خبر " ارتباطات و علوم اعصاب: تلاقی دو حوزه برای پیشرفت فراگیر " | اقتصاد آفرین

خبر " ارتباطات و علوم اعصاب: تلاقی دو حوزه برای پیشرفت فراگیر " | اقتصاد آفرین
  • امروز : سه شنبه - 20 شهریور - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 78

سرخط اخبار اقتصادی

گام بلند دیگر فولاد مبارکه در راستای تأمین نیاز خودروسازان قیمت طلا و سکه در امروز ۲۰ شهریور | بازار طلا چطور پیش بینی می شود؟ نیویورک تایمز: تلگرام بهشت مجرمان است تهدیدات امنیت شبکه را می‌توان با توسعه آموزش کاهش داد وضعیت قرمز بورس امروز | جانشین عشقی امروز مشخص می شود قیمت روز انواع ارز در بازار آزاد ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ رئیس کل بانک مرکزی متقاضیان وام ازدواج را ناامید کرد فوری | حجت الله صیدی رییس جدید سازمان بورس شد صیدی رئیس جدید سازمان بورس کیست؟ قیمت طلا به مرز جنون رسید آماری جالب درباره کد سهامداری در بورس ایران پاکستان از واردات گاز از ایران بی‌نیاز می‌شود؟ تولید موفقیت‌آمیز کلاف گرم گرید ۴۲CrMo۴ در فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا صادرکنندگان فولاد دیگر ملزم به ارائه ارز صادراتی خود در سامانه نیما نیستند اقتصاد وارد یک جنگ تمام عیار شده‌است/سود فولاد مبارکه میان ۷۰ میلیون نفر در کشور توزیع می‌شود تشکل‌ها مسئولانه و با نگاه ملی وارد میدان شوند/ توسعه صادرات اولویت اصلی دولت چهاردهم است تمسخر اپل توسط سامسونگ به ضرر غول کره‌ای تمام شد! اتفاق خوش برای خودروهای فرسوده / طرح فروش ایران خودرو، صاحبان خودروهای اسقاطی را به خط کرد ۴ هزار خودرو در انتظار ترخیص/ چند اتوبوس شهری وارد کشور شده است؟ دو دوره متفاوت مخالفت با شهردار تهران رونمایی از متفاوت‌ترین گوشی جهان چند ساعت پس از معرفی آیفون ۱۶ / عکس حضور همراه اول در نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ با محوریت فناوری‌های دیجیتال بدون نیاز به دیش به ماهواره استارلینک وصل شوید! نامه انجمن تجارت الکترونیک تهران به وزیر اقتصاد درباره رفتار انحصارگرایانه بیمه مرکزی!


1
ارتباطات و علوم اعصاب: تلاقی دو حوزه برای پیشرفت فراگیر
  • کد خبر : 453561
  • 27 اردیبهشت 1403
ارتباطات و علوم اعصاب: تلاقی دو حوزه برای پیشرفت فراگیر

با گسترش روزافزون فناوری‌ها و توسعه روابط بین المللی، ارتباطات به یکی از اصلی‌ترین عوامل تأثیرگذار بر هر جامعه تبدیل شده است. امروزه، شناخت عملکرد مغز و سیستم عصبی در فهم بهتر ارتباطات انسانی و بهبود آنها نقش بسزایی دارد. این تلاقی بین علوم اعصاب و ارتباطات با نام “نوروساینس” شناخته می‌شود.

