سئو در تبریز | خدمات، مشاوره و بهینه سازی سئو تبریز 🔍

سئو در تبریز | خدمات، مشاوره و بهینه سازی سئو تبریز 🔍
  • امروز : سه شنبه - 29 اسفند - 1402
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

گفتگوی جنجالی و پرحاشیه ماسک/ از مصرف کتامین تا دیدار با دونالد ترامپ ردیایی موبایل‌های اندرویدی خاموش ممکن شد راهنمای خرید شلف : انتخاب هوشمندانه با برند دینیال مکان دریافت کروکی الکترونیک در پلیس من ربات دکتر شد! لیگ فوتبال ترکیه به میدان جنگ تبدیل تبدیل شد! + فیلم هشدار احتمال وقوع سیل در غرب کشور تقلید صدای بی نظیر مجری تلویزیون در حضور خودش + فیلم آخرین اخبار از نشست دستمزد کارگران / احتمال موافقت با حقوق ۱۶.۵ میلیونی ایران‌خودرو اولین فراخوان مجدد برای مشتریان پارس ارسال کرد ۶ حمله جدید آمریکا و انگلیس به یمن خودروی هیبریدی ارزان آمد حرفهای بازیگر مشهور آمریکایی برنده اسکار درباره قرآن + فیلم ستاد مدیریت بحران اهواز به حالت آماده‌باش درآمد هشدار قرمز هواشناسی برای ۵ استان / سفر نکنید! قتل هولناک همسر سر پخت غذا روز تعطیلی داروخانه مرکزی هلال احمر اعلام شد ۴ ایستگاه جدید متروی تهران را بشناسید فیلترینگ اینستاگرام سال ۱۴۰۳ رفع می‌شود؟ علی پروین: فوتبال ما از آسیا عقب افتاده جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال مسدود شد کشف ۱۳۰ کیلوگرم «شیشه» در درگیری مسلحانه مرزی تیراندازی در مراسم عروسی در ایذه ۱۳ مجروح بر جای گذاشت حملات طالبان به مرز پاکستان! + فیلم

261
سئو در تبریز | خدمات، مشاوره و بهینه سازی سئو تبریز 🔍
  • 1:16
  • 06 مهر 1400

سئو در تبریز شامل انواع خدمات تخصصی تشکیل شده از تکنیک ها و استراتژی های سئو و بهینه سازی تخصصی سایت در تبریز برای موتور جستجوگر گوگل براساس الگوریتم های به روز می باشد و هدف رساندن وب سایت به نتایج صفحه اول و حتی رتبه اول گوگل است؛ همچنین دوره آموزش جامع سئو در تبریز نیز برای شرکت ها توسط متخصص سئو ارایه می شود.

تیم حرفه ای سئو تبریز با مدیریت سید احسان خسروی متخصص سئو و بهینه سازی سایت، که متشکل از سئوکاران و تولیدکنندگان محتوای تبریزی هستند، خدمات سئو سایت در تبریز را ارایه می دهد.

سئو در تبریز با سید احسان خسروی

سئو (seo) در تبریز یعنی چه؟!

امروزه بخصوص در دوران کرونا که اکثر کسب و کار ها به سمت فضای اینترنت مهاجرت کرده اند، سئو یکی از اصلی ترین سرمایه گذاری هایی است که کسب و کارها انجام می دهند.

سئو یا به انگلیسی SEO مخفف شده ی عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتور جست و جو می باشد.

درباره اینکه سئو چیست و چه کاری انجام می دهد، باید گفت Seo یا بهینه سازی موتور جست و جو برخلاف آنچه برخی از افراد فکر می کنند به این معنی نیست که سرچ انجین را فریب بدهیم یا به قول دوستان هک کنیم!

علم سئو به منظور کمک کردن به وب سایت ها برای رشد و رسیدن به رتبه های بالاتر (صفحات اول یا لینک های اول گوگل) نه با استفاده از فریب کاری، بلکه با افزایش بازدید و نتایج جست و جوی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

سئوکار شخصی است که پس از مطالعه، تمرین و یادگیری الگوریتم های موتورهای جست و جو (بیش تر گوگل) در این علم تخصص پیدا می کند و از روش های مختلف برای تغییر در استراتژی وب سایت ها در تولید محتوا، تم و سایر ساختار های آن استفاده می کند.

کاری که متخصص سئو می کند این است که مهم ترین بخش های یک وب سایت را که اهمیت بالایی برای جست و جوی گوگل دارند را هدف قرار می دهد.

Search Engine هایی مثل گوگل بسیار پیشرفته تر، هوشمندتر و پیچیده تر از آنی هستند که به نظر می رسد و همین مسئله یعنی سئو برخلاف باور بسیاری از افراد، سئوکار ساده ای نیست و نیازمند تجربه، علم و مهارت کافی است.

حال که صحبت از پیچیده بودن موتورهای جستجو شد بد نیست به یکی از چالش های بزرگ بر سر راه مهندسین Seo اشاره کنیم که الگوریتم های پیچیده ی این موتور بزرگ، و تغییرهای غیرقابل پیش بینی و غیرمنتظره ای است که در آنها ایجاد می شود.

