خبر " مهمترین علت برای ناترازی انرژی کشف شد؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " مهمترین علت برای ناترازی انرژی کشف شد؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 2 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 27

سرخط اخبار اقتصادی

یادنامه حسینعلی عظیمی – ۸ |پمپاژ آب، به گستردگی یک دشت گران فروشی عجیب برنج در فروشگاه‌های اینترنتی جزئیات برنامه حرکت قطارهای مترو در ایام نوروز ۱۴۰۴ وضعیت هوای فردا؛ رگبار پراکنده و وزش باد شدید در برخی مناطق افزایش نگران‌کننده تصادفات نوروزی؛ ۱۸۵ کشته و ۵۴۲۴ مجروح در ۷ روز نوروز شلوغ آسمان‌ها؛ جابجایی بیش از یک میلیون مسافر در یک هفته ادامه ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ۲۱ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در خراسان رضوی ساخته شد هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۱/۲؛ تداوم بارش‌ها تا روز دوشنبه انتقال تنها زندانی ایرانی در قرقیزستان به کشور هواشناسی امروز؛ ۲ فروردین| ادامه بارش های بهاری شاگرد اول اسماعیل کارتال ونزوئلا را به زانو درآورد! عکس نوروزی سردار آزمون در کنار همسر و دخترش تبریک تولد خاص AFC به رامین رضاییان + عکس ماجرای بازگشت مهدی ترابی به پرسپولیس گشایش نخستین ال‌سی روبل-ریال برای واردات غذای دام از روسیه آغاز برداشت گندم در استان‌های جنوبی کشور هوای پاک تهران در دومین روز سال تلخ و شیرین‌های تهران در ۱۴۰۳؛ از امیدهای سبز تا حوادث تلخ رشد ۶۴ درصدی قیمت TORN/ تحریم‌ها لغو شد! خداوند عزیز، این ۲۰سال اخیر را جزو عمر ما حساب نکن! یک‌میلیون چاه در ایران؛ ۳۵۰ هزار حلقه روی زمین‌های در حال فرونشست! صعود KAVA و نزول HBAR/ کدام ارز دیجیتال برای معامله بهتر است؟ افزایش قیمت‌ها به نفع کسبه نیست/ مردم قادر به خرید آجیل نیستند، چه برسد به لوازم خانگی!


1
مهمترین علت برای ناترازی انرژی کشف شد؟
  • کد خبر : 511469
  • 29 دی 1403
مهمترین علت برای ناترازی انرژی کشف شد؟

آقای رئیس‌جمهور، شما به‌عنوان آخرین امید کشور در برابر بحران‌های فزاینده ناشی از سیاست‌های اقتدارگرایانه قرار گرفته‌اید. بااین‌حال، بحران انرژی کنونی نتیجه سال‌ها مدیریت نامطلوب و تصدی‌گری بیش‌ازحد است.

 یک کارشناس ارشد انرژی خطاب به رئیس جمهور نوشت:  این بحران، نه‌تنها اقتصاد کشور را تحت فشار قرار داده، بلکه زندگی روزمره مردم را نیز مختل   کرده است.

اصلاح ساختار و انتزاع وظایف حاکمیتی از تصدی‌گری، گام ضروری در مسیر حل این بحران است؛ اما این اقدامات به‌تنهایی کافی نیستند. نیاز است با شنیدن فریاد معترضان و روشن‌کردن نور امید در دل مردم، اقداماتی عاجل و مؤثر انجام دهید. شمع‌های خاموشی که در خانه‌های مردم روشن شده‌اند، نشانه‌ای از نارضایتی و بی‌اعتمادی است که باید فورا به آن پرداخته شود.

آقای رئیس‌جمهور، شما به ‌عنوان آخرین فرصت نظام، مسئولیت بزرگی بر دوش دارید. با تدبیر و تصمیم‌گیری‌های شجاعانه، می‌توانید ایران را از این مهلکه نجات دهید و آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده بسازید. اعتماد مردم و تاریخ، در گرو عملکرد شماست.

آقای رئیس‌جمهور ۰.۴ درصد GDP دنیا را داریم اما چهارمین مصرف‌کننده گاز دنیا هستیم و سرانه مصرف انرژی ما نسبت به واحد تولید ناخاص در دنیا بالاترین است. مثل ارزش پول ملی‌مان که بی‌ارزش‌ترین است یا مثل اعتبار گذرنامه‌مان که کمترین است، مثل قدرت خرید مردم و معیشت مردم که ویران‌ترین است، مثل سیل مهاجرت متخصصانمان که بالاترین است.

آقای رئیس‌جمهور، بدون تعارف مدیریت انرژی ‌در کشور به ولنگاری رسیده و چراغ کارخانه‌های ما خاموش است.

آقای رئیس‌جمهور، سال‌هاست که وزارتخانه‌های ما به رقابت افتاده‌اند و مدیریت یکپارچه منافع ملی از اکثر تصمیمات رخت بر بسته! تا آنجا که وزارت نیرو، اصلا نفت و گاز را سرمایه نمی‌پندارد و حتی در بهای تمام‌شده رسمی سوخت نیروگاهی این موضوع محلی از اعراب ندارد.

آقای رئیس‌جمهور، مسئله اصلی قاچاق نیست که البته آن هم درد دیگری است، مسئله اصلی فقدان کارآمدی است.

آقای رئیس‌جمهور، درد دارد که مسئول ما در اتاق بازرگانی نمی‌داند سهم ماینینگ در ناترازی انرژی حتی به یک درصد نیز نمی‌رسد (مستندا قابل اثبات است). البته ماینینگ غیرمجاز حکم قاچاق انرژی دارد و باید برخورد شود، اما وقتی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی می‌گوید ناترازی دلیلش ماینیگ است، نشان می‌دهد اوضاع مدیریت کارشناس‌محور در کشور فاجعه‌بار است.

آقای رئیس‌جمهور، یا وزارت نفت شما خلاف آمار می‌دهد یا وزارت نیرو و یا هر دو! چرا؟

شاخص تولید برق در دنیا، ۶.2TWh برای هر میلیاردمتر مکعب گاز است، شما ۳.5TWh! آیا اطلاعات منتشرشده وزارت نیرو درست است یا وزارت نفت؟ طبعا توأمان صحیح نیست!

آقای رئیس‌جمهور، وزارت نیرو ‎آشیانه امن پایداری‌ها شده و برخی شرکت‌ها مثل ساتکاب حیاط‌خلوت آنهاست! این افراد ‎نامربوط، شبکه برق کشور را ‎به ناپایداری و ‎خاموشی کشاندند.

آقای رئیس‌جمهور، علت خاموشی‌های امروز، پنهان‌کاری‌ها و گزارشات غلط دیروز است؛ شما مراقب باشید!

 


منبع:

روزنامه شرق



کدخبر:
۳۴۵۱۶۵


خبرنگار گسترش

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=511469

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.