خبر " هشدار به دانش‌آموزان در خصوص امتحانات نهایی " | اقتصاد آفرین

خبر " هشدار به دانش‌آموزان در خصوص امتحانات نهایی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 29 دی - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 110

سرخط اخبار اقتصادی

اپراتوری که به گوشی‌های سامسونگ خدمات استارلینک ارائه می‌کند جزئیات ترور و شهادت دو قاضی در تهران؛ دستور دادستان برای پیگیری ویژه عامل شلیک مسلحانه به دو قاضی از مراجعین به شعب دیوان نبود تکذیب ادعای مجروح شدن قاضی نیری در حادثه تروریستی امروز قاضی رازینی چگونه به چهره‌ای ماندگار در دستگاه قضایی تبدیل شد؟ محافظ شهید رازینی مجروح شده است؛ تکذیب مجروح شدن قاضی میری بدخواهان ایران با هر نشانه‌ای از امید، اقدام به ترور می‌کنند تکذیب بازداشت چندتن از کارکنان دیوان عالی کشور جزئیات ترور و شهادت قاضی مقیسه و رازینی نگاهی به زندگینامه و سوابق قاضی رازینی قاضی مقیسه که بود؟ جشنواره ملی «حامی دریچه» در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود شهید مقیسه در سخنان ۲۵ روز پیش خود چه گفت؟ دستور دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه ترور قضات در حمله امروز تصویر منتشرشده از فرد ضارب و سلاحش در اقدام تروریستی امروز واقعیت ندارد پیام تسلیت رئیس قوه قضائیه در پی شهادت حجج‌اسلام آقایان علی رازینی و محمد مقیسه قالیباف: نهادهای امنیتی ابعاد حادثه تروریستی در ساختمان دیوان عالی را بررسی کنند رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور شهادت قضات دیوان عالی کشور را تسلیت گفت سرلشکر سلامی شهادت دو تن از قضات انقلابی کشور را تبریک و تسلیت گفت رادار بومی ساخت متخصصان صنعت هوانوردی، پروژه برتر سال شد مجلس تکلیف هدفمندی یارانه‌ ها را روشن کرد طرح ساماندهی کارکنان دولت تعیین تکلیف می‌ شود قیمت طلا، سکه و دلار امروز ۲۹ دی اعلام شد قیمت سکه پارسیان امروز ۲۹ دی اعلام شد


1
هشدار به دانش‌آموزان در خصوص امتحانات نهایی
  • کد خبر : 453776
  • 28 اردیبهشت 1403
هشدار به دانش‌آموزان در خصوص امتحانات نهایی

معاون وزارت آموزش و پرورش مواردی را که در امتحانات نهایی جزو تخلفات و تقلب محسوب می‌شوند، توضیح داد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، محمدمهدی کاظمی درباره مواردی که در امتحانات نهایی جزو تخلفات محسوب می‌شود، گفت: ارتکاب هر گونه اقدامی که منجر به اخلال در نظم جلسه یا حوزه آزمون امتحانات نهایی شود مانند همراه داشتن وسایل غیرمجاز، وسایل ارتباط الکترونیک و دستگاه‌های حافظه‌دار و اساساً هر عاملی که باعث بر هم زدن نظم حوزه امتحان شود، تخلف است.
وی افزود: ارتکاب هرگونه اقدام خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه‌دار کند همچون ارائه مدرک یا گواهی مجهول یا شرکت در امتحانات به‌جای فرد دیگر، تخلف محسوب می‌شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: همراه داشتن وسایل غیرمجاز، استفاده از آن و کمک به سایر داوطلبان خارج از ضوابط برگزاری آزمون جزو تخلفات محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: بیشترین موارد تخلفات در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳، همراه داشتن وسایل غیرمجاز همچون تلفن همراه و وسایل الکترونیک حافظه‌دار و همراه داشتن و استفاده از یادداشت بود به‌گونه‌ای که در ۲۱۷ مورد شاهد صحبت کردن و ردوبدل یادداشت و در ۲۷ مورد هم شاهد تخلف شرکت در امتحانات به‌جای فرد دیگر بودیم.
کاظمی در پاسخ به این پرسش که چه‌افرادی برای آزمون مجدد دعوت می‌شوند، گفت: در برخی موارد ممکن است به داوطلب شبهه علمی وارد شود چون سوابق تحصیلی او با نمره امتحان نهایی همخوانی ندارد در این صورت فرد به آزمون مجدد دعوت می‌شود و اگر بتواند درصدی از نمره را کسب کند، نمره او پذیرفته می‌شود اما اگر عدم‌صلاحیت فرد تأیید شد به‌عنوان متخلف شناسایی می‌شود و رأی صادر خواهد شد.
به گزارش تسنیم؛ فعالیت‌هایی نظیر همراه داشتن جزوه، یادداشت و وسایل غیرمجاز همچون تلفن همراه، بیسیم، ساعت هوشمند، وسایل ارتباط الکترونیکی، دستگاه‌های حافظه‌دار، اسلحه سرد و گرم و… در جلسه آزمون، علامت‌گذاری در برگه پاسخنامه، تقلب، ردوبدل کردن یادداشت، تعویض برگه‌های امتحان یا پاسخ برگهای مربوطه، امحا و پاره کردن پاسخ‌ها توسط دانش‌آموز، بیرون بردن برگه امتحانی، اختلال در نظم جلسه، خرید یا فروش سؤالات آزمون یا پاسخ آنها، تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه، افشای سؤالات آزمون یا تلاش برای دستیابی و افشای آنها و… تخلف محسوب می‌شود و قانون برای هر کدام مجازاتی تعیین کرده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=453776

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.