خبر " شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست " | اقتصاد آفرین

خبر " شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 26 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 23

سرخط اخبار اقتصادی

وضعیت راه‌های کشور؛برف و باران در جاده‌های ۱۷ استان کاهش ۴۴.۴ درصدی بارش‌ها در کشور اژه‌ای: رسیدگی به امور و مشکلات مردم اولویت کارگزاران نظام اسلامی است ۶ هزارمتر مربع از اراضی فرحزاد رفع تصرف شد دستیار هوشمند قاضی، در اتقان آرا و کاهش اطاله دادرسی مؤثر است لغو پرواز تهران – بیروت؛ سازمان هواپیمایی ایران پیگیر صدور مجوز است هواشناسی امروز؛ ۲۶ بهمن‌ماه| بارش برف و باران در برخی مناطق کشور شرایط دریافت وام بدون ضامن ویژه یارانه بگیران اعلام شد + مبلغ و مدارک مورد نیاز تصمیم نهایی شورای عالی کار درخصوص حداقل حقوق ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد قیمت طلا به سیم آخر زد ! | آخرین قیمت سکه و طلا جمعه (۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) صعود نرخ دلار و وحشت در بازار ! | قیمت روز دلار و سایر ارزها ( ۲۶ بهمن ۱۴۰۳) حساب سرپرستان خانوار شارژ شد نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد واکنش یحیی به شکست فولاد/ تا اینجا هم نباید می‌آمدیم! سرمربی النصر: نگران دیدار مقابل پرسپولیس نیستیم بازگشت امباپه به تیم ملی فرانسه حرکت غیرمنتظره گوگل پس از تغییر نام «خلیج مکزیک» چند شغل که روابط یواشکی و مخفیانه در آن‌ها بیداد می‌کند! پیش‌بینی آینده بیت کوین/ کاهش نرخ بهره چین موجب رونق بیت کوین شود؟ تهران نیازمند کمپین ملی نجات است بازار خودرو؛ ارزان ها داغ شد، لاکچری ها کماکان در زمستان وزیر راه و شهرسازی با دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای اروپا دیدار کرد حقوق ناکافی کارگران؛ چالشی که نباید نادیده گرفته شود تغییر کانال قیمت اسم رمز بازار خودرو/ دلبری پژو پارس در شلوغی بازار


1
شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • کد خبر : 448833
  • 11 اردیبهشت 1403

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.
وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آنها غیرقانونی عمل می کنند، می توانیم علیه آنها اقدام کنیم، در نظام تحریمی‌ ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.
وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می دهد.
کامرون عنوان کرد:‌ «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»
وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»
وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.
بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.
بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.
مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.
چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.
در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.
سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش ها و ایجاد تقابل است.
در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»
تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=448833

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.