خبر " ارتشی از سوسک‌ها در بیابان رها شد! " | اقتصاد آفرین

خبر " ارتشی از سوسک‌ها در بیابان رها شد! " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 29 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع نفوذ «سردچال قطبی» به ایران، خبر زرد یا واقعیت؟ تردد ۸۰۰۰ خودرو در فرودگاه‌ها| رانندگان خودروهای فرودگاهی گواهینامه می‌گیرند رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها به لبنان تا ۱۸ فوریه معلق است سوپرایز شبانه پزشکیان برای ۶۰ میلیون ایرانی | حساب ها شارژ می شود صفر تا صد درباره واریز سود سهام عدالت در اسفند ۱۴۰۳ پیش بینی قیمت دلار با سیگنال ریزش نرخ ارز بورس در انتظار یک تلنگر بزرگ | سهامداران بخوانند خریداران سکه گوش به زنگ باشند | ریسک سکه لو رفت زنان کرجی رکورد بازار کار را شکستند مدیر محبوب پزشکیان برکنار شد پسران ایرانی کولاک کردند/ یمن گلباران شد عکس رسمی استقلالی‌ها بدون سرمربی موقت! درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران پیش از دیدار با النصر وخامت حال هوادار مصدوم پرسپولیس تعقیب و گریز دلار و هسته تورم پیش‌بینی روند طلای جهانی در هفته معاملاتی جدید سود و زیان طلا و سهام از ترامپیسم متهمان جدید نوسان قیمت دلار ساخت شبکه تونل زیرزمینی در زیر شهر دبی به دست ایلان ماسک! تنها این گوشی‌های سامسونگ بروزرسانی One UI 7 را دریافت می‌کنند بودجه ۱۴۰۴ شهرداری تهران؛ اولویت با فرهنگ، بی‌مهری به حمل‌ونقل مسکن باز هم در راه ماند/ مرور اختلاف ۱۳ ساله ادغام و تفکیک یک وزارتخانه پاسخ به ابهامات در مورد اهداف و ماموریت بورس کالا


1
ارتشی از سوسک‌ها در بیابان رها شد!
  • کد خبر : 445187
  • 31 فروردین 1403
ارتشی از سوسک‌ها در بیابان رها شد!

دانشمندان ارتشی از سوسک‌های سایبورگ قابل کنترل از راه دور را در بیابان آزمایش کردند.

دانشمندان در سنگاپور ارتشی از سوسک‌های سایبورگ که از راه دور کنترل‌ می‌شدند را در یک زمین بیابانی به راه انداختند تا این گروه را برای انجام ماموریت‌های جستجو و نجات در آینده آزمایش کنند.
به نقل از ایندیپندنت، تحقیقاتی نشان می‌دهد که حدود ۲۰ سوسک سایبورگ ماداگاسکار که کوله پشتی‌های کوچک رایانه‌ای داشته‌اند را می‌توان به گونه‌ای کنترل کرد تا به عنوان یک گروه در سراسر یک تپه شنی حرکت کنند.
این سوسک‌های سایبورگ، سوسک‌های زنده‌ای هستند که دارای فناوری هستند که دانشمندان می‌توانند از آنها برای کنترل آنها استفاده کنند.
محققان دانشگاه فناوری نانیانگ در سنگاپور می‌توانند دستورات را به سوسک‌ها منتقل کنند و به آن‌ها بگویند که کدام جهت بروند. این دستورات از طریق الکترودهایی کوله پشتی که در هر سمت اندام حسی حشرات قرار داده شده بود، به سوسک‌ها منتقل می‌شد. در حالی که دانشمندان می‌توانستند سوسک‌ها را به چپ یا راست حرکت دهند، خود سوسک‌ها نیز می‌توانستند مانند معمول راه خود بروند و موانع را دور بزنند.
محققان همچنین مواردی را ثبت کردند که در آن سوسک‌هایی که به طور تصادفی روی پشت خود غلتیده بودند، توسط دیگران مورد کمک قرار گرفتند.
در حالی که تاکنون دانشمندان به طور گسترده تبدیل حشرات به موجودات سایبورگ را انجام داده‌اند، نشان دادن رفتار گروهی چنین مواردی یک چالش بوده است.
محققان توضیح می‌دهند: این شکاف تحقیقاتی به دلیل دشواری در هماهنگی حرکات یک گروه سایبورگ تحت حضور تنوع فردی ذاتی حشرات در واکنش به کنترل ورودی است.
با پرداختن به این چالش‌ها، دانشمندان یک الگوریتم ناوبری گروهی جدید برای سوسک‌های سایبورگ ایجاد کردند. این مطالعه خاطرنشان کرد که در میان ۲۰ سوسک، یکی رهبر و بقیه پیروان بودند.
در حالی که رهبر موقعیت هدف را می‌داند، پیروان فقط موقعیت نسبی همراهان نزدیک به خود را می‌دانند. دانشمندان دریافتند که این همراهی چندین ویژگی «قابل توجه» را در حین حرکت در صحرا نشان می‌دهد. آنها دریافتند که این الگوریتم جدید درهم تنیدگی بین سوسک‌ها را کاهش می‌دهد.
محققان همچنین دریافتند که فعل و انفعالات بین سوسک‌های همراه می‌تواند به یک سایبورگ به دام افتاده کمک کند تا از یک موقعیت دشوار فرار کند. دانشمندان دریافتند سوسک‌های همراه نیز می‌توانند به یکدیگر در غلبه بر واژگونی کمک کنند.
محققان امیدوارند روزی بتوان از چنین دسته‌ای از حشرات سایبورگ در ماموریت‌های جستجو و نجات پس از بلایای طبیعی استفاده کرد.
آنها در این مطالعه نوشتند: این تحقیق به حوزه رباتیک گروهی کمک می‌کند و پتانسیل ادغام ارگانیسم‌های بیولوژیکی با رباتیک را برای ایجاد سیستم‌های خودمختار هوشمندتر با کاربردهایی در دنیای واقعی نشان می‌دهد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=445187

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.