در واقع این دایره المعارف که هر روز از آن به بهانه های مختلف استفاده می کنیم از الگوریتم های خاصی استفاده می کند که بر اساس آنها رتبه بندی می کند که وقتی برای مثال کلمه ی (سئو چیست) را سرچ می کنیم، کدام وب سایت در اولین لینک صفحه یک، و کدام وب سایت در لینک آخر آخرین صفحه قرار بگیرد.

اهمیت سئو تبریز برای وب سایت ها

حال که فهمیدیم سئو چیست و با متخصص سئو آشنا شدیم، بیایید کمی به اهمیت استفاده از این علم نوین و پر اهمیت برای کسب و کارهای دنیای مدرن بپردازیم.

یکی از سوالات اصلی که بسیاری از افراد از متخصصان و کارشناسان ما می پرسند این است که:

آیا هزینه و وقتی که صرف سئو می شود واقعا اینقدر اهمیت دارد؟ چرا حتما باید از سئو استفاده کنیم؟

سوال بسیار خوبی است، مهم ترین دلایلی که باعث شده سئو تا این حد پر اهمیت واقع شود شامل مواردی هستند که در ادامه می توانید مشاهده کنید:

  • افزایش ترافیک وب سایت: 

تا وقتی بازدید یا ترافیک وب سایت ما بالا نرود، محصولات و خدماتی که قرار است با استفاده از آن به مشتریان ارائه شود و درآمدزایی داشته باشد دیده نخواهند شد.

  • جلب اعتماد مخاطبان:

فردی که خودش به وب سایت شما می آید تفاوت بسیار زیادی نسبت به فردی که با روش های تبلیغاتی و بازاریابی به سمت شما کشیده شده است دارد. وقتی فردی خودش شما را پیدا می کند راحت تر می تواند به شما اعتماد کند.

بطور کلی این یک مسئله ی ثابت شده در روان شناسی است که می گوید افراد وقتی در پی بدست آوردن چیزی باشند و برای آن اقدامی انجام دهند بیش تر به آن ارزش می دهند، تا وقتی که به زور و خواهش و التماس سعی کنیم با ترفندهای بازاریابی آنها را جذب خود کنیم.

  • رتبه الکسای خود را بالا نگه دارید:

یکی از مهم ترین معیارهای تعیین سنجش میزان اعتبار وب سایت شما رتبه ی الکسای آن می باشد. اگر چه رتبه ی الکسا دیگر اهمیت سابق را در تعیین موفقیت یک وب سایت ندارد، اما هنوز هم یکی از پایه ترین ویژگی های یک وب سایت حرفه ای است.

این امر بخصوص برای کسب و کارهای معتبر مثل شرکت ها یا سازمان ها که وب سایتشان دائما توسط رقبا یا مشتری های آنها بررسی می شود حائز اهمیت بسیار بالایی می باشد و تاثیر فوق العاده ای بر دیدگاه افراد بر کسب و کارتان دارد.

* چه کسانی از خدمات سئو در تبریز استفاده می کنند؟

همانطور که گفتیم، اولین و جامع ترین هدف ما برای ساخت یک وب سایت یا صفحه ی اینترنتی این است که بتوانیم درآمد خود را افزایش بدهیم و تا زمانی که مخاطبان و بازدیدکنندگان کافی جذب خود نکنیم، اصلا برای چه کسی وب سایت ساخته ایم؟

بنابراین هر مدیر کسب و کاری که تصمیم به رشد کار خود داشته باشد و بخواهد برای ارتقای آن وب سایتی طراحی کند باید از سئو استفاده کند تا دیده شود، پس غیرممکن است که رویای گسترش شغلمان را در سر داشته باشیم، برای رسیدن به آن وب سایت بسازیم و آن را به امان خدا رها کنیم، یا هر از گاهی یک پست در آن بگذاریم و بعد انتظار داشته باشیم رشد کند!

بنابراین پاسخ ساده به این سوال که آیا همه به سئو کردن وب سایت خود نیاز دارند یا خیر این است که بله! فارغ از اینکه در چه صنعت و حوزه ای مشغول به کار هستید، کسب و کارتان بزرگ است یا کوچک، جدید است یا چندین سال است مشغول به کار هستید، اگر می خواهید سایتتان فروش شما را بالا ببرد، باید به فکر سئو کردن آن باشید.

متخصص و کارشناس سئو در تبریز کیست؟

به نظر می رسد هرچه جلوتر می رویم به اهمیت و ارزش سئو بیش تر پی می بریم. اما حالا که می دانیم سئو چیست و چکار می کند، برای دریافت خدمات سئو سایت باید چکار کنیم؟

متخصص سئو یا کارشناس سئو شخصی است که قبل از اینکه شما این مقاله را بخوانید به اهمیت سئو و جایگاه ویژه ی آن در دنیای مدرن پی برده است و با مطالعه، تحقیق و تجربه ی بالا توانسته است روش ها و تکنیک های تخصصی سئو را فرا بگیرد.

