خبر " مخالفت آیت‌الله سبحانی با تعطیلی شنبه‌ها " | اقتصاد آفرین

خبر " مخالفت آیت‌الله سبحانی با تعطیلی شنبه‌ها " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 27 دی - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

اشتباهی که اصفهان را به دردسر انداخت! قیمت عرضه اولیه نیشکر کشف شد + جزئیات پیش بینی دلار ۹۰ هزار تومانی در سال ۱۴۰۴ خبر بد برای بازنشستگان ایران | پرداخت مالیات به این قشر هم رسید گزارش آژانس بین‌المللی انرژی از تأثیرات تحریم‌های آمریکا بر نفت ایران و روسیه سهم گاز ایران برای همسایه‌ها ایجنت اوستون اورونوف در پرسپولیس بمب ترکاند استقلال به دنبال کاهش هزینه‌ها و جذب بازیکنان جدید با تصمیم موسیمانه انتشار عکس‌های جدید سردار آزمون/ یک سورپرایز از طرف آناهیتا، نوا و… یاغی سرخپوش در لیست خرید موسیمانه! آیا گولسیانی به سوپرجام می‌رسد؟/ آخرین وضعیت مدافع پرسپولیس کم‌ریسک‌ترین حالت خرید طلا حباب درهم کاهش یافت / بازار سرمایه محتاط شد تلاش تایلند برای غافل‌گیری رقیبان در صنعت کریپتو رشد طلای جهانی با انتشار داده‌های تورمی آمریکا حج و خودرو، بازار ارز را بی‌پول کرد ایران واقعا ارزان ترین بنزین دنیا را دارد؟ +فیلم چه کالاهایی از ایران می‌تواند به بازار تاجیکستان وارد شود؟ جزئیات برنامه پنج ساله گردشگری سلامت در ایران کدام کسب‌وکارها در تاجیکستان پرسود است؟ ایجاد تعرفه ترجیحی برای برخی محصولات بین ایران و تاجیکستان اصلاح رویه خصوصی‌سازی‌ها و تدوین بسته‌های ارزی و تامین نقدینگی ایران باید اولین شریک تجاری تاجیکستان باشد آغاز به کار نمایشگاه ایران کلین/ عرضه آخرین تکنولوژی‌ها در حوزه تجهیزات و مواد شوینده نظافتی


1
مخالفت آیت‌الله سبحانی با تعطیلی شنبه‌ها
  • کد خبر : 453751
  • 28 اردیبهشت 1403
مخالفت آیت‌الله سبحانی با تعطیلی شنبه‌ها

آیت‌الله جعفر سبحانی مرجع تقلید شیعیان در اطلاعیه‌ای مخالفت خود را مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی مبنی بر تعطیلی روز شنبه اعلام کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، آیت‌الله جعفر سبحانی مرجع تقلید شیعیان در مورد تصویب تعطیلی روز شنبه توسط نمایندگان مجلس، اطلاعیه‌ای صادر کرد که در زیر آمده است.
بسم الله الرحمن الرحیم محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی ـ دام تاییداتهم
با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم. تصدیق می‌دهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.
از لحاظ خارجی:
در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری می‌کنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟
از نظر داخلی:
۱. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست می‌گویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمی‌شود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفته‌اند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است.
۲. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمی‌کنند و این سبب می‌شود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست.
۳. سال‌هاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است.
۴. در دراصل ۱۷ قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است».
باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود.
قم ، جعفر سبحانی ۲۸ اردیبهشت

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=453751

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.