خبر " سیاست ما در قبال غزه به اقدامات اسرائیل بستگی دارد " | اقتصاد آفرین

خبر " سیاست ما در قبال غزه به اقدامات اسرائیل بستگی دارد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 19 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 18

سرخط اخبار اقتصادی

هشدار جدید هواشناسی؛ ۱۹ استان کشور یخ می‌زند هواشناسی امروز ۱۹ بهمن؛ تداوم بارش برف و باران در اکثر نقاط کشور برف و باران فردا در تهران دریافت وام حمایتی ویژه یارانه بگیران + جزییات طرح سازمان تامین اجتماعی این‌بار برای بازنشستگان سنگ تمام گذاشت دستور ویژه فدراسیون فوتبال برای نصب دوربین چهره زن در ورزشگاه‌ها اطلاعیه جدید باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی ساعت دقیق بازی استقلال – مس رفسنجان + ترکیب استقلال برابر مس دردسر بزرگ پرسپولیس پس از بیرانوند تخمین رقم «دلار خانگی» توسط رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص دارندگان این تلفن‌همراه غرامت می‌گیرند افزایش ۵ برابری تولیدات کشاورزی در ایران پس از انقلاب ۷۲ درصد پسماندهای شهری دفن می‌شوند؛ چالش‌های زیست‌محیطی در کمین سیاست‌های ترامپ عامل افزایش قیمت طلا است/ پیش‌بینی قیمت طلا در روز‌های آینده نفس نوسان در بازار خودرو گرفت؟ تغییر دامنه نوسان بورس فعلا منتفی است بیش از ۱۵ هزار نفر به دلیل جرایم غیر عمد در زندان‌اند؛ آخرین آمار زندانیان بدهکار مهریه هشدار : اگر تب داشتید این رنگ‌ها را نپوشید ! این دهک‌ها آسوده خاطر باشند خداحافظی اجباری مدافع منچستر یونایتد واکنش وزیر ورزش به رد صلاحیت کفاشیان و عزیزی خادم! کشف عجیب باستان‌شناسان / پول شیطان پیدا شد افزایش ۳۵ درصدی صادرات محصولات کشاورزی/کیوی تحریمی را می فروشیم ایجاد صندوق توسعه شهری و روستایی تا پایان سال؛چالش کشاورزان آذربایجان شرقی ؛از خشکسالی تا سلطه دلالان بر بازار


0
سیاست ما در قبال غزه به اقدامات اسرائیل بستگی دارد
  • کد خبر : 440626
  • 16 فروردین 1403
سیاست ما در قبال غزه به اقدامات اسرائیل بستگی دارد

رئیس‌جمهور آمریکا از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا گام‌هایی در راستای حفاظت از غیرنظامیان در غزه بردارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، جو بایدن در تماس با بنیامین نتانیاهو گفت: حمله به کارکنان سازمان‌های بشردوستانه غیرقابل قبول بوده و اسرائیل باید گام‌هایی در راستای حفاظت از غیرنظامیان بردارد.
کارکنان خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی » روز دوشنبه در یک منطقه غیرنظامی‌شده واقع در غزه، در چند خودرو که لوگوی این سازمان را داشت، هدف حمله هوایی صهیونیست‌ها قرار گرفتند. این کاروان حین بازگشت از انبار آذوقه‌ای در دیر البلح هدف قرار گرفت. آنها بیش از ۱۰۰ تُن مواد غذایی را که از طریق دریا به این منطقه محاصره شده رسیده بود، در آنجا تخلیه کردند. به گفته این سازمان، تردد اعضای این خیریه از قبل به اطلاع نظامیان صهیونیست رسیده بود.
این کاروان از سه وسیله نقلیه تشکیل شده بود، از جمله دو خودرو زرهی که به وضوح نشان موسسه خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی» را روی بدنه خودرو داشتند. هر سه خودرو در جریان حملات هوایی صهیونیست‌ها مورد اصابت قرار گرفتند. اجساد شش تن از نیروهای این خیریه از غزه به مصر برده شده تا به کشورشان بازگردانده شوند. همکار فلسطینی آنها روز سه‌شنبه در زادگاهش در رفح در جنوب غزه به خاک سپرده شد. سه تن از امدادگران کشته شده اتباع بریتانیا بودند. یک فرد تبعه لهستان، یک فرد استرالیایی، یک فرد فلسطینی و یک شهروند آمریکایی-کانادایی دوتابعیتی هم کشته شدند. بایدن همچنین تاکید کرد که سیاست آمریکا در قبال غزه براساس ارزیابی‌های این کشور از گام‌های رژیم صهیونیستی در راستای جلوگیری‌ از آسیب رساندن به غیرنظامیان تعیین خواهد شد.
نتانیاهو نیز در رابطه با تهدیدات ایران مدعی شد که این رژیم توانایی دفاع از خود را دارد و به حملات علیه امنیت خود پاسخ خواهد داد.
بایدن در تماس خود با نتانیاهو خواستار «آتش‌بس فوری» در غزه شده است. یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد این مکالمه که به مدت ۳۰ دقیقه به طول انجامید، بسیار «پرتنش و چالش‌برانگیز» بوده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=440626

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.