کاری که یک متخصص سئو حرفه ای انجام می دهد این است که در ابتدا سر تا پای وب سایت شما را بررسی می کند. تمامی دیتاهای وارد شده، سیستم های استفاده شده برای ساخت وب سایت، کدها، محتوا و … همه و همه توسط این متخصصان بررسی می شوند.

پس از آن تمامی مواردی که ممکن است باعث شوند وب سایت شما مورد توجه و علاقه ی گوگل قرار نگیرد و به آن رتبه ی خوبی ندهد را به شما نشان می دهد و کمک می کند تا این ایرادات را برطرف کنید و یک وب سایت گوگل پسند و کاربر پسند داشته باشید!

متخصصین سئو به افراد مختلفی تقسیم می شوند و خوشبختانه SEO یکی از مهارت هایی است که افراد می توانند در کنار کار های دیگر به آن بپردازند.

سه دسته ی اصلی این افراد شامل این موارد می باشند:

* برنامه نویسان یا توسعه دهندگان

برنامه نویسان یا developer ها از جمله اصلی ترین افرادی هستند که به سراغ تخصص سئو می روند چرا که این علم تا حد زیادی به برنامه نویسی مرتبط است. یکی از اشتباهاتی که افراد می کنند این است که فکر می کنند متخصصان زمینه برنامه نویسی کارشان کاملا از سئو جداست و هیچ نیازی به آن ندارند.

البته این حرف درست است که شخصی که زمینه اصلی فعالیتش برنامه نویسی است، نیازی ندارد که به اندازه یک متخصص سئو در این خصوص اطلاعات داشته باشد، اما داشتن اطلاعات کلی در این زمینه یکی از ضروریات است!

یکی از زمینه های فعالیتی سئوی فنی یا technical seo می باشد، و از آنجایی که این برنامه نویسان هستند که ساختار و اسکلت وب سایت را می سازند، داشتن اطلاعات کافی باعث می شود کد های آنها بهینه شده یا optimized شده باشند و نتایجی که بدست می آید بهتر باشد.

* فعالان تولید محتوا

یکی دیگر از دسته های اصلی تشکیل دهنده ی خانواده سئو فعالان و تولیدکنندگان محتوا هستند. درست است که این افراد بصورت فنی و کد نویسی برای سئوی یک سایت فعالیتی نمی کنند، اما تولید محتوایی که فاکتورهای سئو را رعایت کند یکی از اصلی ترین نکات سئوی موفقیت آمیز است.

در واقع گوگل در هنگام آنالیز وب سایت شما تنها به کد نویسی و ساختار کلی وب سایتتان نگاه نمی کند، بلکه میزان جذابیت محتوای تولید شده، اصول مقاله نویسی و تکنیک های سئو نیز نقش کلیدی در رشد و ارتقای رتبه شما دارد.

* مدیران کسب و کار

سومین دسته ی مهمی که باید حداقل اطلاعات کافی درباره سئو، روش ها و تاثیرات آن داشته باشند صاحبان مشاغل، مدیران کسب و کار و سازمان ها بخصوص مدیران بخش بازاریابی یا مارکتینگ می باشند.

سئو کردن سایت یک بخش مهم از فعالیت های دیجیتال مارکتینگ به شما می رود، که می تواند در ابتدا هزینه ی بالایی به نظر برسد، اما وقتی با نتایج آن روبرو می شویم خواهیم دید که این سرمایه گذاری ما به شدت ارزشش را دارد!

موفقیت سئوی شما در واقع موفقیت تیم کسب و کار شما در فضای مجازی می باشد و برای همین است که شما به عنوان یک مدیر کسب و کار باید به خوبی در هنگام موفقیت تیمتان در کنارشان باشید.

مشاور سئو تبریز کیست؟ ویژگی ها و وظایف

در کنار متخصصان سئو، افراد دیگری را در این زمینه می بینیم که به آنها مشاور سئو می گویند. این افراد کسانی هستند که می دانند می دانند چطور rank یا رتبه ی وب سایت ها را در موتورهای سرچ خصوصا گوگل بالا ببرند و کارشان این است که با ارائه مشاوره و ارزیابی سئو تخصصی به شما در این راه به شما کمک کنند.

ارزیابی سئو شامل گزارشاتی است که در آن به وضعیت کلی وب سایت شما می پردازد و اطلاعات آن را در اختیارتان قرار می دهد و همچنین بخش هایی که می توان آن را با انجام برخی تغییرات بهبود بخشید را به شما نشان خواهد داد.

یکی دیگر از گزارشاتی که مشاوران سئو در اختیار شما قرار می دهند گزارش رتبه بندی ماهانه ای است که به شما نشان می دهد در دوره های زمانی گذشته وب سایتتان چقدر تغییر داشته است و اکنون در چه رتبه ای قرار گرفته است.

