللهی، او شیشکی مُرد! ریپل در برابر SEC پیروز شد/ دلایل عدم رشد قیمت XRP چیست؟ سامسونگ فهرست گوشی‌های سازگار با «One UI 7» را منتشر کرد


0
تاکید عضو شورای بورس بر صیانت از سرمایه ملی با وفاق مالی
  • کد خبر : 514581
  • 11 بهمن 1403
تاکید عضو شورای بورس بر صیانت از سرمایه ملی با وفاق مالی

آقاپور گفت: شکست انحصارها،به حداقل رساندن واسطه‌گری ها و همچنین خدمت‌رسانی مطابق قوانین و مقررات به مردم را از جمله ملزومات تحقق اهداف وفاق مالی در کنار سرمایه ملی است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معصومه‌ آقاپور عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس در رابطه با پیام هفدهمین رویداد صنعت مالی ایران(بورس،بانک و بیمه) در خردادماه سال آینده با محوریت “وفاق مالی؛سرمایه ملی”، اظهار داشت: به هر میزان که بتوانیم نا اطمینانی های سیاسی و ریسک‌های بازار سرمایه را کاهش دهیم قاعدتا اعتماد مردم به شعار “وفاق مالی؛ سرمایه ملی” افزایش خواهد یافت.

وی افزود: یکی از مواردی که موجب می‌شود تا نا اطمینانی ها به حداقل خود برسد وفاق، وحدت یکپارچگی و شنیده شدن یک صدا از کشور است چرا که این مسئله ضمن جلب اعتماد بازارهای جهانی و جامعه جهانی، بستر مناسبی را برای تجارت و اقتصاد فراهم خواهد کرد.

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: ما با تمام اختلاف سلیقه‌های موجود نیاز به یک وفاق در سطح کشور داریم تا در کنار آن  بتوانیم زمینه را برای توسعه پایدار در کشور فراهم آوریم .

 آقاپور تصریح کرد: مسئولان کشور می‌بایست در راستای تحقق وفاق مالی مردم را در کنار خود ببینند و آن‌ها را شرکای راهبردی خود به حساب آورند.

وی در ادامه افزود: شکست انحصارها، به حداقل رساندن واسطه‌گری ها و همچنین خدمت‌رسانی مطابق قوانین و مقررات به مردم از جمله ملزومات تحقق اهداف وفاق مالی در کنار سرمایه ملی محسوب می‌شوند.

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: وفاق مالی به معنای تجمیع سرمایه‌های خرد کشور و یکپارچه‌سازی آنها به منظور تزریق به سمت زیرساخت‌های تولیدی کشور است، که لازمه تسریع این موضوع را می‌توان تقویت اعتماد مردم به دولت و حاکمیت دانست، در همین راستا  مسئولان می‌بایست با اخذ تصمیمات راهبردی نوسانات بازار ارز و تورم  را به حداقل برسانند.

آقا پور در ادامه خاطر نشان کرد:  نمایشگاه‌ صنعت مالی( بورس،بانک و بیمه) می‌بایست شرایطی را فراهم سازد تا سرمایه‌گذاران با ابزارهای نوین سرمایه‌گذاری در حوزه‌های پولی و مالی آشنا شوند.

وی بیان کرد: ورود و خروج سرمایه‌گذاران به بازارهای پولی و مالی می‌بایست با بهره‌گیری از آموزش‌های لازم تسریع بخشیده شود همچنین لازم است در بازارهای مالی ما بسترهای لازم به منظور مبادله و تعامل با بازارهای مالی جهان فراهم شود.

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: بازار سرمایه  نباید در انزوا قرار گیرد و وظیفه مسئولانمان این است که شرایط و امکانات لازم را فراهم کنند. در حال حاضر سهام برخی شرکت‌هایی که در بورس ما قرار دارند می‌بایست به عنوان یک برند در بازارهای بورس جهانی نیز شناخته شوند. در حال حاضر نمایشگاه صنعت مالی محلی مناسب برای آگاهی بخشی و آشناسازی در این مسئله به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=514581

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.