خبر " تاکید طغیانی بر لزوم صیانت از نمایشگاه بورس،بانک،بیمه تهران " | اقتصاد آفرین

خبر " تاکید طغیانی بر لزوم صیانت از نمایشگاه بورس،بانک،بیمه تهران " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 22 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 57

سرخط اخبار اقتصادی

ارتش ربات‌های چین، لرزه بر تن امریکا انداخت قیمت خودروی پرنده ارزان‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید صعود قیمت طلا در سایه تنش‌های خاورمیانه و ابهامات تجاری رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در سمت خود ابقاء شد گلزن جوان روسیه‌ای در راه استقلال! دبیر ستاد حقوق بشر؛ خواستار آزادی اسفندیاری از دولت فرانسه شد ستاره ۸۰ میلیارد تومانی استقلال را قال گذاشت! بمب تابستانی استقلال منفجر شد+ عکس ماشین گلزنی آفریقایی در راه استقلال علیرضا فغانی داور دیدار افتتاحیه جام جهانی باشگاه‌ها شد فیش حقوقی بازنشستگان صادر شد متقاضیان شغل معلمی فوراً بخوانند | آموزش و پرورش اطلاعیه داد طلا گران شد ، بورس زیان داد ! افزایش قیمت حق بیمه‌ها سرسام آور شد هدف بعدی اتریوم کجاست؟ / اتریوم می‌تواند الگوی صعودی بیت کوین در سال ۲۰۲۱ را تقلید کند؟ آینده دوج‌کوین، بیت‌کوین و سولانا زیر ذره‌بین | نقش ایلان ماسک در وضعیت جدید بازار سقوط دسته جمعی رمزارزها/ چرا قیمت بیت کوین سقوط کرد؟ بایننس دوباره صدرنشین بازار اسپات شد!/ این بازگشت چه تاثیری بر بیت‌کوین دارد؟ لازمه توسعه شتابان استان آذربایجان غربی گسترش سرمایه‌گذاری در صنعت لجستیک است موتور گرانی خودرو روشن شد؟ کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌‌یابد ۹۶۸ طرح آب و خاک در هفته جهاد کشاورزی بهره‌برداری می‌شود برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعینی در پایانه‌های مرزی کشور ترخیص ۳ هزار خودروی وارداتی از بندر شهید رجایی با پیگیری دستگاه قضایی


2
تاکید طغیانی بر لزوم صیانت از نمایشگاه بورس،بانک،بیمه تهران
  • کد خبر : 548785
  • 20 خرداد 1404
تاکید طغیانی بر لزوم صیانت از نمایشگاه بورس،بانک،بیمه تهران

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس کفت:رویداد صنعت مالی تهران باید مورد حمایت همه ارکان اقتصادی کشور باشد و هر سال جدی تر، محکم تر و موثرتر از قبل برگزار شود.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی طغیانی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی ایران(بورس، بانک و بیمه) در گفت و گو با تسنیم گفت: در رویدادهای نمایشگاهی، رویداد صنعت مالی در تهران یک رویداد شاخص در حوزه مالی، بانک، بورس، بیمه و سایر زمینه‌های مرتبط است.

وی با بیان اینکه رویدادهای مشابه این حوزه در حال افزایش هستند، افزود: رویداد اصلی صنعت مالی را نباید تضعیف کنیم و باید موضوعات تخصصی را در جاهای مختلف توسعه دهیم، مثلاً موضوع تأمین مالی و سرمایه‌گذاری را می توان به‌ صورت جداگانه در کشور تعمیم داد اما در مجموع رویداد صنعت مالی تهران باید مورد حمایت همه ارکان اقتصادی کشور باشد و هر سال جدی‌تر، محکم‌تر و مؤثرتر از قبل برگزار شود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس حضور مخاطبان و شرکت‌کنندگان این رویداد را خوب ارزیابی کرد و گفت: استقبال مخاطبان و علاقه مندان به حوزه سرمایه گذاری از رویداد صنعت مالی تهران خوب است؛ کسانی که علاقه‌مند به این حوزه هستند و در آن فعالیت می‌کنند، در نمایشگاه حضور دارند و از جهت مخاطب هم، نمایشگاه مخاطبان زیادی دارد که این موضوع قابل توجه است.

وی با اشاره به جای خالی سازمان بورس در این رویداد، اظهار داشت: این رویداد مالی است و همه فعالان این حوزه باید در آن حضور داشته باشند؛ مبنای عدم حضور سازمان بورس هر چه بوده، ولی باید حضور فعال داشته باشند تا وحدت موضوعی در این رویداد حفظ شود.

 طغیانی در پایان درباره شعار امسال نمایشگاه با عنوان «وفاق مالی و سرمایه ملی» و ارتباط آن با شعار سال رهبری نیز گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید اگر بخواهد اتفاق بیافتد، از همین نهادهایی که اکنون در نمایشگاه فعال‌اند و باید فعالیت جدی‌تر و کارآمدتری داشته باشند؛ چه در حوزه تأمین‌مالی و چه در حوزه مدیریت ریسک. نتیجه این فعالیت‌ها نیز سرمایه‌گذاری، رشد و تولید خواهد بود؛ به نظرم ارتباط این شعارها از این روشن‌تر نیست.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=548785

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.