خبر " وزیر گردشگری: ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند " | اقتصاد آفرین

خبر " وزیر گردشگری: ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 29 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

بازی با روح و روان بازنشستگان |حداقل‌بگیران در آتش بحران معیشتی ! انقلابی بزرگ در آموزش و پرورش | خوش به حال معلمان شد علیرضا بیرانوند به دادگاه احضار شد حردانی محروم شد استوری جالب مهدی قایدی/ لطفا پایتخت ۸ را هم بسازید زنگ خطر برای مهدی طارمی به صدا درآمد فوری/ ساکت الهامی استعفا داد افزایش قیمت نفت پس از تهدید ترامپ جدول لیگ برتر پس از نتایج دیدارهای امروز/ استقلال دوازدهم شد جزئیات و زمان برگزاری صدویکمین حراج شمش طلا هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا توقف رالی چشمگیر طلای جهانی؛ چشم‌انداز فلز زرد همچنان صعودی طلا معامله‌گران بیت‌کوین را امیدوار کرد؛ اوج‌گیری دوباره در راه است؟ کسب بهترین عملکرد کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ شکست بزرگ برای گوگل / غول دنیای جستجو محکوم شد آپدیت مرگبار ویندوز ۱۱/ صفحه آبی و ری‌استارت بی‌پایان افزایش تسهیلات نهضت ملی مسکن در استان سمنان | اولویت های راهسازی پیگیری شد دادستان تهران: دستگاه قضائی در کنار تولیدکنندگان است جرقه حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر خورد | اعتراض کنید جریمه می‌شوید ! سرپرستان خانوار روز یکشنبه حساب خود را چک کنند برنامه پرسپولیس برای اخراج سه بازیکن خارجی استقلال! استقلال گران‌ترین ناکام لیگ! سرمربی تراکتورسازی: ما به مسائل حاشیه‌ای بی‌اعتنا هستیم ترکیب ذوب‌آهن و استقلال خوزستان مشخص شد


3
وزیر گردشگری: ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند
  • کد خبر : 531201
  • 16 فروردین 1404
وزیر گردشگری: ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: حدود ۳۵ میلیون و ۸۷۱ هزار از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین سفر رفته اند. بر این اساس از ۲۷ میلیون خانوار ایرانی بیش از ۱۱ میلیون خانوار سفر رفته‌اند. بنابراین، از مجموع ۸۶ میلیون نفر جمعیت کشور، حدود ۴۰ درصد سفر رفتند و ۶۰ درصد سفر نکرده‌اند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در برنامه گفت‌وگو ویژه خبری، گزارشی از سفرهای نوروزی داد و با اشاره به آماده‌باش و خدمات‌رسانی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در تعطیلات نوروز، گفت: براساس شاخص‌های موجود، ۳۵ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۹۵۸ نفر ایرانی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ سفر رفته‌اند؛ یعنی از ۲۷ میلیون خانوار ایرانی بیش از ۱۱ میلیون خانوار سفر رفته است. که نشان می‌دهد از مجموع ۸۶ میلیون نفر جمعیت کشور، حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور سفر رفته‌اند و حدود ۶۰ درصد سفر نرفته‌اند. این آمار از نظر تحلیلی به واقعیت نزدیکتر است و نسبت به سال گذشته ۲.۲ درصد رشد را نشان می‌دهد. باید درنظر گرفت امسال تلاقی رمضان و نوروز و بحث‌های دیگر آن را داشتیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: در مجموع، جریان سفر در کل کشور مانند سال‌های گذشته، فعال بود.

۱۰ استان پرمسافر در نوروز ۱۴۰۴

صالحی امیری همچنین، ۱۰ استان پرمسافر در نوروز امسال را به ترتیب، مازندران، گیلان، خراسان رضوی، تهرانف اصفهان، فارس، خوزستان، هرمزگان، بوشهر و مرکزی معرفی کرد.

