خبر " صادرات برگ برنده اقتصاد چین شد " | اقتصاد آفرین

خبر " صادرات برگ برنده اقتصاد چین شد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 114

سرخط اخبار اقتصادی

هواپیمای مخصوص رییس جمهور ایالات متحده چه مدت می‌تواند در آسمان بماند؟ گوگل دارو تولید می‌کند، آن هم توسط هوش مصنوعی! پرچمدارهای بعدی سامسونگ در راه است داینامیک آیلند آیفون کوچک‌تر می‌شود قطار جدیدی سعودی‌ها زمان سفر از عمان به امارات را ۳۰ دقیقه کرد اتاق اصناف افزایش قیمت لبنیات را تایید کرد بحران انبارهای تجاری در دل مناطق مسکونی؛شناسایی انبارهای پنهانی دشوار است استارلینک در همسایگی ایران ایستگاه زمینی می‌سازد سقوط صنعت خودرو؛ مزد ترس از قطعه‌ساز بهترین هتل‌های پاتایا: اقامت نزدیک به ساحل ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت در اصفهان بازداشت شدند پرونده‌های قضایی به ارزش ۵۶ میلیارد تومان در گرمسار به سازش منتهی شد پویش «فاستبقوالخیرات» در دادگستری تهران راه‌اندازی شد قاتل شهدای عدالت از منافقین خط گرفته بود ماجرای مصاحبه یک مقام امنیتی سابق درباره ترور شهیدان رازینی و مقیسه انعکاس آسیب‌ها و ضعف‌ها به نظام قضایی کمک می‌کند هشدار | مراقب این محصولات غیر مجاز بازار باشید فرودگاه شهدای زنجان آماده پرواز تاکسی‌های هوایی است سال سیاه بوئینگ؛ ضررهای میلیاردی و بدهی‌های سرسام‌آور بارش باران و برف در ۷ محور استان های کشور روز بد خودرویی ها در بورس ۶ بهمن | شاخص کل بازار صعود کرد سرگردانی کارگران در راهروهای تامین اجتماعی | ماجرا چیست؟ نقش قیمت ارز بر نرخ کالاها | منکر گرانی نیستیم! پیش بینی قیمت دلار با سیگنال ادامه روند صعودی


3
صادرات برگ برنده اقتصاد چین شد
  • کد خبر : 502845
  • 20 آذر 1403
صادرات برگ برنده اقتصاد چین شد

نظرسنجی رویترز نشان داد صادرات نوامبر چین احتمالاً ۸.۵ درصد رشد کرد زیرا کارخانه‌ها سهام خود را به خارج از کشور منتقل کردند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، صادرات چین احتمالاً در ماه نوامبر رشد کرد و البته کندتر از داده‌های ماه گذشته بود، اما همچنان به روند مثبت خود ادامه می‌دهد زیرا صادرکنندگان چینی احتمالاً محموله‌های خود را در بحبوحه افزایش خطرات تعرفه‌ای از سوی دولت آینده ایالات‌متحده افزایش می‌دهند.

پیش‌بینی میانگین ۲۲ اقتصاددان در نظرسنجی رویترز نشان داد که انتظار می‌رود محموله‌های خروجی از نظر ارزشی سالانه ۸.۵ درصد در ماه نوامبر افزایش داشته باشد، در حالی که در اکتبر جهش ۱۲.۷ درصدی داشت. واردات احتمالاً به میزان ۰.۳ درصد رشد کرد که از ۲.۳ درصد کاهش در اکتبر به حالت مثبت بازگشت.

این پیش‌بینی نشان می‌دهد که کاهش گسترده‌تر تقاضای جهانی را کاهش می‌دهد. واردات به اقتصاد ۱۹ تریلیون دلاری چین احتمالاً به دلیل تداوم تقاضای قوی برای تجهیزات تولید تراشه به دلیل محدودیت‌های تراشه‌های ایالات متحده افزایش یافته است. در همین حال، کره جنوبی، چهارمین ماه متوالی کاهش رشد صادرات را در ماه نوامبر گزارش کرد و به پایین‌ترین حد در ۱۴ ماه گذشته رسید، زیرا در بحبوحه عدم قطعیت تعرفه‌ها، محموله‌ها به ایالات‌متحده و چین کاهش یافت.

اقتصاددانان انتظار دارند که صادرکنندگان چینی در زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، محموله‌ها را پیش از تعرفه‌های بالاتر بارگیری کرده باشند، زیرا تولیدکنندگان آمریکایی نیز واردات را برای کاهش فشارهای هزینه‌ای پیش‌بینی می‌کنند.

ترامپ پس از اینکه در جریان مبارزات انتخاباتی خود قول داده بود تعرفه‌های بیش از ۶۰ درصد را اعمال کند، نسبت به اعمال تعرفه های اضافی ۱۰ درصدی بر کالاهای چینی هشدار داد.

نظرسنجی رسمی نشان داد که فعالیت کارخانه‌های چین برای دومین ماه متوالی در نوامبر به طور متوسط ‌افزایش یافت و تولیدکنندگان بهترین شرایط تجاری در هفت ماه گذشته را گزارش کردند. تحقیقات بارکلیز تخمین می‌زند که این باید به افزایش صادرات اشاره کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=502845

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.