– مشاوران سئو چه کاری انجام می دهند؟

بطور کلی مشاور سئو یک نوع متخصص بازاریابی برای شماست که می تواند نظرات و ایده های تخصصی خود را برای بهبود وضعیت رتبه ی وب سایت خود در اختیار شما قرار می دهد و همچنین به سوالاتی که ممکن است درباره سئو داشته باشید پاسخ می دهد.

برای مثال در صورتی که برای نگارش مقاله یا تولید محتوای خود دچار سوالی شوید، و بخواهید بدانید که چطور می توانید به بهترین شکل برای سئوی خودکاری را انجام دهید، مشاور سئوی شما شخصی است که باید به آن مراجعه کنید.

کار دیگری که این مشاوران انجام می دهند این است که به شما کمک کنند تا بهینه سازی ها و تغییراتی که می تواند بیش ترین منفعت را برای رتبه ی وب سایتتان داشته باشد را تشخیص داده و آن را اولویت بندی کنید.

متخصصان سئو بر روی ابزارهای سئویی که می تواند به آنها کمک کند تا درباره کلمات کلیدی تحقیق کنند سرمایه گذاری می کنند تا به این ترتیب گزارشات لازم مثل گزارش وب سایت ها و کسب و کار های رقیب، آمار رشد کلمات کلیدی شما و … را در اختیارتان بگذارند.

در اکثر مواقع کار اصلی یک مشاور سئو این است که با همکاری با مدیران و صاحبان کسب و کار ها به آنها کمک کنند تا ترافیک و میزان سرنخ های فروش خود را با استفاده از موتور های جست و جو افزایش دهند.

مراحل مهم سئو سایت، نکات طلایی و گام به گام

از اوایل وقتی که اینترنت داشت کم کم در زندگی های ما پررنگ تر میشد، یعنی از همان زمان هایی که مردم دیگر برای جوک فرستادن از اس ام اس استفاده نکردند، گوگل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار شد.

اوایل که هنوز علم و تکنیک سئو خیلی شناخته شده و کاربردی نبود افراد به راحتی با استفاده از الگوریتم های بچه گانه ی گوگل وب سایت خود را با استفاده از تکنیک های مختلف که اصطلاحا به آن سئوی کلاه سیاه گفته می شود به رتبه ی اول موتور جستجو می رساندند.

اما امروزه گوگل بسیار حساس و ریزبین شده است و حواسش به همه چیز هست! این روز ها دیگر نه تنها استفاده و کپی پیست کردن مطالب و محتوای سایت های دیگر به شما کمک نمی کند بالا بیایید، بلکه گوگل شدیدا شما را جریمه خواهد کرد و به اعماق صفحات ۱۰ – ۱۲ سقوط می کنید!

تغییرات بسیار گسترده ای در روند کار گوگل و سئو به وجود آمده است که نمی توان همه ی آنها را توضیح داد.

اما اینکه بدانیم سئو اساسا چطور انجام می شود و سئوکار دقیقا چه کاری انجام می دهد تا حد زیادی به ما کمک می کند تا بتوانیم در رشد سایتمان بیش تر سهیم باشیم و سریع تر به نتیجه برسیم.

روند کلی پیاده سازی تکنیک های سئو در تبریز:

۱- تحلیل و بررسی کلمات کلیدی

تجزیه و تحلیل مناسب کلمات کلیدی اصلی ترین کاری است که برای بهینه سازی موتور جست و جو باید انجام دهیم. در این مرحله علاوه بر بررسی کلمات شما، به رقبای کاری، لینک ها (خارجی ها و داخلی)، میزان فعالیت رقبا در صفحات و فضای مجازی را نیز شامل می شود.

۲- بهینه سازی های فنی

بهینه سازی فنی و تکنیکال وب سایت ها نه تنها شامل کار کردن روی محتوای داخلی پیج و لینک سازی و … نیست، بلکه بخش فنی و کدنویسی شده ی وب سایت شما نیز تاثیر بسیار زیادی بر روی نمره ای که گوگل به شما می دهد دارد.

به این ترتیب علاوه بر اینکه در هنگام ساخت محتوا و ساختارهای کلی وب سایت باید حواسمان به تگ های تایتل ها، meta description ها و هدینگ ها باشد، به فاکتورهای دیگری نظیر سرعت لود شدن صفحات و دیتای مهندس شده و … نیز باشد که این وظیفه ی سئوکار است که نکات اینچنینی را به شما بگوید.

۳- تست عملکرد وب سایت

در این مرحله متخصص سئو با وب سایت شما کار می کند و آن را از نظر user-friendly بودن مورد بررسی قرار می دهد.

یوزر فرندلی بودن یعنی اینکه کاربری که وارد وب سایت شما می شود تا چه حد می تواند به راحتی با آن کار کند، و کار های مختلف مثل انجام فرایند خرید را به راحتی طی نمایند.

توجه داشته باشید که ما وقتی از جانب یک کاربر می خواهیم با سیستم کار کنیم، باید شخصی را در نظر بگیریم که تخصصی در استفاده از تکنولوژی وب سایت های مختلف ندارد. به این ترتیب نباید از نگاه فردی به وب سایت نگاه کنیم که می داند چطور باید با سایت و فرایند های مختلف کار کند.