او با بیان اینکه دولت با تمام توان و انسجام بسیج شد تا مردم امسال سفرهای خوبی داشته باشند و احساس امنیت بیشتری کنند، در پاسخ به این پرسش که به عنوان متولی سفر چه نمره‌ای به خود در تعطیلات نوروز می‌دهید؟ گفت: واقعیت این است که بین وضع موجود و وضع مطلوب خیلی فاصله داریم. به عنوان دولت مصمم هستیم با همه توان و ظرفیت در خدمت مردم باشیم. این سیاست ریاست جمور و دولت است که ما به عنوان دولتمردان هیچ شأنی به جز خدمت‌رسانی به مردم برای خود قائل نیستیم و نباشیم. پس به جای اینکه خودمان را قضاوت کنیم، بهتر است مردم راجع به ما قضاوت کنند.

چرا آمارهای مختلفی از سفر داده می‌شود؟

صالحی امیری درباره آمارهای مختلفی که از سفرهای نوروزی داده می‌شود، این توضیح را داد که درحال حاضر هشت دستگاه آمار تولید می‌کنند که قطعا هیچ یک دقیق نیست. ستاد مرکزی هماهنگی سفر از سامانه‌ای به نام مسافریار، آمار تولید می‌کند. اقامت‌ها از مراکز رسمی که مجوز دارند مثل هتل‌ها و بومگردی‌ها و مراکز اقامتی نیمه‌رسمی مثل مدارس، مهمانسراهای دولتی، مساجد و سالن‌های ورزشی و بقاع متبرکه آمار شمارش می‌شود. از طرفی، پلیس راه از میزان تردد آمار می‌دهد و وزارت راه از دوربین‌های جاده‌ای ترددها را شمارش می‌کند. همچنین، میزان مصرف سوخت از معیارهای آمارگیری مسافران است. از سوی دیگر، وزارت ارتباطات از طریق تلفن‌های همراه، سفرها را رصد می‌کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: به هر حال، آمارهایی که تا کنون داده شده و می‌شود از نظر ما به عنوان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، «نادقیق» است، چون هر کدام نواقصی دارد. امسال تمرکزی را ایجاد کردیم و تصمیم داریم اداره‌ای را برای پایش و تحلیل آمارهای دقیق‌تر سفر در ایران ایجاد کنیم. البته، کاری که وزارت ارتباطات انجام داد تا حدودی دقیق‌تر است. فرض کنید صاحب یک گوشی امروز در تهران باشد و همین شماره تلفن همراه فردا در مشهد باشد، وقتی صاحبت این شماره ۲۴ ساعت در مشهد باشد به این مفهوم است که صاحب گوشی با این سریال و شماره، تغییر مکان داده و چه یک شب چه چند شب در تعطیلات نوروز، یک سفر محسوب می‌شود.

او اضافه کرد: آماری که ما از سفرها در سراسر کشور اعلام کردیم با درنظر گرفتن شاخص‌های آماری بود که از هشت دستگاه گرفته شده و با ضریب دقت تا ۹۰ درصد اعلام شد.

عده‌ای می‌خواهند تعارض ایجاد کنند

صالحی امیری درباره فرصت تلاقی نوروز و رمضان و بحث‌هایی که درباره تغییر رفتار در مناسبت نوروز امسال مطرح شد، اظهار کرد: یکی از مورخان محاسبه کرده بود که در تاریخ اسلام بیش از ۱۲۰ بار شب‌های قدر با نوروز تلاقی کرده است. اساسا در روند تبارشناسی و مطالعه تاریخی هیچ‌گاه نداریم ایرانیان بین ایرانیت و اسلام تعارض ایجاد کرده باشند. به نظرم این موضوع ساختگی است. امری نیست که جامعه ایران را درگیر کرده باشد. جامعه ایران، زیست طبیعی دارد، هم به تاسوعا و عاشورا و رمضان باور دارد و هم به چهارشنبه‌سوری و نوروز و سیزده بدر. فرهنگ بزرگی داریم به نام فرهنگ ملی ایرانیان که تبار و تاریخ بسیار طولانی دارد. ایرانیان و ایران، غنی‌ترین فرهنگ تمدنی را در تاریخ این منطقه دارد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=531201

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.