خبر " موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضاییه چه بود؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضاییه چه بود؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 26 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 23

سرخط اخبار اقتصادی

وضعیت راه‌های کشور؛برف و باران در جاده‌های ۱۷ استان کاهش ۴۴.۴ درصدی بارش‌ها در کشور اژه‌ای: رسیدگی به امور و مشکلات مردم اولویت کارگزاران نظام اسلامی است ۶ هزارمتر مربع از اراضی فرحزاد رفع تصرف شد دستیار هوشمند قاضی، در اتقان آرا و کاهش اطاله دادرسی مؤثر است لغو پرواز تهران – بیروت؛ سازمان هواپیمایی ایران پیگیر صدور مجوز است هواشناسی امروز؛ ۲۶ بهمن‌ماه| بارش برف و باران در برخی مناطق کشور شرایط دریافت وام بدون ضامن ویژه یارانه بگیران اعلام شد + مبلغ و مدارک مورد نیاز تصمیم نهایی شورای عالی کار درخصوص حداقل حقوق ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد قیمت طلا به سیم آخر زد ! | آخرین قیمت سکه و طلا جمعه (۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) صعود نرخ دلار و وحشت در بازار ! | قیمت روز دلار و سایر ارزها ( ۲۶ بهمن ۱۴۰۳) حساب سرپرستان خانوار شارژ شد نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد واکنش یحیی به شکست فولاد/ تا اینجا هم نباید می‌آمدیم! سرمربی النصر: نگران دیدار مقابل پرسپولیس نیستیم بازگشت امباپه به تیم ملی فرانسه حرکت غیرمنتظره گوگل پس از تغییر نام «خلیج مکزیک» چند شغل که روابط یواشکی و مخفیانه در آن‌ها بیداد می‌کند! پیش‌بینی آینده بیت کوین/ کاهش نرخ بهره چین موجب رونق بیت کوین شود؟ تهران نیازمند کمپین ملی نجات است بازار خودرو؛ ارزان ها داغ شد، لاکچری ها کماکان در زمستان وزیر راه و شهرسازی با دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای اروپا دیدار کرد حقوق ناکافی کارگران؛ چالشی که نباید نادیده گرفته شود تغییر کانال قیمت اسم رمز بازار خودرو/ دلبری پژو پارس در شلوغی بازار


0
موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضاییه چه بود؟
  • کد خبر : 446415
  • 04 اردیبهشت 1403
موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضاییه چه بود؟

سومین جلسه در سال ۱۴۰۳ از دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ نیا در دادسرای رسیدگی به جرایم اقتصادی برگزار شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، در این جلسه متهم ح.ی به دفاع از خود پرداخت و اتهام جرم حمل، نگهداری و استعمال ماده مخدر موسوم به گل را قبول کرد و هزینه سنگینی صرف مواد را پذیرفت.
وی پس از برعهده گرفتن  مواد مخدر، مقادیر کشف شده گل را بیش از ۱۱ گرم دانست که برای مصرف در یک مهمانی تهیه کرده بوده است؛ با این حال قاضی اعلام کرد که آزمایش اعتیاد متهم نیز مثبت بوده است.
متهم ح.ی که به گفته خودش بیشترین اعترافات علیه پسران معاون سابق قوه قضائیه را داشت، گفت من حتی دوستانم را در مواجهات رو در رو توجیه می‌کردم که همه چیز را تایید کنند.
این متهم همکاری خود را با متهم ا.م.م از سال ۹۲ اعلام کرد.
متهم ح.ی که وکیلش با ۲ متهم دیگر یکی است مانند م.ص.م گفت که اموال ضبط شده توسط ضابطان قضایی متعلق به دیگران است و از قاضی خواست تا آن‌ها را پس از حسابرسی پس بدهند.
در حالی که در جلسه قبل متهم م.ص.م مدعی شده بود در هیچ‌یک از اموال کسب شده از مسیر نامشروع با دیگر متهمان سهم ندارد، متهم ح.ی در پاسخ به  سوال قاضی که پرسید خودروی مازراتی  خودرو پورشه و بنز متعلق به کیست پاسخ داد: این اموال متعلق به  دو پسر معاون سابق قوه قضاییه است که با زمزمه وکیل، ادعای خود را اصلاح و نام م.ص.م را حذف کرد.
این متهم درباره مالکیت ۳۶ واحد ملک کامرانیه، ۲ ویلا در پلور، خودروهای لکسوس و ۲۰۷ اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفت که وکیلش به این سؤالات پاسخ می‌دهد اما وکیل نیز از پاسخ به این سوالات خودداری کرد.
این متهم اجاره خانه‌ای در خیابان فرشته به نام خود را تایید کرد، اما درباره اینکه لوازم آن خانه چقدر ارزش داشته و اینکه هم‌اکنون کجا هستند، اظهار بی‌اطلاعی کرد. علاوه بر این موارد ح ی مدعی شد که بخشی دیگری از این اموال متعلق (مجموعه) بوده است.
در ادامه جلسه دادگاه قاضی پرسید که مجموعه دقیقا چه کسانی هستند؟ متهم در پاسخ به قاضی گفت: «دو فرزند معاون اول اسبق و من»وی مبلغ پرداخت شده برای مواد مخدر از نوع گل را هم در ابتدا حدود ۳۰۰ میلیون برای ۲ سال عنوان کرد و در ادامه گفت: «مبلغ دقیق را نمی‌داند و کارشناس پرونده باید قیمت آن را اعلام کند.»

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=446415

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.