در بسیاری از وب سایت ها دیده می شود که مشتری برای اینکه سفارش خود را ثبت کند باید از چندین و چند مرحله ی مختلف عبور کند. در یک مرحله باید در سایت ثبت نام کند، در مرحله ی بعد ریز به ریز اطلاعات خود را ثبت می کند، در مرحله سوم به بررسی سفارش خود می پردازد و در مرحله چهارم تازه آن را تائید می کند!

چنین رابط کاربری به هیچ عنوان مورد رضایت گوگل قرار نمی گیرد و قطعا گوگل در ارزیابی این وب سایت نمره ی پایین تری نسبت به وب سایتی که می تواند انتظارات کاربران خود را از نظر راحتی فراهم کند دریافت خواهد کرد.

۴- لینک سازی و بازاریابی محتوایی

وقتی نوبت به مرحله ی لینک سازی می رسد، سئوکار می بایست با استفاده از روش های مختلف مانند همکاری با سایر وب سایت و یا درج مقاله های رپورتاژی کاری کند تا لینک وب سایت شما، در وب سایت های دیگر که از امتیاز مناسبی در گوگل و الکسا برخوردار هستند برای شما لینک سازی کند.

بطور کلی دو نوع اصلی لینک سازی شامل موارد زیر می باشند:

  1. لینک سازی خارجی
  2. لینک سازی داخل

مثالی که در بالا زده شد نوع لینک سازی خارجی است که در آن وب سایت های دیگر لینک وب سایت شما را در قالب متن پست می کنند. به اصطلاح می گوییم به شما رفرنس می دهند.

لینک سازی داخلی اما تماما در صفحه اینترنتی خود شما انجام می شود و شما در صفحات داخلی خود لینک صفحات دیگر مثل یک مقاله ی مرتبط را منتشر می کنید.

باید توجه داشته باشیم که در این مرحله بازاریابی محتوایی (content marketing) از ارزش و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که تکنیک های این شاخه از بازاریابی بطور مستقیم با محتوایی که شما تولید می کنید در ارتباط هستند.

۶- بازاریابی شبکه های اجتماعی

حضور یک وب سایت در شبکه های اجتماعی یکی دیگر از شاخصه های دریافت امتیاز مناسب و بهینه سازی کارآمد می باشد که تا حد زیادی عملکرد آن شبیه به لینک سازی می باشد.

درست است که بازاریابی در این شبکه ها تاثیر فوری روی رتبه ی سایت ها ندارند، اما این بخش باید حتما یکی از بخش های اصلی بهینه سازی سئوی شما باشد و نباید اهمیت آن را پایین تر از سایر مواردی که مطرح شد بدانیم.

اشکال مختلف سئو تبریز را بشناسید

به نظر برخی از متخصصان، انقلاب تکنولوژیکی یکی از بزرگ ترین انقلاب هایی بوده است که در طول تاریخ رخ داده است و توانست بطور کلی روش ها و شیوه ی زندگی و کسب و کارهای ما را تغییر دهد.

سئو یکی از مهم ترین بخش های این انقلاب عظیم به حساب می آید چرا که در دنیای مدرن، دیده شدن کسب و کار شما بزرگ ترین فعالیتی است که باید روی آن سرمایه گذاری کنید و این کاری است که سئو برای شما انجام می دهد.

بنابراین سئو علم پیشرفته، پیچیده و گسترده ای است که بخش های مختلفی دارد. با برخی از انواع و بخش های اصلی آن آشنا شوید:

* سئوی داخلی

سئوی داخلی از جمله مهم ترین بخش های علم سئو می باشد چرا که به گوگل کمک می کند تا وب سایت شما را بهتر بشناسد و درک کند که همین مسئله می تواند تاثیر مستقیمی رو امتیاز دهی گوگل به شما داشته باشد.

سئوی داخلی که به آن On-page seo یا on-site seo نیز گفته می شود در کل شامل کار هایی است که به منظور بهینه سازی صفحات وب سایت شما روی کلمه کلیدی هایی که انتخاب می کنید تمرکز دارد تا میزان دیده شدن شما در سرچ ها و ترافیک شما را بهتر کند.

در سئوی داخلی می بایست المان های مخصوص صفحات مثل تگ هایی نظیر تایتل، هدینگ (heading) ها، محتوا و لینک سازی داخلی با کلمات کلیدی به درستی انجام شود، و به همین دلیل است که بازاریابی محتوایی نقش بسیار مهمی را در این امر ایفا می کند.

  • چرا سئوی داخلی خیلی مهم است؟

گوگل موتور جست و جویی است که به آن نیاز داریم و از سوی دیگر بسیار قدرتمند می باشد. این غول تکنولوژی قبل از اینکه خبر داشته باشیم یک معامله ی ساده با ما کرده است:

سئوی داخلی خوب ِبده، امتیاز خوب بگیر!

بنابراین اگر می خواهیم مورد محبت گوگل قرار بگیریم تا جایزه ی بودن در لینک اول سرچ هایش را به ما بدهد می بایست استراتژی سئوی داخلی سایتمان را جدی بگیریم.

