خبر " خبر مهم رییس اتحادیه طلا و جواهر / فعلا طلا نخرید! " | اقتصاد آفرین

خبر " خبر مهم رییس اتحادیه طلا و جواهر / فعلا طلا نخرید! " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 26 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 26

سرخط اخبار اقتصادی

وضعیت راه‌های کشور؛ برف و باران در جاده‌های ۱۷ استان نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد + جدول سیاست جدید ارزی اثر منفی رشد نرخ خوراک را خنثی می‌کند؟ وضعیت راه‌های کشور؛برف و باران در جاده‌های ۱۷ استان کاهش ۴۴.۴ درصدی بارش‌ها در کشور اژه‌ای: رسیدگی به امور و مشکلات مردم اولویت کارگزاران نظام اسلامی است ۶ هزارمتر مربع از اراضی فرحزاد رفع تصرف شد دستیار هوشمند قاضی، در اتقان آرا و کاهش اطاله دادرسی مؤثر است لغو پرواز تهران – بیروت؛ سازمان هواپیمایی ایران پیگیر صدور مجوز است هواشناسی امروز؛ ۲۶ بهمن‌ماه| بارش برف و باران در برخی مناطق کشور شرایط دریافت وام بدون ضامن ویژه یارانه بگیران اعلام شد + مبلغ و مدارک مورد نیاز تصمیم نهایی شورای عالی کار درخصوص حداقل حقوق ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد قیمت طلا به سیم آخر زد ! | آخرین قیمت سکه و طلا جمعه (۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) صعود نرخ دلار و وحشت در بازار ! | قیمت روز دلار و سایر ارزها ( ۲۶ بهمن ۱۴۰۳) حساب سرپرستان خانوار شارژ شد نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد واکنش یحیی به شکست فولاد/ تا اینجا هم نباید می‌آمدیم! سرمربی النصر: نگران دیدار مقابل پرسپولیس نیستیم بازگشت امباپه به تیم ملی فرانسه حرکت غیرمنتظره گوگل پس از تغییر نام «خلیج مکزیک» چند شغل که روابط یواشکی و مخفیانه در آن‌ها بیداد می‌کند! پیش‌بینی آینده بیت کوین/ کاهش نرخ بهره چین موجب رونق بیت کوین شود؟ تهران نیازمند کمپین ملی نجات است بازار خودرو؛ ارزان ها داغ شد، لاکچری ها کماکان در زمستان


0
خبر مهم رییس اتحادیه طلا و جواهر / فعلا طلا نخرید!
  • کد خبر : 441111
  • 18 فروردین 1403
خبر مهم رییس اتحادیه طلا و جواهر / فعلا طلا نخرید!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به محقق شدن زودتر از موعدِ پیش‌بینی‌ روند صعودی بازار جهانی و افزایش ۱۶۰ دلاری قیمت هر اونس جهانی طلا طی ۱۸ روز گذشته از سال ۱۴۰۳ و تاثیر قابل توجه آن بر همه‌ بازارهای داخلی کشورها و از جمله ایران، از فاصله گرفتن قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار امروز نسبت به اوج هفته گذشته خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، نادر بذرافشان درباره روند فعالیت بازار سکه طی روزهای اخیر توضیح داد: از ابتدای سال تا پایان تعطیلات نوروز بازار معاملات رسمی تعطیل بود، از ۱۴ فروردین ماه نیز که بازار بازگشایی شد تا به امروز (شنبه)، حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد بازار همچنان فعال نشده بود؛ اما بازارهای جهانی طی این ۱۸ روز، روند صعودی قابل توجهی را پشت سر گذاشتند. به طور دقیق می‌توان گفت که از ابتدای سال جاری تا به امروز (۱۸ فروردین ماه)، در بازارهای جهانی در مجموع افزایش ۱۶۰ دلاری اونس جهانی طلا را داشتیم که دور از انتظار بود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: البته تحلیل‌گران و اقتصاددانان در سطح جهانی پیش‌بینی می‌کردند که تا پایان سال ۲۰۲۴، اونس جهانی طلا به ۲۵۰۰ دلار هم خواهد رسید، اما زودتر از موعد این اتفاق افتاد. این جهش قیمت طلا در بازارهای جهانی به‌تبع تاثیر به سزایی بر بازارهای داخلی کشورها داشته و بازار داخل ایران نیز مستثنی از این قاعده نبوده و تحت تاثیر این جهش ۱۶ دلاری طی ۱۸ روز قرار گرفت. ضمن اینکه نوسانات نرخ ارز در داخل و شرایط و مسائل سیاسی- اقتصادی که در سطح خاورمیانه اتفاق افتاد، موجب صعودی شدن بازار داخل شد که خوشبختانه این شرایط، منجر به التهاب، تقاضای کاذب و در حقیقت تشدید التهاب در بازار نشده است.
وی افزود: با بازگشایی بازار به صورت رسمی از امروز، همچنان رکود تقاضا،  در بازار وجود داشته و مبادلات چندانی در بازار صورت نگرفت. در بازار امروز (شنبه) اونس جهانی طلا نسبت به هفته گذشته، با ۳۹ دلار افزایش به ۲۳۲۹ دلار رسیده، اما در بازار داخل، قیمت سکه و طلا از اوج قیمت‌ها در هفته گذشته که روز پنجشنبه بود و قیمت‌ها در بالاترین حد ممکن خود رسید، فاصله گرفته و ارزان‌تر شده است.
به گفته بذرافشان، در بازار امروز (شنبه)، تا لحظه انتشار این گزارش، سکه تمام طرح جدید که به کانال ۴۶ میلیون تومان هم رسیده بود، به کانال ۴۴ میلیون تومان بازگشته و هر گرم طلا ی ۱۸ عیار که روز پنجشنبه در کانال سه میلیون و ۶۶۰ هزار تومان قرار گرفت، امروز در محدوده‌ سه میلیون و ۶۱۹ هزار تومان قرار دارد و مبنای معاملات طلاست.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، ادامه داد: نسبت به اوج قیمت‌ها در روز پنجشنبه (۱۶ فروردین ماه)، امروز سکه تمام طرح جدید با یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان کاهش به ۴۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و سکه تمام طرح قدیم نیز با یک میلیون تومان کاهش به ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید. نیم سکه با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به کانال ۲۶ میلیون تومان بازگشته و در بازار امروز، ۲۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شد. ربع سکه هم با ۱.۱ میلیون تومان کاهش تا این لحظه ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۱۰۰ هزار تومان کاهش نسبت به روز پنجشنبه، هشت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت خورد.
وی در رابطه با حباب سکه نیز اظهار کرد: حباب سکه نیز که در اوج قیمت‌ها، کانال ۱۰ میلیون تومان را هم رد کرده بود و تا صبح امروز هم در کانال ۱۰ میلیون تومان بود، اما در حال حاضر (بعداز ظهر شنبه) در محدوده ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قرار دارد.
بذرافشان با توجه به شرایط فعلی بازار توصیه کرد: مردم در شرایط فعلی و به صورت کلی در مواقعی که بازارها دارای نوسان بسیار هستند و بازار حالت التهاب و حاشیه‌ای دارد، از ورود به بازار خودداری کنند و برای انجام معاملات خود کمی صبوری کرده و در زمانیکه قیمت‌ها به ثبات نسبی رسید برای انجام معاملات خود اقدام کنند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=441111

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.