خبر " اعلام نرخ جدید سود بین بانکی " | اقتصاد آفرین

خبر " اعلام نرخ جدید سود بین بانکی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 36

سرخط اخبار اقتصادی

راه‌حل تشخیص سریع آلودگی مواد غذایی ساعت هوشمند آتش گرفت/ فیت‌بیت ۱۲ میلیون دلار جریمه شد اینفوگرافیک | مواد موجود در یک لپ‌تاپ معمولی زمان تکمیل طرح ریلی چابهار-زاهدان مشخص شد تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲ تیر خودرو در ۱۴۰۴ به هدف نمی‌خورد هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۵؛هشدار فعالیت سامانه بارشی در کشور نشست جانبی بررسی فرایند یوپی‌آر در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد توقیف ۳۰ خودرو و کامیون سوخت‌بر در میناب/ ۳۰۰ مخزن نگهداری کشف شد گزارش‌های گزارشگر ویژه منعکس کننده واقعیت‌های حقوق بشری ایران نبوده است هواشناسی امروز ۵ بهمن؛ ورود سامانه بارشی جدید به ۱۸ استان تهرانی‌ها از فرداشب منتظر بارندگی باشند ثبت‌نام وام ۳۰ میلیون تومانی ویژه بازنشستگان در بهمن ماه حقوق این دسته از کارمندان سه برابر فرهنگیان است ! | تکلیف حقوق معلمان چه می‌شود؟ هیچکس جلودار قیمت طلا نیست ! | قیمت سکه و طلا (امروز جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳) آخرین قیمت دلار اعلام شد ( ۵ بهمن ۱۴۰۳ ) | یورو عقب کشید مبلغ عیدی کارگران مشخص شد + جدول تکلیف یارانه کالابرگی ۱۴۰۴ روشن شد وضعیت جدید بازار طلا، دلار و بورس در بهمن ۱۴۰۳ خبر خوش وزیر نیرو/ پایان خاموشی‌ها برای همیشه قیمت نفت جهانی روند کاهشی پیش گرفت چگونه مصرف بنزین را کاهش دهیم؟ چرا تماس تلفنی هنوز در پروازهای آمریکا ممنوع است؟ پیش بینی قیمت دوج کوین بهمن ۱۴۰۳


1
اعلام نرخ جدید سود بین بانکی
  • کد خبر : 453986
  • 29 اردیبهشت 1403

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۲۶ اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵۶ درصد اعلام شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، نرخ بهره بین بانکی بعد از یک هفته ثبات، در هفته منتهی به ۲۶ اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵۶ درصد شد.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تغییر بوده و ۲۳.۵ درصد اعلام شد. این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده بود.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.
نرخ سود بین بانکی چیست؟
ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=453986

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.