با این حال نسبت به چند سال پیش گوگل تا حد زیادی تغییر کرده است. اگرچه این موتور هوشمند هنوز هم طبق عادت به کلمه کلیدی های یک وب سایت نگاه می کند، اما استفاده ی بیش از حد از این لغات (به اصطلاح keyword stuffing یا چپاندن کلمه کلیدی!) در محتوای متنی خیلی وقت است که دیگر کار نمی کند و علاوه بر اینکه تجربه ی کاربری را ضعیف می کند، ممکن است باعث کاهش امتیاز شما شود.

همینطور که الگوریتم های گوگل هر روزه درحال تغییر و پیشرفته تر و پیچیده ترشدن هستند، فاکتورهای مربوط به سئوی داخلی صفحات نیز پراهمیت تر و پر رنگ تر می شوند.

وقتی به خوبی روی سئوی on-page خود کار کنیم موتور های جستجو می توانند راحت تر محتوای ساخته شده ی ما را درک کنند تا URL های مرتبط برای کوئری (query) های خاص را رتبه بندی کنند.

همچنین کاربران شما نیز از این نظم و شفاف بودن محتوای شما راضی خواهند بود که خود این مسئله می تواند مزایای بسیار زیادی از جمله ماندن بیش تر آنها در صفحه ی شما را به همراه داشته باشد.

* سئوی خارجی

برخلاف سئوی خارجی که شامل مواردی مثل ساختار سایت، محتوا و بهینه سازی سرعت است، سئوی خارجی (off-page seo) شامل تمامی چیز هایی است که مستقیما در وب سایت شما اتفاق نمیافتند. سئوی آف پیج شامل لینک سازی، صفحات مجازی و سئوی محلی یا local seo می باشد.

موارد زیادی هستند که در زمان بهینه سازی سئوی خارجی سایتمان باید به آنها توجه داشته باشیم از جمله:

  • بازاریابی شبکه های اجتماعی

همانطور که گفتیم بازاریابی سوشیال مدیا (social media marketing) یکی از بخش های مهم سئو می باشد و اگرچه تاثیر فوری و لحظه ای روی بهینه سازی ما نمی گذارد، اما ارتباط آنها با یکدیگر بسیار ساده است: هرچه سایت شما بیش تر در شبکه های مختلف مطرح شود تاثیر سئوی شما بیش تر خواهد بود.

  • بلاگینگ یا نویسندگی

بلاگینگ هم خانواده ی کلمه ی وبلاگ و بلاگر می باشد و یکی از پرمزیت ترین فعالیت های سئوی خارجی می باشد که به شما کمک می کند با یک سنگ دو نشان بزنید هم لینک بسازید و هم اعتبار جذب کنید.

وقتی شما در یک وب سایت یا وبلاگ دیگر به عنوان مهمان شروع به نوشتن می کنید، این وب سایت ها معمولا به شما این امکان را می دهند تا از یک یا چند لینک برای هدایت کردن مخاطبان به وب سایت خود استفاده کنید.

این یکی از کارآمدترین روش های سئوی خارجی می باشد چرا که نه تنها شما توانسته اید از این روش بک لینک جذب کنید، بلکه توانسته اید نام و برند خود را در یک جای جدید مطرح کنید.

  • لینک سازی

لینک سازی یکی از بخش هایی است که خیلی درباره آن و مزایایی که برای رشد دیجیتالی شما دارد صحبت می شود که دلیل خوبی هم پشت آن است. هرچه لینک سازی شما بهتر انجام شود، رتبه ی شما در نتایج جست و جوی سرچ انجین ها بالاتر خواهد بود.

همانطور که اشاره کردیم، لینک سازی، یکی از مهم ترین بخش های کار متخصص سئو شامل دو بخش می شود.

وقتی در یک وب سایت دیگر می گوییم برای کسب اطلاعات بیش تر به «وب سایت ما» مراجعه کنید و این کلمه را به صفحه ی اصلی خود لینک می کنیم لینک سازی خارجی، و وقتی روی سایت خودمان مقاله ای منتشر می کنیم و برای مثال می گوییم برای کسب اطلاعات بیش تر روی «این لینک» کلیک کنید و آن را به یکی دیگر از مقالات خود مرتبط می کنیم از لینک سازی داخلی استفاده کرده ایم.

یک سئو و چند کلاه

سه نوع دیگر از خدمات سئو، انواعی هستند که آنها را به رنگ کلاهشان می شناسیم:

  • سئو کلاه سفید
  • سئو کلاه سیاه
  • سئو کلاه خاکستری

داستان کلاه سیاه و کلاه سفید به فیلم های وسترن (Western) دهه ۱۹۲۰ میلادی بر می گردد که در آنها با استفاده از رنگ کلاه ها به مخاطب می فهماندند که کدام یک شخصیت منفی و کدام شخصیت مثبت است؛ قهرمان ها کلاه سفید و شخصیت های منفی کلاه سیاه داشتند.

