امروزه شرکتهای بیمه خدمات بسیار وسیعی را ارائه میدهند. یکی از انواع بیمه که توسط این شرکتها ارائه میشود، بیمه نامه مسافرتی است. بیمه مسافرتی برحسب هدف سفر، به دستههای مختلفی تقسیمبندی میشود که یکی از محبوبترین آنها، بیمه مسافرتی دانشجویی است. اگر شما نیز قصد تهیه بیمه مسافرتی دانشجویی را دارید، پیشنهاد میکنیم که ادامه این مطلب را از دست ندهید.
بیمه مسافرتی دانشجویی چیست؟
افرادی که قصد دارند برای تحصیل به خارج از کشور بروند، مستلزم دریافت بیمه مسافرتی دانشجویی هستند. معمولا بسیاری از کشورهای خارجی بهخصوص کشورهایی که ورود به آنها نیاز به اخذ ویزا دارد، این اجبار را برای دانشجویان ایجاد میکنند و بدون داشتن بیمه مسافرتی به آنها اجازه ورود داده نمیشود. مدتزمان اعتبار بیمه مسافرتی دانشجویی باید با مدتزمان تحصیل و ویزای شخص سازگار باشد؛ بدین معنا که نباید بازه زمانی کوتاهتری را پوشش دهد. البته محدودیتی در این مورد که بیمه مسافرتی دانشجویی اعتبار بلندمدتتری نسبت به ویزا یا طول تحصیل داشته باشد وجود ندارد؛ اما طبیعتا به پرداخت هزینه بالاتری نیاز خواهد بود.
موارد تحت پوشش بیمه مسافرتی دانشجویی
هر یک از شرکتهای بیمه، اصول خاصی را دنبال میکنند و موارد متفاوتی را تحت پوشش قرار میدهند؛ اما معمولا تعدادی از این موارد هستند که بین همه شرکتها مشترک بوده و تفاوتی بین آنها وجود ندارد. مهمترین مواردی که توسط تمامی بیمههای مسافرتی دانشجویی پوشش داده میشوند را در ادامه خواهیم گفت.
هزینههای پزشکی
تمامی هزینههای پزشکی و دندانپزشکی ازجمله هزینههای درمانی و هزینههای تهیه دارو، توسط بیمه مسافرتی دانشجویی پوشش داده میشوند.
هزینههای مفقودشدن مدارک شناسایی
یکی از بزرگترین مشکلاتی که ممکن است برای هر یک از مسافران ایجاد شود، مفقودشدن مدارک است. معمولا دریافت مجدد مدارکی که مفقود شدهاند هزینه نسبتا زیادی خواهد داشت. دانشجویان میتوانند با دریافت بیمه مسافرتی، درصورت مفقودشدن مدارکشان از پرداخت چنین هزینههایی خودداری کنند.
هزینههای مسائل حقوقی
درصورتیکه دانشجو با مشکلی حقوقی مواجه شود (مشکلات حقوقی که مرتبط با اعمال مجرمانه نباشند)، هزینههای حلوفصل این مشکل توسط بیمه مسافرتی پرداخت خواهد شد.
هزینههای بازگشت فوری به کشور
درصورتیکه یکی از اقوام درجهیک دانشجو فوت کند، شرکت بیمه هزینههای بازگشت به کشور را پرداخت خواهد کرد؛ همچنین، درصورتیکه دانشجو فوت کند، شرکت بیمه بدون دریافت هزینه اضافی، جسد وی را به کشور منتقل خواهد کرد.
موارد استثنا در پوشش بیمه مسافرتی دانشجویی
یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید، موارد استثنا در پوشش بیمه مسافرتی دانشجویی هستند. معمولا مواردی مانند خسارات ناشی از بلایای طبیعی، خسارات ناشی از حمله نظامی، صدمات ناشی از اقدام به خودکشی و هر گونه اتفاقات دیگر که بهصورت معمول در زندگی روزمره رخ نمیدهند، تحت پوشش بیمه مسافرتی دانشجویی قرار نمیگیرند؛ همچنین هزینههایی که از قبل قابلپیشبینی بودهاند نیز تحت پوشش بیمه نیستند. برای مثال، هزینههای مرتبط با زایمان، هزینههای مرتبط با بیماریهای سابقهدار، تمامی هزینههای پزشکی درصورتیکه پزشک از قبل سفرکردن را برای فرد منع کرده باشد و …، توسط بیمه پرداخت نخواهند شد. بهتر است تا قبل از خرید نهایی بیمه، تمامی موارد استثنا را بهدقت مطالعه کنید تا در طول سفر با مشکل مواجه نشوید.