علوم اعصاب، مطالعه‌ای گسترده در مورد عملکرد مغز و سیستم عصبی است. نوروساینتیست‌ها، از روش‌های پیشرفته برای مشاهده فعالیت مغزی و بررسی واکنش‌های عصبی استفاده می‌کنند. این زمینه تحقیقاتی، به ما امکان می‌دهد تا بهترین راهکارها و تکنیک‌ها برای بهبود ارتباطات انسانی را شناسایی کنیم.
در جامعه امروز، ارتباطات موثر بین افراد و سازمان‌ها برای توسعه روابط مؤثر و همکاری موثر ضروری است. علوم اعصاب با بررسی عملکرد مغز و نحوه پردازش اطلاعات، به ما کمک می‌کند تا برترین راهکارها و استراتژی‌ها برای بهبود فرآیند ارتباطی را در اختیار داشته باشیم.
از کاربردهای نوروساینس در حوزه ارتباطات می‌توان به تحلیل واکنش‌های عصبی به رسانه‌ها، بررسی تأثیرات رسانه‌های اجتماعی بر رفتار افراد و توسعه ارتباط بین فردی اشاره کرد. با استفاده از دانش نوروساینتیفیک، می‌توان تبلیغات و رویدادهای عمومی را به گونه‌ای طراحی کرد که به طور مؤثرتری با مغز و عصب‌شناسی افراد هماهنگ شود. با انجام تحلیل فعالیت مغزی در برابر تبلیغات، می‌توانید بفهمید کدام عناصر تبلیغاتی (مانند تصاویر، کلمات، رنگ‌ها و موسیقی) بیشترین تأثیر را بر مغز مخاطبان دارند و احساسات و واکنش‌های آنها را چگونه تحریک می‌کنند. با استفاده از این اطلاعات، می‌توانید تبلیغات خود را به گونه‌ای طراحی کنید که بیشترین تأثیر را بر مخاطبان داشته باشد و ارتباط مؤثرتری ایجاد کنید.
علاوه بر تحلیل واکنش‌های عصبی، در نوروساینس و ارتباطات می‌توان از روش‌های دیگری نیز استفاده کرد:
۱- پژوهش‌های رفتاری: با انجام آزمایشات رفتاری و مشاهده رفتار افراد در پاسخ به رسانه‌ها و محتواها، می‌توانید الگوهای رفتاری را شناسایی و تحلیل کنید. این پژوهش‌ها می‌توانند اطلاعاتی درباره ترجیحات مخاطبان، واکنش‌های عاطفی، نگرانی‌ها و ترس‌ها، تمرکز توجه و سایر جنبه‌های رفتاری در ارتباط با رسانه‌ها و محتواها را فراهم کنند.
۲- مطالعات توجه: با استفاده از تکنیک‌هایی مانند Eye-Tracking(ردیابی چشم)، می‌توانید توجه و تمرکز ذهن مخاطبان را در مواجهه با رسانه‌ها و محتواها مورد بررسی قرار دهید. این تکنیک به شما امکان می‌دهد بفهمید که کجا و چگونه مخاطبان به محتوا توجه می‌کنند و درک بهتری از الگوهای توجه و درک آنها در مورد محتواها به دست آورید.
۳- تحلیل زبان: با استفاده از روش‌های پردازش زبانی طبیعی (Natural Language Processing) و تحلیل محتوا، می‌توانید نحوه تأثیرگذاری متن‌ها و کلمات بر مغز و ذهن مخاطبان را بررسی کنید. این تحلیل می‌تواند به شما کمک کند تا کلمات و عباراتی را شناسایی کنید که بیشترین تأثیر را در تفکر و احساس مخاطبان دارند و از آنها در ارتباطات خود استفاده کنید.
در نهایت، نوروساینس و تلاقی آن با حوزه ارتباطات، به عنوان یک زمینه پژوهشی نوظهور، به ما امکان می‌دهد بهترین استراتژی‌ها را برای ارتباطات مؤثر و موفق را در جوامع و رسانه‌ها شناسایی کنیم. این زمینه تحقیقاتی دارای پتانسیل بسیاری است و می‌تواند به شما در طراحی استراتژی‌ها و محتواهای مؤثر کمک کند.
مدیر ارتباطات و روابط عمومی فدراسیون واردات ایران و پژوهشگر اقتصاد رفتاری

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=453561

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.