این شیوه بطور گسترده ای در صنایع مختلف رواج یافته است که از جمله مهم ترین آنها امنیت و سئو است.

اما در این بین یک سئوی کلاه خاکستری هم داریم که در ادامه به آن می پردازیم.

  • سئو کلاه سفید چیست؟

سئوی کلاه سفید (white hat seo) به ساده ترین تعریف یعنی پیروی از قوانین و مقرراتی که موتور های جستجو و الگوریتم های آنها از آن بهره می برند.

وقتی از سئوی کلاه سفید صحبت می کنیم، یعنی تنها از روش ها و تکنیک های قانونی و به رسمیت شناخته شده ی گوگل و دستورکارهایی که او به ما می گویند پیروی کنیم.

  • سئوی کلاه سیاه چیست؟

سئوی کلاه سیاه همان لذت کوتاه مدت است. یعنی استفاده از روش های ریسکی که ممکن است جواب بدهند، که اگر صادق باشیم کار هم می کنند، اما فقط تا وقتی که گوگل روزگار وب سایتمان را مثل کلاه سئویمان سیاه نکند!

این نوع سئو کردن از تاکتیک هایی که مخالف اصول گوگل هستند شروع می شوند، تا فعالیت های خطرناک تری که باعث به قهقرا رفتن سایتمان می شود.

برخی از کارهایی به عنوان سئوی کلاه سیاه شناخته می شوند شامل موارد زیر می باشند و اگر می خواهیم وب سایتمان به خوبی در بالای لیست قرار بگیرد نباید به سراغ آنها برویم:

  • خرید لینک – یکی از رایج ترین تکنیک های سئو کلاه سیاه خرید لینک بجای لینک سازی مناسب می باشد که توسط سایت های زیادی انجام می شود.
  • درج کامنت اسپم – در کل کامنت هایی که در پست های شما گذاشته می شوند و شامل لینک های وب سایت های دیگر هستند و یا هیچ ارتباطی با موضوع شما ندارند کامنت های اسپم نامیده می شوند که وجود آنها می تواند خطرناک باشد.
  • کپی کردن محتوا – یکی از مضرترین تکنیک های تولید محتوا! بسیاری از افرادی که نمی خواهند از محتوای اختصاصی استفاده کنند و هزینه ی آن را نمی پذیرند با کپی کردن مطالب از سایت های دیگر و پست کردن در صفحات خود باعث ضرر سئوی خود می شوند.
  • استفاده از تکنیک cloaking یا پنهان کردن متن – تکنیک کلوکینگ روشی است که در آن مدیران یا مسئولان سایت در آن متن هایی را می نویسند که برای مخاطبان قابل نمایش نیست، و موتور های جست و جو هستند که آنها را پیدا می کنند. این روش یک روش منسوخ شده است و امروزه نتیجه ی عکس دارد.
  • Keyword stuffingاستفاده ی بیش از حد کلمات کلیدی در یک متن باعث می شود که گوگل گمان کند شما می خواهید آن را فریب دهید و تمام ترافیک آن کلمه را به خود جذب کنید، که نتیجه ی این کار مشخص است!
  • سئوی کلاه خاکستری

بین این جنگی که بین کلاه سفید ها و کلاه سیاه ها برقرار است، یک نوع سئوی دیگر نیز داریم که به آن سئوی کلاه خاکستری گفته می شود.

تعریف های مختلفی برای سئوی کلاه خاکستری ارائه می شود و اگر یک سرچ ساده در رابطه با اینکه کلاه خاکستری چیست بکنیم می توانیم تعریف های بسیاری پیدا کنیم که معمولا در این دو دسته قرار می گیرد:

  • ترکیبی از روش هایی که در سئوی کلاه سفید و کلاه سیاه استفاده می شود.
  • تکنیکی است که بین کلاه سفید ها و کلاه سیاه ها درحال تغییر است اما با تغییراتی که گوگل در الگوریتم هایش می دهد تغییر می کند.

هردوی این تعاریف یک نقطه مشترک دارند. سئوی کلاه خاکستری نه سیاه است نه سفید، بلکه چیزی در میان آنهاست که یا بین این دو رفت و آمد می کند و یا ترکیبی از هردوی آنهاست که مرز شفافی بینشان وجود ندارد.

سئوی خاکستری چیزی نیست که مشتاقانه به گوگل بفهمانید که درحال انجامش هستید، و همچنین چیزی نیست که گوگل شما را برای آن مجازات یا جریمه کند.

بطور کلی سئوی خاکستری کار بدی نیست، اما با هدف افزایش رتبه ی وب سایت ها انجام می شود.

در تبریز، سئو بهتر است یا گوگل ادز؟

یکی از روش هایی که کسب و کار ها با استفاده از آن تلاش می کنند تا در صدر جدول گوگل قرار بگیرند این است که مستقیما به گوگل پول می دهند تا برای آنها تبلیغ کند.

برای مثال اگر شما در اینترنت به دنبال خرید یک محصول یا سرویس باشید و نام آن را سرچ کنید، صفحاتی در بالای لیست نشان داده می شوند که کلمه ی Ad در کنار آنها قرار گرفته اند.

