خبر " حل مشکل وام ازدواج چقدر بودجه لازم دارد؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " حل مشکل وام ازدواج چقدر بودجه لازم دارد؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 27 دی - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

اشتباهی که اصفهان را به دردسر انداخت! قیمت عرضه اولیه نیشکر کشف شد + جزئیات پیش بینی دلار ۹۰ هزار تومانی در سال ۱۴۰۴ خبر بد برای بازنشستگان ایران | پرداخت مالیات به این قشر هم رسید گزارش آژانس بین‌المللی انرژی از تأثیرات تحریم‌های آمریکا بر نفت ایران و روسیه سهم گاز ایران برای همسایه‌ها ایجنت اوستون اورونوف در پرسپولیس بمب ترکاند استقلال به دنبال کاهش هزینه‌ها و جذب بازیکنان جدید با تصمیم موسیمانه انتشار عکس‌های جدید سردار آزمون/ یک سورپرایز از طرف آناهیتا، نوا و… یاغی سرخپوش در لیست خرید موسیمانه! آیا گولسیانی به سوپرجام می‌رسد؟/ آخرین وضعیت مدافع پرسپولیس کم‌ریسک‌ترین حالت خرید طلا حباب درهم کاهش یافت / بازار سرمایه محتاط شد تلاش تایلند برای غافل‌گیری رقیبان در صنعت کریپتو رشد طلای جهانی با انتشار داده‌های تورمی آمریکا حج و خودرو، بازار ارز را بی‌پول کرد ایران واقعا ارزان ترین بنزین دنیا را دارد؟ +فیلم چه کالاهایی از ایران می‌تواند به بازار تاجیکستان وارد شود؟ جزئیات برنامه پنج ساله گردشگری سلامت در ایران کدام کسب‌وکارها در تاجیکستان پرسود است؟ ایجاد تعرفه ترجیحی برای برخی محصولات بین ایران و تاجیکستان اصلاح رویه خصوصی‌سازی‌ها و تدوین بسته‌های ارزی و تامین نقدینگی ایران باید اولین شریک تجاری تاجیکستان باشد آغاز به کار نمایشگاه ایران کلین/ عرضه آخرین تکنولوژی‌ها در حوزه تجهیزات و مواد شوینده نظافتی


1
حل مشکل وام ازدواج چقدر بودجه لازم دارد؟
  • کد خبر : 453866
  • 28 اردیبهشت 1403
حل مشکل وام ازدواج چقدر بودجه لازم دارد؟

«براساس مصوبه مجلس امسال باید به ۳.۴ میلیون نفر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند پرداخت شود که این تعداد با احتساب متقاضیان در صف سال گذشته به ۳.۸ میلیون نفر می‌رسد و صفر شدن این صف نیازمند بیش از ۸۰۰ همت منابع است؛ حال آنکه کل منابع قرض الحسنه در اختیار شبکه بانکی در سالجاری ۳۰۰ همت است.»

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، شمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس کل بانک مرکزی گفت:برای صفر شدن صف وام ازدواج به بیش از ۸۰۰ همت منابع بانکی نیاز داریم.
شمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی در این نشست با تاکید براین نکته که برگزاری این نشست‌ها باید منجر به ایجاد درک مشترک بین دولت و مجلس در زمینه منابع و مصارف شود تصریح کرد: شکاف اطلاعاتی بین قانونگذار وسیاستگذار عملا به بی اثر شدن اقدامات می‌انجامد و نمونه بارز این امر را می‌توان در برخی تصمیم‌ها و قوانین به عینه دید.
وی با اشاره به تکلیف بودجه سالجاری به شبکه بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج گفت: براساس مصوبه مجلس امسال باید به ۳.۴ میلیون نفر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند پرداخت شود که این تعداد با احتساب متقاضیان در صف سال گذشته به ۳.۸ میلیون نفر می‌رسد و صفر شدن این صف نیازمند بیش از ۸۰۰ همت منابع است؛ حال آنکه کل منابع قرض الحسنه در اختیار شبکه بانکی در سالجاری ۳۰۰ همت است.
وی تصریح کرد: بانک مرکزی در اعمال سیاست اعتباری موفق عمل کرده است، اما نگرانی در خصوص پایداری این سیاست، جدی است و اگر تدبیری برای تامین مالی بدون رشد نقدینگی اتخاذ نشود فشارها عملا منجر به رها شدن این سیاست خواهد شد و در این راستا بانک مرکزی باید در اجرای قانون تامین مالی مشارکت فعال داشته باشد.
نماینده مرد تنکابن در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سیاست‌های ارزی بانک مرکزی و اثرات ان در بخش‌های اقتصادی گفت: باید ضمن رصد و پایش اجرای هر برنامه و سیاستی در حوزه ارز و پول و اعتبارات تولید، تقویت نقاط قوت و اصلاح مداوم اشکالات را در دستور کار قرار داد تا اعتبار بانک مرکزی نزد فعالان اقتصادی تقویت شود.
وی با اشاره به اجرای قانون جدید بانک مرکزی از خردادماه امسال گفت:برای اجرای این قانون باید ساختار و ارکان بانک مرکزی متناسب با ان تغییر کند و بانک مرکزی باید مجلس را درگیر اجرای این قانون کند چراکه اجرای کامل آن با اتکای صرف به کارشناسان بانک مرکزی امکانپذیر نیست.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=453866

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.