خبر " زمان دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد " | اقتصاد آفرین

خبر " زمان دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 24 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۳بهمن) آخرین جزئیات درباره دلار ۱۰۰ هزار تومانی | بازار ارز تا ماه آینده پیش بینی شد واریز سود سهام عدالت تا پایان سال ۱۴۰۳ پیش بینی بازار پر تلاطم طلا | خریداران بخوانند مجلس برای دستمزد ۱۴۰۴ کارگران مبلغ تعیین کرد پیش‌ بینی جنجالی از نرخ تورم در سال ۱۴۰۴ شوک جدید برای هوادارن پرسپولیس/ ستاره بزرگ پرسپولیس دربی را از دست داد شوک سنگین به پرسپولیس/ ستاره سرخ‌ها دربی را از دست داد! اسماعیل کارتال برگ برنده‌اش را رو کرد خلاصه بازی تراکتور – الخالدیه + فیلم خبر خوش به استقلالی‌ها قبل از دیدار جام حذفی وضعیت عجیب در بازار سرمایه؛ خروج همزمان پول از صندوق های طلا، درآمد ثابت و سهام خریدار سکه و دلار غافلگیر شدند؟ خاموشی گسترده در شرق تهران | علت چیست؟ ادای احترام به قالیبافان با اجرای ترانه‌های قالیبافی امضاء تفاهم‌نامه توسعه سرمایه‌گذاری و به کارگیری اتانول زیستی در سبد سوخت کشور تعیین کارگروهی برای بررسی همکاری ایمیدرو و شرکت ملی صنایع پتروشیمی ثبت نشان «پاژ» بر فرش دستباف ایران خبر مهم «ومعادن» برای سهامداران هشدار نارنجی هواشناسی: پیش‌بینی بارش شدید، وزش باد و خطر سیلاب در مناطق مختلف کشور مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن تعطیل شدند؟ آغاز طراحی پروژه دهلیز واخان؛ گام جدید برای اتصال افغانستان به چین بورس کالا؛ راهکاری برای خروج از لاتاری خودرو نیلوفر حامدی و الهه محمدی مشمول عفو ۲۲ بهمن شدند


1
زمان دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد
  • کد خبر : 511613
  • 29 دی 1403
زمان دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: بر اساس مصوبه مجلس در قانون بودجه، پیش بینی می‌شود مساله حذف کارت سوخت خودرو و اختصاص یارانه به کارت بانکی اشخاص در سه ماهه اول ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود.

رضا نواز درباره برنامه واریز سوخت به کارت بانکی به جای کارت سوخت اظهار داشت: بر اساس مصوبه مجلس در قانون بودجه، پیش بینی می شود مساله حذف کارت سوخت خودرو و اختصاص یارانه به کارت بانکی اشخاص در سه ماهه اول ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس بررسی های فنی و طرح‌های قبلی اجرای شده به صورت آزمایشی، مجلس به این نتیجه رسیده است که بایستی برای مدیریت یارانه سوخت، از کارت بانکی افراد استفاده شود و نیازی به کارت سوخت نیست،

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تصریح کرد: ساختار فعلی سال های قبل ایجاد شده و در مقاطع زمانی موفقیت هایی هم داشته است ولی در شرایط فعلی کشور، نیازمند تغییرات و به روز رسانی است بنابراین طرح استفاده از کارت بانکی مطرح شده است.

وی ادامه داد: ایجاد تغییرات در نحوه توزیع هدفمند یارانه سوخت نیازمند اجماع همه دستگاههای مرتبط و بخش خصوصی است به طوریکه طرح دارای پیچیدگی نباشد و قابلیت اجرا داشته باشد و صرفا بر اساس داده‌های تئوری تدوین و تصویب نشود.

رضانواز خاطرنشان کرد؛ برای اجرای طرحی بزرگ مانند حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی باید آیین‌نامه‌های اجرایی و دستور العمل‌های شفاف با پیوست‌های حقوقی، فرهنگی و اجتماعی و با قابلیت عملیاتی قطعی تدوین شود و ابتدا باید سازوکار تغییر تخصیص سهمیه و یارانه از خودرو به مالک خودرو اجرایی شود، لذا صرفا با دو خط در قانون بودجه نمی توان در ابن حوزه به موفقیت رسید. 

وی تاکید کرد: لازم به ذکر است که اگر طرح طوری تدوین شود که نیاز به تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، بخش خصوصی و خصوصا جایگاه‌ها توان هزینه کرد برای این تغییرات را ندارند و بایستی دولت برای این طرح ملی در بحث تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری احتمالی، منابع مالی اختصاص دهد.

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت:‌ در بحث حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی، فعلا تغییر شیوه سهمیه بندی یا قیمت سوخت مطرح نیست.



کدخبر:
۳۴۵۱۹۱

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=511613

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.