به این ترتیب، با استفاده از سرویسی به نام گوگل ادز، وب سایت ها در زمینه های مختلف می توانند در کلمه کلیدی های مربوط به زمینه کاری شان در بالای لیست قرار بگیرند، اما این امر می تواند معایبی هم داشته باشد مثل:

  • راهکار طولانی مدتی نیست.
  • در طولانی مدت هزینه اش بیش تر از سئو است.
  • تنها می توان با هر اکانت از یک دامنه یا سایت استفاده کرد.
  • کلمه ی Ad به معنای تبلیغ در کنار وب سایت شما نشان داده می شود که نشان می دهد جایگاه شما در لینک های اول صرفا به دلیل هزینه ای است که کرده اید.

اما از طرف دیگر سئو هم گل بی عیب نیست و معایبی دارد که شاید باعث می شوند افراد گوگل ادز را ترجیح بدهند:

  • یک سرمایه گذاری بلندمدت است و افزایش رتبه سایت زمان بر است.
  • برای ماندن در رتبه ی اول باید به فعالیت در سئو ادامه دهیم.
  • برخلاف گوگل ادز تاثیر لحظه ای آن را احساس نمی کنیم.
  • نیاز به زمان و سرمایه گذاری بلندمدت دارد.

پس کدام را انتخاب کنیم؟ بستگی دارد. بستگی دارد. بستگی دارد.

گوگل ادز برای رسیدن سریع به بالای صفحه ی گوگل بهتر است، اما اگر دنبال نتیجه ی طولانی مدت هستید بهتر است به سئو فکر کنید.

اگر بودجه بیش تر برای شما اهمیت دارد و محدودیت زمانی ندارید، سئو گزینه ای است که باید به آن فکر کنید. اما اگر می خواهید مثلا برای یک هفته در صدر جدول گوگل باقی بمانید، تبلیغات گوگل می توانند گزینه ی مناسبی باشند.

اما بهترین راهکار و استراتژی این است که از هردوی اینها استفاده کنید چرا که ترکیب این دو با یکدیگر می تواند غوقا کند!

با تیم سئو در تبریز همراه باشید

در این مقاله سعی کردیم تمام اطلاعات کلی درباره اینکه سئو چیست، چکار می کند و چرا مهم است را پوشش بدهیم.

در یک نگاه کلی گفتیم که سئو به کار ها و فعالیت هایی گفته می شود که در آن سعی می کنیم رتبه ی وب سایتمان را در یکسری کلمات کلیدی خاص بالاتر ببریم تا از رقبای کاری جلو افتاده و درآمد خود را افزایش دهیم. شخصی که قرار است این خدمات را به ما ارائه کند و ما را در گوگل بالا ببرد سئوکار یا متخصص سئو نامیده می شود.

همچنین گفتیم که سئوکار برای اینکه به هدف خود برسد چه کار هایی انجام می دهد که انجام برخی از آنها لازم به تخصص و دانش کافی است، برای همین بهتر است اگر به دنبال نتیجه ی مناسب هستیم به سراغ بهترین تیم سئو ایران برویم.

در ادامه نیز انواع مختلف سئو که شامل سئوی داخلی و خارجی، و سئو های کلاه سیاه، سفید و خاکستری می باشد. سئوی سفید سئوی خوب، سئوی سیاه سئوی بد، و سئوی خاکستری سئوی بلاتکلیف است!

برای خدمات و مشاوره سئو در تبریز با مهندس احسان خسروی (۰۹۰۲۷۱۰۶۲۳۶) تماس بگیرید

لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=29558

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 12
  1. سئو چیست؟

    • بهینه سازی برای موتورهای جستجو، مجموعه‌ای از فعالیت‌هایی است که باعث می شود وب سایت شما جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کند.

  2. بهترین شرکت سئو در تبریز کجا هست؟

    • شرکت های سئویی خوب زیادی در تبریز فعال هستند که آژانس دیجیتال مارکتینگ تانیل از پیشروهای خدمات دیجیتال مارکتینگ و سئو در تبریز می توان نام برد.

  3. آیا شرکت های طراحی سایت در تبریز خدمات سئو هم انجام می دهند؟

  4. با فیلترینگ و طرح صیانت چه بر سئو خواهد آمد؟

    • نگرانی حذف سئو و دیجیتال مارکتینگ با اجرای طرح صیانت این روزها زیاد شده است.
      اگر گوگل فیلتر شود، متخصصان سئو و همچنین دیجیتال مارکترها با مشکلات جدی روبرو خواهند شد.

  5. سئو حوزه پزشکی و سلامت خیلی سخته، درسته؟

    • سئو موضوع سلامت و پزشکی نیاز به تخصص خیلی زیاد هم تجربه مشابهی دارد و الگوریتم های EAT و YMYL خیلی در این زمینه دخیل هستند.

  6. در مورد ارتباط SEO و CRO یک بیشتر توضیح بدید.

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.