شرایط دریافت بیمه مسافرتی دانشجویی
برای دریافت و استفاده از بیمه مسافرتی دانشجویی، لازم است تا شرایط و قوانین بهخصوصی رعایت شود. البته هر یک از شرکتهای بیمه قوانین منحصربهفردی را دارند؛ اما تعدادی از قوانین بین تمامی شرکتها مشترک هستند. قوانین و شرایط استفاده از بیمه مسافرتی را در ادامه خواهیم گفت.
عدم تناقض اطلاعات
اطلاعاتی که هنگام درخواست برای تهیه بیمه وارد میشوند نباید بههیچعنوان اشتباه باشند. بیمه فقط یک بار صادر شده و برای صدور آن از این اطلاعات استفاده میشود. درصورت وجود هرگونه تناقض، امکان استفاده از بیمه وجود نخواهد داشت.
تماس با بیمه قبل از استفاده
لازم است تا قبل از استفاده از بیمه، با یکی از مراکز شبانهروزی تماس گرفته شود. بههمینخاطر، بهتر است تا مسافر همواره شماره شرکت بیمه را بهیاد داشته باشد.
مدتزمان اعتبار بیمه
اعتبار بیمه مسافرتی از لحظه خروج از کشور شروع شده و حداکثر تا ۹۲ روز ادامه دارد. درصورتیکه سفر بیشتر طول بکشد، امکان تمدید مجدد بیمه وجود خواهد داشت. در مواردی نیز ممکن است که بتوان بیمههای طولانیمدتتری با اعتبارهای ششماهه یا یکساله دریافت کرد.
ابطال بیمه
درصورتیکه شخص تا شش ماه بعد از صدور بیمه مسافرتی دانشجویی از کشور خارج نشود، بیمه باطل شده و دیگر امکان استفاده از قابلیتهای آن وجود ندارد.
توجه به شرایط کشور مقصد
یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشت، شرایط کشور مقصد است. برای ورود به بعضی از کشورها باید بیمه مسافرتی بهخصوصی را تهیه کرد یا اینکه بیمهای که دریافت میشود نباید سقف پوشش کمتری از یک میزان مشخص را داشته باشد. معمولا ورود به کشورهایی که در حوزه شینگن قرار میگیرند، نیازی به تهیه بیمه مسافرتی ندارند؛ چراکه هنگام اخذ ویزا یک بیمه نیز برای شخص در نظر گرفته میشود. پیشنهاد میکنیم که اگر میخواهید در هر کدام از کشورهای خارجی به تحصیل بپردازید، حتما تمامی قوانین ازجمله قوانین مرتبط با بیمه مسافرتی را مورد بررسی قرار دهید تا با مشکل روبهرو نشوید.
دریافت بیمه مسافرتی دانشجویی از فلای تودی
بعد از فراگیرشدن اینترنت، بسیاری از فرآیندهای اداری دچار تحول شدند. صنعت گردشگری نیز تحولات زیادی را تجربه کرد و امروزه حتی نحوه صدور بیمه نیز متفاوت است. اگر شما هم قصد رفتن به کشوری خارجی را دارید، میتوانید با تهیه بیمه مسافرتی از وبسایت فلای تودی، خود را در برابر هزینههای پیشبینینشده ایمن کنید.
فلای تودی یکی از بزرگترین آژانسهای مسافرتی کشور است که تمامی خدمات گردشگری را پوشش داده و علاوهبر بیمه مسافرتی، قابلیتهای دیگری مانند امکان رزرو هتل در نقاط مختلف دنیا، قابلیت تهیه بلیط هواپیما و قطار، امکان شرکت در تورهای مسافرتی و … را نیز برای کاربران خود فراهم کرده است. درواقع، نهنتها بهعنوان دانشجویی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارد، بلکه بهعنوان یک توریست نیز میتوانید از خدمات این مجموعه بهرهمند شوید.
یکی از نکات جالب در رابطه با فلای تودی، سیستم تخفیفدهی آن است. معمولا با هر خریدی که ازطریق این وبسایت انجام میشود، میزان مشخصی امتیاز به حساب کاربری فرد افزوده شده و میتوان از این امتیازات برای دریافت تخفیف در خرید خدمات بعدی استفاده کرد؛ بدینصورت، سفرهای بعدی با صرف هزینهای پایینتر بهانجام میرسند.
دریافت بیمه مسافرتی دانشجویی رو عالی توضیح دادید مرسی از اقتصاد آفرین عزیز
خوشحالیم که این مقاله براتون مفید بوده فرهاد جان